16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ceva nu merge tocmai bine la serviciu, din cauza anturajului nepotrivit şi neconstructiv în care lucrați. Aveţi alături doar colegi negativişti, nepricepuţi, nemulţumiţi, plângăcioşi, persoane care văd numai pericole la tot pasul.

Taur
Sunteţi implicat într-un proiect care va avea rezultate excelente, dar nu aţi ajuns încă acolo. Parcă e un proces de coacere, pregătiţi terenul pentru momentul în care veţi începe să şi culegeţi recolta. Trageţi tare, implicaţi-vă, investiţi-vă toate resursele bune pentru acest proiect.

Gemeni
Mai apar şi supărări în iubire, dar nu puneţi la suflet o banală ceartă. E normal să gândiţi diferit din când în când şi, într-un moment de slăbiciune, să mai aruncaţi şi cuvinte grele! Liniştiţi-vă înainte de a da replica, pentru că, dacă îi răspundeţi imediat, poate ieşi cu furtuni nedorite.

Rac
Dacă plecaţi la drum, veţi întâlni pe parcurs o mulţime de persoane care pot juca un rol important în planurile viitoare. Vă întoarceţi acasă plin de energie şi de elan, foarte motivat să vă apucaţi de treabă, deoarece primiţi numai informaţii stimulative şi creative.

Leu
Nu puneţi la suflet micile motive de supărare care mai apar la orizont. Dacă nu le daţi prea multă atenţie, vor dispărea de la sine, ca atare cea mai bună atitudine în faţa lor este umorul. Glumind pe seama veştilor tocmai aflate, luându-le cumva peste picior, veţi vedea că efectele lor vor trece fără să vă atingă.

Fecioară
Nu vă lăsaţi copleşit de o emoţie negativă, chiar dacă aveţi impresia că, în loc să scăpaţi de ea, devine din ce în ce mai puternică. E pentru că o lăsaţi să crească, o alimentaţi fără motiv, când aţi avea în jur atât de multe lucruri minunate către care să vă îndreptaţi atenţia şi astfel să vă abateţi gândul de la acel aspect neplăcut.

Balanţă
Contactul cu reprezentanţii puterii este dificil şi vă dă numai motive de nemulţumire de câte ori vă adresaţi lor. Bateţi cu oarecare smerenie şi teamă la poarta lor, ca la un for suprem de la care aşteptaţi un răspuns sau un ajutor, dar acesta nu vine în forma pe care aţi fi sperat-o.

Scorpion
Când un aspect al vieţii vă stresează prea mult, deveniţi sclavul acelui gând, de aceea trebuie să aveţi întotdeauna un plan de rezervă către care să vă îndreptaţi atenţia. Nu daţi atâta importanţă unui fleac, unei piedici minore, ci, când vedeţi că nimic nu mai merge într-o direcţie, ocupaţi-vă imediat de celălalt plan.

Săgetător
V-aţi putut baza o perioadă pe ajutorul unor persoane care au contribuit trup şi suflet la unul din planurile care vă preocupă, dar iată că orice relaţie ajunge, totuşi, şi la un sfârşit. E vremea să puneţi punct acestei asocieri din care aţi avut multe de câştigat şi de învăţat.

Capricorn
E un moment bun să vă stabiliţi o strategie pe termen lung pentru a atinge un obiectiv căruia îi acordaţi o semnificaţie specială. Sunteţi abia la început, dar priviţi deja până departe, convins că vor ieşi toate ca la carte. E perfectă această atitudine optimistă şi entuziastă în faţa noului, şi aşezaţi fiecare detaliu la locul potrivit cu bucurie.

Vărsător
Oboseala îşi lasă amprenta pe activităţile zilei, pentru că nu prea daţi randament în ceea ce faceţi. Nu aveţi nicio tragere de inimă să vă apucaţi de treabă şi refuzaţi orice invitaţie de a colabora la reuşita planurilor începute. Spuneţi nu la orice şi, cu asemenea atitudine negativistă, e greu de crezut că veţi ajunge totuşi undeva.

Peşti
Schimbarea pe care o aşteptaţi ca pe un miracol nu vine din stele şi nici din senin, ci stă chiar în puterea voastră să îi daţi voie să se manifeste în viaţă. Sunteţi un lider înnăscut, aveţi toate resursele necesare succesului, ştiţi exact ce aveţi de făcut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS