16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO femeie de 61 de ani a încercat să treacă de controlul din aeroport cu 4 kilograme de heroină în bagaj

O femeie de 61 de ani a încercat să treacă de controlul din aeroport cu 4 kilograme de heroină în bagaj

Regulile de securitate impuse de Administraţia pentru Securitatea Transporturilor (TSA) din SUA le permit oamenilor care călătoresc cu avionul să îşi ia la ei mâncare gătită. Fie că vorbim despre legume, fructe sau carne, aceştia pot ţine preparatele în bagajul de mână sau de cală. Totuşi, o femeie din New Jersey s-a folosit de acest lucru şi avut ideea de a face 4 kg de heroină să arate ca un pui la rotisor, transmite munchies.vice.com, potrivit Mediafax.

Din această cauză, femeia în vârstă de 61 de ani a fost reţinută de poliţişti pe 15 iulie. Ea călătorea din Mexico City către Aeroportul Internaţional John F. Kennedy din New York.
Emma Soriano a deghizat patru pachete de heroină în pui gătit la rotisor şi a încercat să-i mintă pe agenţii de la controlul de securitate că ţine o dietă Paleo. Valoarea heroinei este estimată la 300.000 de dolari. Soriano este în prezent arestată şi acuzată de trafic de narcotice, iar cazul ei a fost dat Ministerului Apărării. Cei de la Protecţia Frontierelor au declarat că au confiscat 1.600 de kilograme de heroină doar anul acesta la porţile de intrare din SUA, însă doar pachetele lui Soriano au arătat de parcă mergeau cu o porţie de piure de cartofi. Aceştia au mai spus că nu este primul caz de acest fel, fiindcă în trecut au mai găsit două kilograme de metamfetamină băgate în cutii de ciocolată, dar şi pachete de heroină de 150.000 de dolari care au fost ascunde în pungi de cafea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS