10.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Azi sunteţi surprins de o veste foarte bună din punct de vedere profesional, astfel încât vă veţi ciupi considerând că nu poate fi vorba decât de un vis. Însă nu e cazul să fiţi atât de sceptic, deoarece ce vi se întâmplă este cât se poate de adevărat.

Taur
Azi aveţi şansa de a vă apropia de una dintre persoanele care au o influenţă considerabilă la locul de muncă, însă trebuie să înţelegeţi de la început că între voi nu se va înfiripa o prietenie şi nici ceva mai mult, ci pur şi simplu o relaţie din care fiecare are de câştigat.

Gemeni
Ziua se desfăşoară pur şi simplu perfect din punct de vedere profesional! Ați încheiat un proiect la care ați lucrat mult şi care e apreciat de către superiori. Descoperind ce potenţial imens aveți, şeful vă va oferi şansa unei promovări şi sarcini mult mai complexe, unde vă veţi simţi perfect puşi în valoare.

Rac
Azi sunteți extrem de decepţionat de atitudinea şefului dumneavoastră, care v-a făcut o mare nedreptate. Sunteţi convins de faptul că dumneavoastră şi nu un alt coleg aţi fi meritat o promovare. Astrele tind să fie de acord cu dumneavoastră şi vă sfătuiesc să discutaţi cu şeful şi să îi spuneţi ce aveţi pe suflet.

Leu
Faptul că intenţionaţi să vă concentraţi mai mult pe latura profesională a vieţii dumneavoastră vă va aduce nişte probleme în cea sentimentală, sunt de părere astrele. Iubitul sau iubita nu suportă să fie dați deoparte şi vă fac reproşuri care vi se par neîntemeiate.

Fecioară
Dacă se eliberează nişte poziţii în echipă, nu le ignoraţi sub nicio formă. Oportunităţile de promovare strălucesc puternic azi şi sunteţi candidatul cel mai puternic la aceste şanse. Chiar dacă vă temeţi, chiar dacă aveţi impresia că nu le meritaţi sau că nu sunteţi în stare, treceţi peste îndoieli: nici nu ştiţi cât de neînsemnate sunt.

Balanţă
Azi sunteţi suspicios şi adeptul teoriei conspiraţiei, dar, în mod cu totul neobişnuit, acest lucru vă va ajuta, în loc să vă dăuneze. Se pare că veţi descoperi un plan malefic pe care altfel nu l-aţi fi observat. După ce îl veţi dezvălui, nu comiteţi însă greşeala de a considera că trebuie să păstraţi mereu această atitudine.

Scorpion
Astăzi latura romantică a vieții este extrem de dezvoltată. Sunteţi foarte concentrat pe a vă găsi iubirea și vă gândiţi la lucruri serioase precum o logodnă sau o căsătorie. Nu ezitaţi să vă cumpăraţi și cărți care să vă învețe cum să vă îmbunătățiţi viața amoroasă.

Săgetător
Astăzi vă simțiţi mai strălucitor ca niciodată, iar încrederea în dumneavoastră se vede, deoarece veţi atrage atenția unor oameni care nu v-au observat până acum. Nu e neapărat vorba despre ceva sentimental, deși pot apărea și noi iubiri la orizont, ci de șanse pe plan profesional.

Capricorn
Astăzi, personalitatea voastră afectuoasă și iubitoare strălucește poate mai mult ca niciodată. Se pare că atrageţi foarte mulți oameni buni alături de dumneavoastră, iar dintre aceștia unii pot fi chiar prieteni vechi care vă reintră în viață.

Vărsător
Astăzi veţi fi din păcate implicat în câteva conflicte destul de grave cu femei din familie. Sunteţi afectat, deoarece sunt persoane de care sunteţi apropiat și pe care nu vă doriţi să le răniţi. Sfatul astrelor este să încercaţi, pe cât posibil, să vă îndepărtaţi de aceste certuri și să vă ocupaţi timpul cu ceva constructiv.

Peşti
Astăzi comunicarea cu persoanele de sex feminin din viață este una de-a dreptul extraordinară. E posibil să primiţi invitații la evenimente sociale interesante, dintre care multe au loc în același timp. Astrele vă sfătuiesc să nu vă aglomeraţi prea tare, deoarece nu vreţi să terminaţi ziua deja epuizat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS