9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi aveţi tendinţa de a fi indispus şi necomunicativ, aşa că ar fi bine să evitaţi discuţiile importante în plan profesional sau în afaceri. Vă sugerăm să amânaţi cumpărăturile şi investiţiile, fiindcă există riscul să luaţi decizii păguboase. În plan sentimental, totul ar trebui să decurgă fără probleme.

Taur
Astăzi nu trebuie să vă asumaţi prea multe responsabilităţi, fiindcă există riscul să nu fiţi în cea mai bună formă şi să nu realizaţi mare lucru. Este posibil să primiţi o mână de ajutor de unde nu vă aşteptaţi. Spre seară s-ar putea să vă întâlniţi cu prietenii.

Gemeni
În prima parte a zilei aveţi tendinţa să fiţi cam confuz şi nu este exclus să aveţi dificultăţi de comunicare. Nici intuiţia nu pare să vă ajute prea mult, aşa că fiţi prudent şi nu vă asumaţi niciun risc. Este important să nu neglijaţi odihna.

Rac
Ziua de azi este favorabilă întâlnirilor cu persoane apropiate şi consolidării relaţiilor de prietenie. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă financiară a unei persoane mai tinere din familie. Dacă vă gândiţi de mai mult timp să demaraţi o afacere nouă, azi puteţi să treceţi la fapte.

Leu
Pentru Lei, se pare că azi debutează o etapă nouă în viaţa socială şi în plan profesional. Aveţi posibilitatea să începeţi o nouă afacere sau să faceţi o schimbare importantă în carieră. Sunt favorizate comunicarea şi călătoriile în interes personal. Dorinţa de schimbare şi de înnoire vă ajută să luaţi decizii inspirate.

Fecioară
În prima parte a zilei nu prea reuşiţi să vă concentraţi și capacitatea de comunicare ar putea fi și ea afectată. Este momentul să vă detaşaţi puţin şi să vă puneţi ordine în gânduri şi idei. Dacă doriţi să cumpăraţi ceva de valoare, nu încercaţi să-i faceţi o surpriză partenerului de viaţă.

Balanţă
Înainte de amiază s-ar putea să fiţi cam distrat şi să întâmpinaţi dificultăţi în comunicarea cu cei din jur. Se pare că intuiţia nu funcţionează foarte bine azi, aşa că ar fi indicat să nu luaţi decizii fără să vă sfătuiţi cu cei apropiaţi. Aţi face bine să vă limitaţi la activităţi de rutină şi să încercaţi să vă relaxaţi mai mult.

Scorpion
Traversaţi o perioadă favorabilă în plan sentimental. Este posibil chiar să fiţi dispus să faceţi o declaraţie de dragoste. În plan profesional şi în afaceri ar fi bine să nu vă asumaţi niciun risc. Fiţi foarte atent în tot ce faceţi şi respectaţi cu stricteţe regulile şi legile, pentru că există riscul să intraţi în conflict cu autorităţile.

Săgetător
În prima parte a zilei s-ar putea să nu fiţi în apele dumneavoastră şi să provocaţi conflicte cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Dacă aţi planificat pentru azi o călătorie în interesul familiei sau împreună cu familia, ar fi bine să nu vă răzgândiţi, ca să nu tensionaţi relaţiile.

Capricorn
O discuţie în contradictoriu cu o persoană vârstnică v-ar putea pune pe gânduri. În relaţiile cu prietenii şi cu familia, fiţi înţelegător şi nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere, pentru că există riscul să provocaţi o ceartă.

Vărsător
Aveţi tendinţa să vă supraestimaţi capacitatea de efort fizic şi intelectual. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că altfel riscaţi să faceţi greşeli costisitoare. În relaţiile cu prietenii şi cu familia, orgoliul excesiv v-ar putea face să provocaţi o ceartă.

Peşti
În prima parte a zilei s-ar putea să încasaţi o sumă importantă şi să începeţi imediat să faceţi planuri pentru cheltuirea banilor. Nu vă pripiţi, fiindcă azi aveţi tendinţa de a fi mai puţin pragmatic. Vă înţelegeţi foarte bine cu partenerul de viaţă şi vă completaţi reciproc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS