6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În prima parte a zilei este posibil să vă simţiţi plin de energie şi să vă dedicaţi unor activităţi care necesită efort fizic. Evitaţi suprasolicitarea, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Seara este posibil să fiţi invitat la o rudă mai în vârstă.

Taur
Vă înţelegeţi foarte bine cu cei din jur, atât în familie, cât şi la locul de muncă sau în afaceri. Vă puteţi face remarcat prin idei ingenioase, practice. Se pare că aveţi de terminat o activitate laborioasă şi vă este greu să vă descurcaţi singur. Vă recomandăm să apelaţi la ajutorul unui prieten sau coleg.

Gemeni
După o perioadă destul de agitată pe mai multe planuri, azi sunt şanse mari să vă regăsiţi buna dispoziţie şi optimismul. Nu este exclus să decideţi că este momentul să faceţi o investiţie pentru casă. După-amiază s-ar putea să faceţi un drum care vă trezeşte amintiri plăcute sau să vă întâlniţi întâmplător cu o veche cunoştinţă.

Rac
Contextul astral de azi favorizează relaţiile de parteneriat, mai ales în plan sentimental. Este o zi propice pentru a face schimbări în relaţia cu partenerul de viaţă. Puteţi să faceţi planuri de viitor, dar vă recomandăm să fiţi cât mai pragmatic.

Leu
Se întrevede o călătorie în interes profesional sau de afaceri. Puteţi avea un succes deosebit, cu condiţia să evitaţi o ceartă cu un coleg sau cu un partener de afaceri. În a doua parte a zilei este posibil ca o întâmplare sau o persoană să vă trezească amintiri plăcute.

Fecioară
În prima parte a zilei, persoana iubită ar putea să vă dea o veste care vă determină să vă schimbaţi programul. După-amiază este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă poate ajuta să obţineţi un împrumut în condiţii avantajoase.

Balanţă
Este posibil să încasaţi o sumă importantă, care vă ajută să vă redresaţi situaţia financiară. Ar putea fi vorba despre o moştenire sau despre un împrumut pe care l-aţi solicitat cu ceva timp în urmă. În contextul astral de azi sunt favorizate investiţiile şi planurile de viitor.

Scorpion
Este posibil să primiţi cu întârziere o sumă de bani pe care contaţi. Cauza pare să fie o simplă neînţelegere sau neatenţie, aşa că nu este cazul să vă îngrijoraţi. Pe plan sentimental, totul este de aşteptat să meargă bine. Este şi o perioadă favorabilă inspiraţiei creatoare şi activităţilor artistice.

Săgetător
În prima parte a zilei aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Un prieten v-ar putea propune să vă asociaţi într-o afacere pe care a demarat-o recent. Vă recomandăm să nu vă grăbiţi să refuzaţi, pentru că puteţi obţine beneficii importante.

Capricorn
Se întrevede o zi agitată, dar dispuneţi de suficientă energie şi reuşiţi să faceţi faţă cu succes tuturor problemelor. Este posibil să nu fiţi foarte mulţumit de situaţia financiară din această perioadă, aveţi încredere că munca depusă în ultima vreme va da rezultate în scurt timp.

Vărsător
Parcurgeţi o perioadă favorabilă, în care puteţi să faceţi schimbări importante pe plan sentimental şi în afaceri. Este posibil să încheiaţi un contract important pentru viitor. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile prietenilor şi ale familiei. Ca să evitaţi surprizele neplăcute, aveţi răbdare şi nu forţaţi lucrurile.

Peşti
În prima parte a zilei vă simţiţi în formă şi plin de energie. Aveţi posibilitatea să finalizaţi o lucrare dificilă şi să obţineţi beneficii frumoase. Este o zi bună pentru a vă face remarcat în societate. Relaţiile cu partenerul de viaţă ar trebui să fie foarte bune. Seara puteţi depăna amintiri împreună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS