17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinReţeta de weekend - Ardei umpluți cu carne și brânză

Reţeta de weekend – Ardei umpluți cu carne și brânză

Ingrediente:

5 ardei grași, 450 g carne de vită macră, tocată, 2-3 linguri ulei, 1 ceapă mică, tocată, 60 g de ciuperci, tăiate cubulețe, 2 roșii tăiate cubulețe, sare, piper, 1 cană brânză mărunțită.

Mod de preparare:

Spălaţi și curățaţi ardeii de semințe și de nervuri, apoi îndepărtaţi-le capacul. Într-o tigaie cu ulei încins puneţi carnea de vită tocată. Când se rumenește, o luaţi de pe foc și daţi deoparte. În aceeași tigaie se călesc ceapa și ciupercile. Încorporaţi în compoziție carnea de vită, jumătate din cantitatea de brânză, roșiile zdrobite și condimentaţi cu sare și piper, după gust. Amestecaţi bine pentru a se combina aromele. Umpleţi ardeii cu amestecul de carne și legume și presăraţi deasupra brânza rămasă. Îi puneţi într-o tavă umplută cu apă până la jumătate și îi daţi la cuptorul încins, aproximativ 20-25 de minute. Decoraţi cu pătrunjel proaspăt tocat.

Menţiuni:

Se pot servi calzi sau reci, în funcție de preferințe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS