3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinActorul Hugh Grant se căsătoreşte

Actorul Hugh Grant se căsătoreşte

Actorul britanic Hugh Grant, cunoscut pentru rolurile de bărbat seducător pe care le-a interpretat în numeroase comedii romantice, se va căsători pentru prima dată, la vârsta de 57 de ani, cu partenera lui de viaţă, suedeza de 39 de ani Anna Eberstein, cu care are trei copii. Anunţul a fost publicat de primăria din Kensington and Chelsea, un district rezidenţial din vestul Londrei, unde Hugh Grant deţine o locuinţă.
Potrivit legislaţiei britanice, anunţul referitor la o căsătorie trebuie să fie publicat cu trei săptămâni înainte de nuntă.
Anna Eberstein, fost producător al postului american de televiziune ESPN, este în prezent director al unui brand suedez pentru articole vestimentare dedicate copiilor, Ace & Me Kids.
Supranumit “eternul celibatar” de presa britanică, Hugh Grant a avut în trecut mai multe relaţii intens mediatizate, în special cu actriţa şi fotomodelul britanic Liz Hurley şi cu producătoarea Jemima Goldsmith. Actorul britanic are şi doi copii cu actriţa chineză Tinglan Hong.
Într-un interviu acordat publicaţiei Daily Mirror, cu câteva luni înainte de a împlini vârsta de 50 de ani, starul britanic a spus că se temea de faptul că urma să devină “un om bătrân, trist şi solitar”.
Cu o prezenţă constantă pe marile ecrane în anii 1990 şi 2000, apreciat de public pentru interpretările din filmele “Notting Hill”, “Love Actually” şi “Bridget Jone’s Diary”, Hugh Grant a primit elogii unanime din partea presei britanice pentru evoluţia sa recentă dintr-o miniserie TV produsă de BBC.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS