16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgramul Inspire Cinema Craiova pentru perioada 11-17 mai

Programul Inspire Cinema Craiova pentru perioada 11-17 mai

Programul Inspire Cinema Craiova pentru perioada 11-17 mai:

Deadpool 2 Avanpremiera
Regia: David Leitch
Cu: Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Josh Brolin, T.J. Miller
Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie, SF
Durată: 125 min
Rating: N15 IMDB: –
Desfigurat de atacul unei bovine și părăsit de… simțul gustativ, Wade Wilson are aspirații înalte: vrea să devină cel mai „hot” bufetier al cafenelei în care lucrează. Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, Wade trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și… câini în călduri. Va înțelege, până la urmă, care sunt lucrurile cu adevărat importante: prietenia, familia, gustul și acea mult râvnită cană de cafea cu titlul „Cel mai bun amant”.
Miercuri, Joi 20:20; 20:40; 21:00

 

Overboard / Amnezie cu surprize
Regia: Bob Fisher, Rob Greenberg
Cu: Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz, Josh Segarra
Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste
Durată: 117 min
Rating: AG IMDB: 4.9
Kate e angajată să mențină curățenia pe luxosul iaht al lui Leonardo, până în momentul în care e concediată pe nedrept de acesta, care, pe deasupra, refuză și să-i plătească ce îi datorează. La scurt timp după acest lucru, Leonardo cade peste bord în timpul unei petreceri prea înfierbântate și se trezește a doua zi pe mal, suferind de cea mai acută formă de amnezie. Kate apare la spital și, ca să i-o plătească, îl convinge pe Leonardo că e soțul ei și îl pune la muncă-pentru prima oară în viața lui.
Vineri pana Joi 13:45; 19:00; 21:20

 

Dans la brume / Toxic
Regia: Daniel Roby
Cu: Romain Duris, Olga Kurylenko, Fantine Harduin, Michel Robin, Anna Gaylor
Gen film: SF
Durată: 95 min
Rating: N15 IMDB: 6.2
Într-o zi, străzile Parisului sunt invadate de o ceață mortală, așa că supraviețuitorii caută refugiu la ultimele etaje și pe acoperișurile clădirilor din oraș. Fără acces la informații, fără electricitate, apă sau alimente, o familie încearcă să iasă vie din această catastrofă… Dar orele trec, și se pare că nimeni nu le va veni în ajutor, așa că singura lor șansă de a scăpa cu viață este să-și încerce norocul și să iasă în străzile înecate în ceață.
Vineri pana Joi 15:20; 19:40; 21:45

 

I Feel Pretty / Hai, că sunt belea!
Regia: Abby Kohn, Marc Silverstein
Cu: Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Busy Philipps, Amy Schumer, Tom Hopper
Gen film: Comedie
Durată: 115 min
Rating: AP12 IMDB: 4.3
I Feel Pretty urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume. Renee crede că o vrajă a făcut-o brusc minunată, cu excepția faptului că, pentru toți ceilalți, ea arată exact la fel. Cu această nouă încredere, ea este capabilă să-și trăiască viața fără teamă și fără rețineri, însă ce se va întâmpla când își va da seama că aparența ei nu s-a schimbat niciodată? Încrezătoare, Renee avansează brusc în rândurile companiei de cosmetice, câștigând respectul șefului ei, Avery LeClaire. Cu noua ei siguranță de sine vine suprasolicitarea, și chiar tendința de a-i trata pe cei „mai puțin fericiți din punct de vedere genetic” în același fel lipsit de considerație în care oamenii o tratau pe ea. În cele din urmă, Renee își dă seama că „vraja” a fost ridicată, însă prin intermediul acestui proces a învățat că frumusețea adevărată nu este cea exterioară.
Vineri pana Marti 14:15; 18:00; 20:20
Miercuri, Joi 14:15; 18:00

 

Truth or Dare / Adevăr sau provocare
Regia: Jeff Wadlow
Cu: Tyler Posey, Lucy Hale, Landon Liboiron, Aurora Perrineau, Sam Lerner
Gen film: Horror, Thriller
Durată: 105 min
Rating: N15 IMDB: 4.6
Lucy Hale (Pretty Little Liars) și Tyler Posey (Teen Wolf) se află în fruntea distribuției din thrillerul supranatural ADEVĂR SAU PROVOCARE, produs de Blumhouse Productions (Happy Death Day, Get Out, Split). Un joc nevinovat între prieteni devine mortal când cineva – sau ceva – începe să-i pedepsească pe cei care nu spun adevărul, sau care refuză o provocare. Regizat de Jeff Wadlow (Kick-Ass 2), thrillerul îi mai are în distribuție pe Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali și Nolan Gerard Funk.
Filmul e produs de Jason Blum, de la Blumhouse, iar producători executivi sunt Wadlow, Chris Roach, Jeanette Volturno și Couper Samuelson.
Vineri pana Marti 15:40; 18:45; 21:00
Miercuri, Joi 15:40; 18:45

 

Avengers: Infinity War 3D / Răzbunătorii: Războiul Infinitului
Regia: Anthony Russo, Joe Russo
Cu: Dave Bautista, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Zoe Saldana, Vin Diesel, Chris Pratt, Tom Hiddleston
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durată: 156 min
Rating: AP12 IMDB: 8.9
L-am întrezărit la finalul lui The Avengers, furios că Chitauri nu au reușit să înfrângă Pământul și, mai ales, să obțină Tesseractul: este Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor. Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor.
Vineri pana Marti 12:20; 14:30; 16:00; 17:00; 17:40; 20:00; 20:40
Miercuri, Joi 12:20; 14:30; 16:00; 17:00; 17:40; 20:00

 

Duck Duck Goose 3D / Raţă, raţă şi gâscan
Regia: Christopher Jenkins
Cu: Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim, Greg Proops, Natasha Leggero, Diedrich Bader
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 87 min
Rating: AG IMDB: 5.0
După ce s-a rănit într-un accident, un gâscan aventuros este responsabilizat de doi orfani cu ochii mari, în timp ce se confruntă cu pericolele și frumusețea lumii din afară. Eroul nostru, Peng, respinge comunitatea de gâște din care face parte în încercarea de a-și trăi viața în proprii săi termeni. Peng este un gâscan independent, care ar face mai degrabă orice, decât să se pregătească pentru viitoarea migrare. El crede că este mai bun decât oricine altcineva și își petrece timpul încercând cascadorii nebunești, la viteze și mai nebunești. Peng va începe o călătorie frumoasă și periculoasă, iar pe parcurs va înțelege puterea iubirii necondiționate, sub forma a doi pui de rață orfani, care, de asemenea, cresc percepându-l ca fiind cel mai bun tată pe care l-ar putea avea vreodată.
Dublat: Vineri pana Joi 11:45; 12:40; 13:10; 15:00

 

Rampage 3D / Rampage: Scăpaţi de sub control
Regia: Brad Peyton
Cu: Dwayne Johnson
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durată: 112 min
Rating: AP12 IMDB: 6.4
Megastarul internaţional Dwayne Johnson interpretează rolul unui primatolog care şi-a făcut un obicei din a ţine oamenii la distanţă. Singura legătură specială a lui Davis Okoye (Dwayne Johnson) este cea pe care o are cu George, o gorilă extrem de inteligentă, de care a avut grijă încă de când s-a născut. Atunci când un experiment genetic dă greş, blândul animal se transformă într-o imensă bestie violentă. Situaţia devine într-adevăr dramatică atunci când sunt descoperite şi alte animale care au suferit mutaţii similare. Pe măsură ce Nordul Americii este distrus de aceşti noi predatori, Okoye face echipă cu un inginer genetic discreditat pentru a găsi un antidot, în timp ce încearcă să evite o catastrofă globală şi să salveze creatura care i-a fost cândva prietenă.
Vineri pana Joi 17:20

 

Blockers / Interzis la… sex
Regia: Kay Cannon
Cu: Leslie Mann, John Cena, Kathryn Newton, Ike Barinholtz
Gen film: Comedie
Durată: 107 min
Rating: N15 IMDB: 6.7
Pentru că fetele lor adolescente sunt cele mai bune prietene, părinții acestora, Lisa, Mitchell și Hunter, au ajuns să se cunoască de mai bine de zece ani. Dar cum timpul trece repede, iar pubertatea a redefinit deja dinamica parentală, liceencele se îndreaptă deja spre balul de absolvire. Însă după ce găsesc pe laptop-ul fetelor un pact codificat cu ajutorul emoticoanelor prin care acestea plănuiesc să își piardă virginitatea în seara balului, părinții adolescentelor pornesc într-o misiune ultra secretă de a le da planurile peste cap, chiar dacă asta presupune să o facă în cel mai rușinos mod posibil și cât se poate de public, în fața tuturor.
Vineri pana Joi 16:40
Peter Rabbit / Peter Iepurașul
Regia: Will Gluck
Cu: James Corden, Fayssal Bazzi, Domhnall Gleeson, Colin Moody, Sam Neill, Rose Byrne
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 100 min
Rating: AG IMDB: 6.6
Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.
Dublat: Vineri pana Joi 11:30; 12:00; 13:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS