16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
La începutul săptămânii sunteţi nevoit să achitați diverse facturi, datorii sau să vă ocupați de relațiile cu instituții financiare. Se pare că a sosit momentul să vă ocupaţi de acte necesare fie dobândirii unor bunuri, fie pentru contractarea unui credit. Deocamdată ar fi bine doar să vă informaţi, să vă regândiţi planurile financiare și să lăsaţi în săptămânile următoare acțiunea propriu-zisă. La serviciu este multă forfotă, pentru că sunteţi solicitat de șefi și de colegi în treburi stringente.

Taur
Se conturează modificări în relațiile parteneriale, de aceea ar fi bine să observaţi încotro bate vântul schimbării. Perioada este favorabilă numai unei analize privitoare la colaborările în care sunteţi implicat sau doriţi să vă implicaţi, dar și pentru a studia pe îndelete relația cu partenerul de viață. Pregătiţi-vă de acțiuni mărețe în comun cu alții! Miercuri și joi apar cheltuieli pe taxe, facturi, însă pot intra în discuție și partajele sau moștenirile.

Gemeni
Aveţi multe de făcut la serviciu, dar persistă senzația de mers în gol. Se întrezăresc noutăți în plan profesional, de aceea nu puneţi bază pe ce a fost sau pe ce este încă. Îngrijiţi-vă sănătatea, pentru că se pot evidenția afecțiuni ale sistemului renal, ale coloanei vertebrale și ale segmentelor gâtului. V-ar prinde bine trasarea unui plan de consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale după caz.

Rac
Este multă forfotă în plan sentimental, astfel că sunt șanse să vă avântați în prima idilă posibilă. Controlaţi-vă stările și aveţi răbdare ca evenimentele să urmeze cursul firesc. Atmosfera de la locul de muncă este bună, însă în fundal domnește discordia, mai ales din partea femeilor. Fiţi prudent la mijlocul săptămânii, pentru că fluctuațiile emoționale sunt mari și puteți lua decizii pripite.

Leu
Atenția și eforturile vă sunt îndreptate mai mult spre casă și familie. Vin vremuri domestice noi, însă deocamdată se simt la nivel subtil. Rezolvaţi cu atenție și răbdare sarcinile cotidiene și îndatoririle profesionale, pentru că vă vor veni satisfacții și din aceste direcții. Miercuri și joi se vor ivi situații disonante atât într-o relație sentimentală, cât și în relația cu copiii. Prudență și discernământ! Tentațiile sunt mari și păguboase pe termen lung.

Fecioară
Este multă agitație în preajmă în prima parte a săptămânii. Prieteni, rude, simple cunoștințe vă vor căuta fie pentru a le oferi un sfat, un sprijin moral sau material, fie pur și simplu doresc să mai schimbe o vorbă despre subiectele cotidiene, de larg interes. Niscai probleme pot apărea dinspre segmentul familial. Fiţi înțelegător cu membrii familiei, chiar dacă ei vă provoacă în diverse moduri.

Balanţă
Preocupările financiare sunt o temă importantă. La prima vedere sunteţi nemulțumit de veniturile obținute din activitatea profesională, dar în umbră se trasează alte variante de câștig. Totul este să aveţi încredere și răbdare. Deocamdată, descurcaţi-vă cu ce aveţi și folosiţi strictul necesar. La mijlocul săptămânii sunt posibile discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Nu luaţi de bun chiar tot ce vi se spune și, mai ales, vorbiţi numai la obiect, fără a povesti despre dumneavoastră și intențiile pe care le aveţi.

Scorpion
Sunteţi pus pe fapte mari în primele zile ale săptămânii, însă luni este bine să vă temperaţi elanul și să vă ocupaţi numai de activități ușoare și bine cunoscute. Vi se rotunjesc veniturile, însă nemulțumirile persistă în segmentul financiar. Sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât câștigaţi deocamdată, aspect neplăcut și neindicat.

Săgetător
Indiferent ce aţi face, în suflet există o mare dorință de interiorizare și de visare cu ochii deschiși. De asemenea, se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Îngrijiţi-vă sănătatea, planificați-vă riguros activitățile și acceptaţi sprijinul celor dragi și de încredere. Este o perioadă de mari transformări interioare, astfel că este dificil să fiţi foarte prezent și implicat în activități comune cu alții. Joi și vineri sunt șanse să primiţi bani, cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă.

Capricorn
Foarte animate sunt relațiile cu prietenii, însă mai mult prin prisma dumneavoastră, decât a lor. Evitaţi să vă apropiaţi prea mult de aceste persoane, inclusiv de persoanele care v-au susținut până acum la locul de muncă. Acum sunteţi numai pe forțele proprii și nimeni nu vă mai poate ajuta așa cum doriţi. Aveţi nevoie de momente de odihnă și regândirea unor planuri de viață, iar zile bune în acest sens sunt miercuri și joi.

Vărsător
O săptămână foarte dinamică în plan profesional. Chiar dacă lucrurile par amestecate, nedeslușite ar fi bine să observaţi atent ce se petrece, să notaţi eventual într-un jurnal și să vorbiți cât mai puțin cu alții. La mijlocul săptămânii, apar în preajmă prieteni, dar și variante deosebite de a vă implica în proiecte și acțiuni de anvergură. Fiţi prudent și, deocamdată, doar gândiţi-vă la noi trasee profesionale. Acum este mai bine să fiţi doar spectator.

Peşti
Foarte interesante sunt relațiile de muncă! Unii colegi sau șefi își vor retrage susținerea de până acum, iar alții vor face demersuri să se apropie mai mult de dumneavoastră și să vă antreneze în activități noi. Însă, deocamdată evitaţi luarea deciziilor importante! Săptămâna este bună numai pentru reevaluări și regândirea unor planuri personale sau profesionale. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii, deoarece nu sunt ceea ce par.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS