6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Este posibil să treceţi printr-o perioadă mai dificilă pe plan sentimental. Din fericire, aveţi o capacitate de comunicare foarte bună, care vă ajută să lămuriţi neînţelegerile şi să dezamorsaţi eventualele conflicte. Vă sfătuim să trataţi cu calm dificultăţile întâmpinate în plan social. Fiţi atent la ce afirmaţii faceţi în public!

Taur
În prima parte a zilei s-ar putea să suferiţi o dezamăgire în dragoste. Amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că s-ar putea să nu fiţi în cea mai bună formă. Exprimaţi-vă cât mai clar, ca să nu fiţi înţeles greşit! Ar fi bine să încercaţi să vă temperaţi orgoliul.

Gemeni
Traversaţi o perioadă favorabilă, în care aveţi şanse de reuşită în orice domeniu. Totuşi, exprimaţi-vă cât mai clar, pentru a nu lăsa loc de neînţelegeri. În plan financiar, vă sfătuim să aveţi răbdare. Banii pe care îi aşteptaţi vor veni în curând.

Rac
În prima parte a zilei aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea şi să nu vă mulţumească nimic. La locul de muncă sau în afaceri, este posibil să vă enervaţi pe superiorul direct sau pe un partener de afaceri. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul. Astăzi ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă.

Leu
Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru că riscaţi să nu le puteţi duce la capăt. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi de rutină, strict necesare. Chiar dacă aveţi multe de rezolvat, nu este momentul să insistaţi. Ar fi bine să vă concentraţi asupra problemelor sociale şi sentimentale.

Fecioară
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor dificultăţi în plan financiar şi în viața sentimentală. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sociale şi căminului. După-amiază este posibil să fiţi invitat la o întrunire cu persoane apropiate.

Balanţă
Aveţi posibilitatea să rezolvaţi probleme sentimentale. Cu puţină tandreţe, puteţi pune capăt multor tensiuni. Este posibil să întâmpinaţi dificultăţi în plan financiar, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi. În scurt timp, o rudă mai în vârstă v-ar putea ajuta cu o sumă de bani.

Scorpion
Relaţiile sentimentale pot avea de suferit astăzi, din cauză că resimţiţi o stare de confuzie şi nu reuşiţi să vă faceţi înţeles corect. Vă recomandăm să nu puneţi la suflet eventualele neînţelegeri cu cei din jur şi să evitaţi certurile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri.

Săgetător
Nu vă ambiţionaţi să rezolvaţi singur problemele locuinţei! Este posibil să întâmpinaţi dificultăţi serioase, aşa că vă sfătuim să acceptaţi ajutorul familiei. Un bărbat mai în vârstă v-ar putea da sfaturi înţelepte pentru a clarifica o neînţelegere cu persoana iubită.

Capricorn
S-ar putea să începeţi ziua cu un sentiment de nemulţumire din cauză că sunteţi nevoit să amânaţi o călătorie în interes profesional. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu deveniţi morocănos, ca să nu tensionaţi relaţiile cu cei din jur. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sociale şi sentimentale.

Vărsător
O femeie din anturaj vă poate ajuta să vă clarificaţi sentimentele contradictorii care vă frământă. Păstraţi-vă optimismul, pentru că perioada dificilă pe care o traversaţi este trecătoare. În a doua parte a zilei s-ar putea să aflaţi că este posibil să plecaţi într-o călătorie în străinătate.

Peşti
Aveţi tendinţa de a exagera, atât în relaţiile sentimentale, cât şi în ceea ce priveşte afacerile. Ar fi bine să vă temperaţi, pentru că riscaţi să vă îndepărtaţi prietenii. Nu fiţi egoist şi întindeţi o mână de ajutor celor care au nevoie. Nu vă neglijaţi sănătatea!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS