6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinEva Longoria a primit o stea per Bulevardul Celebrităţilor

Eva Longoria a primit o stea per Bulevardul Celebrităţilor

Actriţa Eva Longoria, cunoscută mai ales pentru rolul ei în seria TV „Neveste disperate (Disperate Housewives)”, a primit, ieri, o stea pe bulevardul celebtităţilor de la Hollywood (Walk of Fame), potrivit www.dailymail.co.uk.
„Reprezentarea contează, de fiecare dată când există un alt latino pe acest Walk of Fame, este o altă victorie pentru o întreagă comunitate”, a declarat actrița de 43 de ani, acre provine dintr-o familie din Texas care își are rădăcinile în Mexic.
Longoria a primit onoarea în prezența soțului său, fostul președinte al Televisa, Jose Baston. Ei așteaptă primul copil în luna mai. Celebrități precum Ricky Martin, Victoria Beckham și actrițele Felicity Huffman și Anna Faris au participat la ceremonie.
„Este foarte important pentru mine să fiu aici, ca oamenii să vină să vadă steaua și să știe că o poți face cu multă muncă grea”, a spus Longoria.
În comedia romantică „Overboard,” care are lansarea luna viitoare, Longoria joacă rolul celei mai bune prietene al unei mame singure.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS