12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Un bărbat mai în vârstă din familie vă poate ajuta să clarificaţi o neînţelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unei dificultăţi financiare. Păstraţi-vă optimismul şi aveţi răbdare. Atmosfera tensionată de azi este trecătoare.

Taur
Se pare că aveţi multe chestiuni de rezolvat, mai ales în cămin, dar s-ar putea să nu fiţi în cea mai bună formă. Faptul că nu vă puteţi încadra în programul stabilit pentru azi vă enervează şi riscaţi să vă certaţi cu cei din jur. Nu este momentul să vă impuneţi punctul de vedere în discuţiile cu prietenii şi cu persoana iubită.

Gemeni
Începeţi ziua plin de energie şi aveţi posibilitatea să terminaţi o lucrare începută mai demult. O persoană apropiată v-ar putea propune o colaborare. Vă sfătuim să nu luaţi o decizie azi. Este indicat să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă, fiindcă se poate ajunge uşor la ceartă.

Rac
Se pare că nu vă simţiţi în cea mai bună formă şi nu aveţi chef să vă petreceţi timpul liber împreună cu prietenii. Este momentul să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile. Puteţi să contaţi pe înţelegerea şi ajutorul celor din jur, cu condiţia să nu refuzaţi comunicarea şi să le explicaţi cu calm că aveţi nevoie de un răgaz.

Leu
Azi este recomandat să fiţi foarte prudent în tot ce spuneţi, mai ales dacă sunteţi implicat în discuţii aprinse. Aveţi tendinţa să reacţionaţi impulsiv, aşa că nu vă lăsaţi provocat. În a doua parte a zilei este posibil să primiţi bani de la o persoană apropiată.

Fecioară
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi stresat din cauza unor lucrări care nu suportă amânare. Contaţi pe ajutorul colegilor de muncă sau al partenerilor de afaceri. Este posibil ca persoana iubită să se simtă neglijată.

Balanţă
Ar fi bine să vă ocupaţi de problemele importante în prima parte a zilei, când aveţi mai multă energie. După-amiază aveţi tendinţa de a fi orgolios şi încăpăţânat şi riscaţi să tensionaţi relaţia cu partenerul de viaţă. Pentru a evita o ceartă, încercaţi să fiţi mai înţelegător.

Scorpion
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţa sentimentală. În prima parte a zilei este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care vă atrage imediat. Vă recomandăm să nu acţionaţi sub impulsul momentului.

Săgetător
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi nemulţumit din cauza atitudinii unui partener de afaceri care vă invidiază. Cel mai înţelept ar fi să vă prefaceţi că nu aţi observat. Spre seară aveţi tendinţa să deveniţi încăpăţânat şi să vă contraziceţi cu toată lumea.

Capricorn
În familie, discuţiile despre o schimbare importantă în locuinţă ar putea să degenereze în ceartă din cauza unei neînţelegeri. Pentru a clarifica situaţia, vă sfătuim să apelaţi la calmul şi pragmatismul care vă caracterizează. În a doua parte a zilei s-ar putea să fiţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte pentru a rezolva o problemă financiară.

Vărsător
S-ar putea să fiţi tentat să respingeţi sfaturile unei rude mai vârstnice din cauză că vi se pare că încearcă să vă submineze autoritatea. Pentru a evita tensionarea relaţiei cu partenerul de viaţă, fiţi cât mai diplomat şi să nu refuzaţi dialogul.

Peşti
Nu este momentul să încheiaţi tranzacţii financiare sau să luaţi decizii importante în plan profesional ori în afaceri. Astăzi fiţi prudent în tot ce faceţi, fiindcă există riscul să intraţi în conflict cu autorităţile. Atenţie sporită dacă sunteţi la volan! Acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS