8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Se pare că resimţiţi o stare de nemulţumire şi iritare şi aveţi tendinţa să vă ieşiţi uşor din fire. Este recomandat să faceţi apel la stăpânirea de sine şi să evitaţi reacţiile exagerate. În relaţia cu partenerul de viaţă ar fi bine să ocoliţi subiectele delicate, care pot conduce la discuţii aprinse.

Taur
La locul de muncă sau în afaceri, cu toate că vă simţiţi în formă, este posibil să constataţi că nu reuşiţi să vă concentraţi. Se pare că simţul practic este diminuat şi nu este exclus să întâmpinaţi dificultăţi în comunicarea cu cei din jur. Vă recomandăm să nu forţaţi lucrurile.

Gemeni
În prima parte a zilei sunteţi mai sensibil decât de obicei, ceea ce ar putea să vă afecteze relaţiile cu cei din jur. Vă sfătuim să fiţi prudent în tot ce faceţi şi să nu promiteţi decât ceea ce sunteţi sigur că puteţi respecta. După-amiază lucrurile revin la normal.

Rac
Hipersensibilitate şi diminuare a simţului practic şi a capacității de concentrare. Sporeşte creativitatea şi capacitatea de exprimare în domeniul artistic. La locul de muncă sau în afaceri este recomandabil să amânaţi activităţile importante ori dificile.

Leu
Şansa este de partea dumneavoastră şi intuiţia vă ajută. Puteţi să depăşiţi cu bine dificultăţile şi să realizaţi tot ce v-aţi propus pentru azi. Este o zi bună pentru activităţi creative şi pentru afirmarea pe plan artistic. De asemenea, relaţiile cu cei din jur ar trebui să decurgă fără probleme.

Fecioară
Înainte de amiază este posibil să faceţi planuri ambiţioase în legătură cu o afacere, dar anumite dificultăţi neprevăzute vă obligă să reluaţi totul de la început. Aveţi răbdare şi să căutaţi soluţii cât mai realiste.

Balanţă
În prima parte a zilei aveţi tendinţa să fiţi cam distrat şi să neglijaţi probleme importante la locul de muncă sau în afaceri. S-ar putea ca intuiţia să nu vă ajute prea mult, dar colegii sau partenerii vă pot da sfaturi folositoare. În contextul astral de azi există riscul să luaţi decizii neinspirate, aşa că vă sfătuim să nu începeti activităţi noi.

Scorpion
Se pare că sunteţi hipersensibil şi nu aveţi chef de vorbă. Vă sfătuim să evitaţi întâlnirile cu prietenii. Ar fi bine să amânaţi orice tranzacţie şi să evitaţi speculaţiile, pentru că riscaţi să pierdeţi sume importante. Pe plan sentimental parcurgeţi un moment favorabil.

Săgetător
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi dezamăgit din cauză că un coleg de muncă sau un partener de afaceri încearcă să vă discrediteze. Concentraţi-vă asupra problemelor importante pe care le aveţi de rezolvat astăzi. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune, ceea ce vă menţine moralul ridicat.

Capricorn
Simţul practic şi capacitatea de concentrare sunt mult diminuate azi. În activitatea profesională sau în afaceri, amânaţi deciziile importante şi nu începeţi proiecte noi. Este o zi bună pentru meditaţie şi pentru relaxare, fie în aer liber, fie citind o carte sau ascultând muzică.

Vărsător
Aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate, mai ales datorită creativităţii sau unui talent artistic. După-amiază este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană cu care aţi putea stabili o relaţie de cooperare într-un domeniu creativ sau artistic.

Peşti
La locul de muncă sau în afaceri, o discuţie cu colegii sau cu partenerii s-ar putea dovedi dezamăgitoare. Ar fi bine să nu insistaţi, fiindcă nu este o zi favorabilă deciziilor importante. Vă sfătuim să nu încercaţi să obţineţi câştiguri rapide.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS