14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Sunteţi preocupat de cariera profesională şi de imaginea în ochii celorlalți la începutul acestei săptămâni. Fiţi prudent în relațiile cu șefii, pentru că unii vor încerca să vă încurce prin întrebări-capcană. Este rost de sfaturi și îndrumări utile din partea prietenilor sau a persoanelor din mediul profesional alături de care sunteţi implicat în activități sau proiecte profesionale. Fiţi prudent și nu vă lăsaţi în totalitate pe mâna altora.

Taur
Apar discuții sau întâlniri cu persoanele străine sau aflate în străinătate. Schimbul de idei, aflarea unor informații prețioase vă vor face să vă revizuiţi sistemul valorilor morale și spirituale. Totodată va apărea și dorința de a comenta pe teme diverse. Planificarea unei călătorii îndepărtate sau a unor studii pe termen lung sunt binevenite.

Gemeni
Achitaţi datorii, discutaţi cu cei apropiați despre posibilități noi de câștig. Vizionaţi un film bun, o piesă de teatru, purtaţi discuții elevate cu persoane aflate pe aceeași lungime de undă. Călătoriile și îmbogățirea bagajului educațional reprezintă teme importante și ușor de realizat în viitorul apropiat. Sfârșitul săptămânii aduce situaţii dinamice în plan socio-profesional. Relaţiile sociale vor cunoaşte turnuri noi, foarte dinamice.

Rac
Relaţiile parteneriale sunt în prim-plan, lucrul în echipă este la ordinea zilei, dar vă concentraţi greu pe ceea ce aveţi de făcut sau pe dialogurile cu ceilalţi. Posibile veşti legate de chestiuni băneşti sau moşteniri. Poate primiţi recompense sau se rezolvă datorii vechi. Evitaţi cheltuielile nefondate!

Leu
Fiţi prudent și ocupaţi-vă serios de sarcinile de lucru. Relațiile colegiale sunt tensionate și e puțin probabil să primiţi sprijin de la alții. Sănătatea vă dă semne deosebite și este bine să le luaţi în calcul. Îngrijiţi-vă și alternaţi corespunzător odihna cu munca. Sunt posibile situaţii dinamice în relaţiile sociale, dar cu prudenţă şi răbdare le veţi depăşi cu bine. Weekendul vine cu aspecte legate de bani, bunuri de valoare, moşteniri sau partaje.

Fecioară
Relațiile cu cei dragi vă solicită mult. În următoarele zile vă puneţi pe treabă, implicându-vă cu spor în activităţile specifice locului de muncă. Sănătatea este destul de încercată, astfel că ar fi bine să vă menajaţi și să adoptați un ritm de viață și cât mai sănătos. Finalul săptămânii aduce mare zarvă în relaţiile parteneriale.

Balanţă
Activităţile domestice şi relaţiile cu membrii familiei sunt preocupările acestei săptămâni. Ambianța familială este destul de tensionată, dar cu farmecul nativ puteți restabili armonia și echilibrul în viață. Weekendul aduce probleme de sănătate, dar și treburi profesionale sau personale ce trebuie rezolvate cât mai repede. Sunt posibile situații controversate la locul de muncă.

Scorpion
Sunteţi vorbăreț la începutul săptămânii. Ar fi bine să vorbiţi direct, la obiect, și mai ales să oferiţi sfaturi numai la cererea expresă a celorlalți. Sunt posibile multe călătorii pe distanțe scurte sau participarea la cursuri, seminarii, dezbateri personale sau profesionale. Finalul săptămânii aduce răscoliri emoţionale, amintiri neplăcute legate de foste iubiri sau de copii.

Săgetător
Sunteţi hotărât să schimbaţi multe și mărunte în viață, lucru foarte bun dacă vă focalizaţi pe scopuri importante și de durată. Strălucirea pe care o emanaţi atrage admiratori, dar și personaje curioase, care până la urmă vă vor pune bețe în roate dacă le acordaţi prea multă încredere. Dialoguri și întâlniri cu persoanele apropiate. La finalul săptămânii, odihniţi-vă acasă, alături de familie.

Capricorn
Ești gânditor și destul de retras la începutul săptămânii. Aveți probleme de sănătate, dar evitați primele două zile pentru demersuri medicale! Până la urmă, sunteţi cel mai bun prieten și terapeut, iar acum sunt momente bune pentru a folosi aceste atribute. Apar și preocupări legate de bani. Sunt posibile situaţii conflictuale la locul de muncă referitor la drepturile salariale.

Vărsător
Săptămâna debutează cu stări interioare controversate. Ocupaţi-vă de treburi ușoare, iar la nevoie cereţi sprijinul celor dragi și de încredere. Relațiile de prietenie nu mai sunt ce au fost. Sănătatea este vulnerabilă în primele trei zile ale săptămânii. Un plan medical de îmbunătățire a stării de sănătate a organsimului ar fi de mare folos. În a doua parte a săptămânii vă veţi simți mai bine, dar nu forțaţi nota.

Peşti
Sunteţi înconjurat de prieteni în primele zile ale săptămânii, care vă vor ajuta să descâlciţi ițele din segmentul profesional. Totuși, unii sunt nesinceri și vor doar să epateze în fața dumneavoastră. Dorința de a medita în taină la treburi este mare și ușor de realizat. Sunt posibile stări interioare neplăcute, dar sunt pasagere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS