11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinLa 101 ani şi-a primit diploma de licenţă

La 101 ani şi-a primit diploma de licenţă

Catherine Palmer , de 101 ani, din Marea Britanie, a primit cadou  diploma de licenţă după 80 de ani de la absolvirea Universităţii Victoria din Manchester. Acesta este unul dintre cadourile surpriză pe care Alison, fiica ei, i le-a făcut, Press Association. ”O auzeam deseori povestind despre perioada în care a fost la universitate şi despre zilele fericite petrecute acolo, apoi vorbea despre lipsa dovezii realizărilor sale. Am simţit că este important să-i ofer recunoaşterea pentru acele vremuri, iar contactarea celor din Manchester a permis ca acest lucru să fie dus la bun sfârşit”, a spus Alison.

Catherine Palmer a absolvit cu rezultate foarte bune secţia de engleză a Universităţii Victoria din Manchester în 1938 dar, deşi a participat la ceremonia de final de facultate, nu şi-a ridicat diploma.
Potrivit fiicei sale, este în continuare o persoană independentă, îşi plimbă în fiecare zi câinele, iar pe când avea 75 de ani, s-a aventurat într-o expediţie în Himalaya, care a implicat şi rafting.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS