20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Se pare că nu vă simţiţi în formă şi nu aveţi răbdare să finalizaţi ceea ce aţi început. Vă sfătuim să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi, pentru că riscaţi să vă irosiţi timpul. Un bărbat mai în vârstă v-ar putea ajuta cu sfaturi utile. Azi sunteţi predispus la stări depresive şi chiar la probleme de sănătate mai serioase, aşa că trebuie să vă destindeţi şi să vă odihniţi mai mult.

Taur
La locul de muncă sau în afaceri s-ar putea să rămâneţi în urmă cu o lucrare, din cauze independente de dumneavoastră. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să ajungeţi în situaţii neplăcute faţă de colegii de serviciu şi chiar în relaţia cu partenerul de viaţă. Nu este momentul să luaţi decizii importante. Este recomandat să vă concentraţi asupra activităţilor urgente.

Gemeni
Se pare că vă simţiţi slăbit şi nu reuşiţi să vă încadraţi în programul stabilit. Vă recomandăm să nu vă asumaţi niciun risc. Oricât aţi forţa, şansele de reuşită sunt destul de mici astăzi. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie mai în vârstă, fiindcă este foarte posibil să ajungeţi la ceartă.

Rac
Se pare că începeţi ziua cu o stare de nervozitate şi aveţi tendinţa să deveniţi impulsiv. Este posibil să vă certaţi cu partenerul de viaţă din cauză că nu este de acord să plecaţi într-o călătorie în interesul familiei. Amânarea călătoriei ar putea să fie, de fapt, în avantajul dumneavoastră, întrucât azi sunteţi predispus la accidente de circulaţie.

Leu
În prima parte a zilei este posibil să luaţi o decizie inspirată într-o problemă financiară şi să obţineţi beneficii importante pentru familie. Vă sfătuim să fiţi prudent în relaţia cu un partener de afaceri. S-ar putea ca acesta să apeleze la metode nu tocmai legale, care vă pot crea complicaţii nedorite. Ar fi bine să evitaţi speculaţiile financiare şi să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Fecioară
În prima parte a zilei este posibil să fiţi destul de agitat şi să nu vă simţiţi în formă. Ar fi bine să vă stăpâniţi nervozitatea şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că există riscul să se ajungă la ceartă. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile cu prietenii, chiar dacă sunt planificate de mai mult timp.

Balanţă
Este posibil ca partenerul de viaţă să găsească azi diverse motive pentru a vă face reproşuri: fie că aţi venit târziu acasă, fie că aţi cheltuit prea mulţi bani etc. Păstraţi-vă calmul şi evitaţi o ceartă! Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi mai ales relaţiei cu persoana iubită. Chiar dacă vi se pare că sunteţi provocat, vă sfătuim să fiţi cât mai diplomat faţă de o rudă vârstnică.

Scorpion
Astăzi este recomandat să evitaţi deplasările cu autoturismul, fiindcă există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie produs din vina dumneavoastră. În cazul în care sunteţi nevoit să folosiţi maşina, circulaţi cu mare atenţie şi nu vă grăbiţi! De asemenea, ar fi bine să verificaţi temeinic starea tehnică a autoturismului.

Săgetător
În cursul dimineţii este posibil să deveniţi irascibil şi să aveţi tendinţa de a face din ţânţar armăsar. Este recomandat să evitaţi discuţiile în contradictoriu. În a doua parte a zilei se întrevăd câteva drumuri scurte, care îmbină interesele profesionale cu cele personale. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că există pericol de accidente.

Capricorn
Se pare că resimţiţi o anumită stare de tensiune şi s-ar putea să aveţi reacţii necontrolate faţă de colegii de muncă sau partenerii de afaceri. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile importante şi deciziile privind investiţiile. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi de rutină şi să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale. Nu este o zi bună pentru speculaţii, din cauză că riscurile sunt mult mai mari decât de obicei.

Vărsător
Se pare că vă simţiţi în formă şi plin de energie, iar agitaţia din jur nu reuşeşte să vă afecteze. Nu este exclus să aveţi ocazia să dezamorsaţi un potenţial conflict între două persoane apropiate. Este posibil ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că nu vă ocupaţi destul de problemele familiei şi ale căminului. În a doua parte a zilei s-ar putea să asistaţi la o întâmplare neplăcută, care vă pune pe gânduri.

Peşti
Se pare că sunteţi nerăbdător să încheiaţi o lucrare pe care aţi început-o cu ceva timp în urmă. Nu vă pripiţi, dacă nu vreţi să stricaţi ceva tocmai la final! Este recomandat să evitaţi discuţiile în contradictoriu. În atmosfera tensionată de azi, se poate ajunge foarte uşor la certuri. Dacă sunteţi invitat într-o excursie, ar fi bine să renunţaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS