5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Personalitatea vi se schimbă mult în această săptămână. Sunteţi luminos şi vorbiţi cu mult farmec. Întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat sunt foarte interesante. Stările interioare fluctuează mult, recomandabilă fiind tăcerea şi retragerea din mijlocul celorlalţi. Sunt posibile mici noroace la bani şi cadouri. Imaginea în societate este destul de încercată.

Taur
Sufletul are nevoie de odihnă și răsfăț în această săptămână. Gândurile tăinuite, visele premonitorii şi presentimentele vor face parte din programul cotidian. Prietenii vă sunt în preajmă. Anumite probleme de sănătate se repun în discuţie. Organismul vă este destul de încercat. La sfârşitul săptămânii, recomandabile sunt activităţile de rutină, cele care presupun puţin efort fizic. Forţa protectoare divină o veţi simţi discret, dar puternic.

Gemeni
Foarte interesante și provocatoare sunt, în această săptămână, relațiile cu prietenii. Sunt posibile prietenii noi sau unele vechi pot să dispară din sfera de interes. Şi domeniile spirituale vă vor atrage atenția și eforturile, dar nu forțaţi nota. Cariera profesională şi imaginea în societate sunt favorizate. Sunt șanse de promovare profesională. Spre sfârşitul săptămânii, vă veţi bucura de întâlniri agreabile cu prietenii.

Rac
Sunteţi foarte atent la imaginea în societate şi la felul în care apăreţi la locul de muncă. Sunt posibile răsturnări de situaţie minunate. Unele aspecte se vor rezolva, vor dispărea, iar altele noi, benefice, se întrezăresc la orizont. Și domeniul financiar se va modifica în urma schimbărilor profesionale.

Leu
Rafinarea sufletului va fi cea mai importantă dorinţă în această săptămână. Planurile de călătorii sau de studii pot cunoaşte răsturnări de situaţie spectaculoase. Ceva neplăceri pot apărea de la banii și bunurile comune cu partenerul de viață sau colaboratorii. Prudență și răbdare! Atenţie la locul de muncă, mai ales în relațiile cu șefii și autoritățile! Discuții aprinse și reluarea unor activități profesionale mai vechi.

Fecioară
Începutul săptămânii aduce multă animaţie la locul de muncă. Sunt posibile situaţii dinamice. Sănătatea necesită o atenţie deosebită. Relaţiile parteneriale vor lua turnuri deosebite, dar favorabile pe termen lung. Sfaturile sau sprijinul dorit de la ceilalți, mai ales de la partenerul de viață sau de la colaboratori, se vor contura în chip minunat.

Balanţă
Relaţiile parteneriale vă pot aduce multe surprize în această săptămână. Sunt interesante, dinamice, cu multe elemente noi. Unele relaţii se pot destrăma, iar altele noi apar la orizont. Totodată, vor apărea cheltuieli comune cu alții și demersuri necesare vânzării sau achiziționării unor bunuri patrimoniale. Sunt posibile călătorii îndepărtate, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, dar și implicarea în studii și documentare necesare în domeniul profesional.

Scorpion
La locul de muncă sunt posibile răsturnări de situaţie, rezolvări benefice sau deschiderea unor drumuri noi. Partenerul de viață și colaboratorii vor dori să vă implicaţi mai mult în treburile comune. Ar fi bine să vă detașaţi uneori de treburile personale și să fiţi alături de ceilalți. Unii au nevoie doar de prezența dumneavoastră.

Săgetător
Aventurile şi distracţiile sunt pe primul loc în această săptămână. La locul de muncă vă veţi demonstra talentele și experiența acumulată, dar ar fi bine să le faceţi cu prudență. Unii colegi pot interpreta greșit intențiile dumneavoastră bune. Sănătatea vă poate da de furcă, deci implicaţi-vă numai în activitățile care vă privesc și necesită eforturi moderate. Relațiile parteneriale sunt dinamice și bine ar fi să vă alăturaţi partenerului de viață sau colaboratorilor în activitățile comune.

Capricorn
Căminul, locul natal şi părinţii, neamurile sunt preocupările importante din această săptămână. În aceste zone sunt posibile răsturnări de situaţie, decizii majore sau schimb de opinii pe tonuri ridicate. Pe de altă parte, vor intra în sfera dumneavoastră de interes planuri de călătorii sau de studii pe termen scurt.

Vărsător
Planurile de călătorii sau de studii sunt la mare căutare și chiar aveţi nevoie să plecaţi fie pentru a rezolva chestiuni personale și profesionale, fie pentru a studia ceva necesar în domeniul profesional în care activaţi. Atenţie la cuvinte şi gânduri, deoarece forţa de realizare a dorinţelor şi viselor este destul de mare! Relațiile cu membrii familiei și treburile gospodărești vă solicită mult la mijlocul săptămânii și bine ar fi să fiţi prezent și implicat.

Peşti
Capitolul financiar cunoaşte turnuri spectaculoase în această săptămână. Se pot soluţiona situaţii ce stagnează de mult, pot apare cadouri şi recompense băneşti. Atenţie la tot ce se petrece în acest sector, deoarece apar informații noi atât în ceea ce privește sursele dumneavoastră de venit, cât și schimbarea condițiilor de muncă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS