6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
S-ar putea să vă preocupe în mod special căminul şi eventualele reparaţii sau îmbunătăţiri necesare în locuinţă. Se pare că sunteţi într-o formă fizică şi intelectuală foarte bună şi aveţi şanse să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus pentru azi. Este posibil să aveţi o controversă cu partenerul de viaţă în legătură cu investiţiile planificate pentru casă.

Taur
În prima parte a zilei s-ar putea să simţiţi dorinţa de a face schimbări în casă şi aveţi mari şanse să reuşiţi. S-ar putea să fie nevoie să faceţi câteva drumuri şi să cheltuiţi mai mult decât v-aţi aşteptat. Dacă o rudă mai în vârstă se oferă să vă ajute cu bani, vă sfătuim să profitaţi de ocazie. Astăzi cheia reuşitei în tot ceea ce faceţi este o bună planificare a timpului.

Gemeni
Ar fi bine să acordaţi mai mult timp activităţilor casnice, chiar dacă sunteţi foarte preocupat de probleme profesionale. La locul de muncă şi în afaceri, intuiţia vă poate fi de mare ajutor, dar este indicat să ţineţi cont şi de ideile colegilor sau ale partenerilor. În a doua parte a zilei este posibil ca o rudă mai în vârstă să vă solicite ajutorul într-o problemă de sănătate.

Rac
Este o zi bună pentru a face o planificare amănunţită a activităţilor şi proiectelor complexe de care urmează să vă ocupaţi, atât în plan profesional, cât şi în cămin sau în viaţa personală. După-amiază s-ar putea să primiţi o veste în legătură cu o rudă apropiată şi să vă pregătiţi pentru o călătorie. Se pare că vă faceţi griji exagerate, iar problemele cu care vă confruntaţi se pot rezolva mai uşor decât credeţi.

Leu
Este posibil să constataţi că aveţi resursele financiare pentru a face în locuinţă schimbările la care vă gândiţi de mai mult timp. Pentru a cumpăra cele necesare, ar fi bine să vă sfătuiţi înainte cu partenerul de viaţă şi să vă planificaţi cu atenţie bugetul. Acordaţi mai mult timp activităţilor relaxante şi odihnei. Este o zi bună pentru a vă ocupa de rezolvarea unei probleme financiare mai vechi.

Fecioară
Aveţi posibilitatea să terminaţi o lucrare de reparaţii sau de modernizare în locuinţă, începută cu ceva timp în urmă. Dacă aveţi de gând să apelaţi la ajutorul material al unei rude mai în vârstă, vă sfătuim să fiţi diplomat şi să îi ascultaţi cu răbdare sfaturile, chiar dacă vi se pare că sunt prea insistente.

Balanţă
S-ar putea să simţiţi dorinţa de a vă ocupa mai mult de problemele căminului. În prima parte a zilei aveţi posibilitatea să descoperiţi o modalitate avantajoasă de a face o schimbare la care vă gândiţi de ceva vreme. Pentru luarea deciziilor importante, ar fi bine să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia şi să evitaţi orice fel de speculaţii.

Scorpion
Dacă aveţi de gând să faceţi anumite schimbări în locuinţă, ziua de azi este tocmai bună, pentru că vă puteţi baza pe sprijinul celor din jur. Pentru a duce la bun sfârşit tot ce v-aţi propus pentru azi, vă sfătuim să vă planificaţi cât mai bine timpul şi să nu cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite. Seara puteţi face planuri de viitor împreună cu partenerul de viaţă.

Săgetător
Ar fi bine să nu vă planificaţi activităţi importante pentru azi, fiindcă este foarte posibil să survină o serie de evenimente neprevăzute care vă obligă să vă schimbaţi programul. În prima parte a zilei s-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte pentru a rezolva diverse probleme ale căminului. Aveţi mari şanse de reuşită, inclusiv într-o chestiune financiară. Vă sfătuim să vă ascultaţi intuiţia.

Capricorn
Ziua de azi este favorabilă în plan profesional şi în afaceri, dar şi activităţilor casnice şi diverselor reparaţii sau schimbări în locuinţă. Acum este momentul să vă puneţi ideile în practică, mai ales că beneficiaţi şi de ajutorul familiei. Ca să puteţi duce totul la bun sfârşit, nu vă implicaţi în prea multe activităţi simultan. Astăzi aveţi tendinţa să vă ocupaţi de mai multe proiecte în paralel.

Vărsător
Se pare că sunteţi hotărât să începeţi o lucrare complexă şi originală, la care vă gândiţi de ceva timp. Puteţi să faceţi schimbări importante în locuinţă. Este posibil să fiţi nevoit să faceţi câteva drumuri scurte în interesul familiei. Ar fi bine să nu cheltuiţi sume mari fără să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Se pare că sunteţi în formă şi este un moment bun pentru a demara noi activităţi.

Peşti
S-ar putea să aveţi probleme de natură sentimentală şi nu este exclus să deveniţi melancolic. În a doua parte a zilei este posibil să vă dedicaţi activităţilor casnice. Azi sunt favorizate toate lucrările de reparaţii, renovare sau curăţenie. Vă recomandăm să nu îi neglijaţi pe cei tineri din familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS