6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă lăsaţi complet la dispoziţia unui companion care vă îndrumă în direcţia decisă de el. E un semn de imensă încredere şi, deşi habar n-aveţi încotro duce această cale, nu vă opuneţi absolut deloc ghidului. Vreţi să-i demonstraţi cât de mult credeţi în sfaturile sale, poate şi pentru că aţi mai făcut-o şi altădată şi nu v-aţi trădat încrederea, ca atare abordaţi o atitudine supusă, docilă, lăsându-l doar pe celălalt să ia decizii şi să traseze direcţia.

Taur
Aţi făcut parte, o vreme, dintr-o echipă bine închegată în care aţi jucat un rol important. Fiecare şi-a pus în joc valorile, talentele, ideile, şi roadele încep să se arate. Aţi adus aici o contribuţie grozavă de idei creative, de soluţii interesante, dar în acelaşi timp aţi acceptat cu bucurie şi ideile altora. V-aţi pus la un loc, fiecare, propria investiţie de energie, şi acum sărbătoriţi, laolaltă, victoria.

Gemeni
Nu orice victorie vine la pachet cu un sentiment de bucurie şi împlinire, ci uneori e însoţită şi de tristețe. Culmea, dar se mai întâmplă, şi acelaşi lucru îl resimţiţi acum, de parcă, pentru a ajunge aici, aţi plătit un preţ mult prea mare şi nu vă puteţi bucura pe deplin de ceea ce aţi obţinut. Nu mai treceți în revistă eforturile depuse, greutăţile prin care aţi trecut pentru a ajunge aici.

Rac
Dragostea cere şi un dram de luciditate, nu ajung doar visele frumoase şi declaraţiile pompoase în doi. Încercaţi să reveniţi cu picioarele pe pământ după o perioadă în care aţi plutit confuz printre nori. A venit vremea să şi construiţi ceva, nu doar să visaţi la îngeraşi roz şi fluturaşi multicolori.

Leu
Căutaţi adânc în suflet şi găsiţi acea picătură de fragilitate pe care încercaţi s-o ţineţi ascunsă, din nevoia de securitate. Nu vreţi să arătaţi lumii că puteţi fi sensibil, că aveţi defecte şi temeri, şi de aceea le ambalaţi pe toate într-o aură atotputernică şi raţională. E bine să aveţi un scut protector la îndemână, numai că sunt momente în care e recomandabil să scoateţi la lumină sufletul.

Fecioară
Prietenii nu răspund întotdeauna prezent aşa cum aţi dori, dar nu trebuie să le puneţi la îndoială intenţiile sau sentimentele. Trec şi ei prin propriile momente dificile când nu sunt atenţi la nevoile celor din jur, ca atare, exact acum când aţi chemat pe cineva drag alături să vă încurajeze, el fuge de dumneavoastră.

Balanţă
Cu calm, dibăcie şi dexteritate, sunteţi capabil de o mulţime de lucruri, deci nu staţi degeaba nici azi, ci puneţi mâna serios pe unelte şi începeţi să vă folosiţi de spiritul întreprinzător cu care sunteţi înzestrat. Vă poate veni azi o idee atât de grozavă, încât ar merita să vă dedicaţi ei în totalitate pe parcursul următoarelor luni, pentru că poate aduce şi mari satisfacţii, şi un profund sentiment de împlinire interioară.

Scorpion
Sunteţi pe drum încă, mai aveţi cale lungă de parcurs până ajungeţi acolo unde v-aţi propus, ca atare nu insistaţi să săriţi peste etape sau să schimbaţi mersul normal de evoluţie. Sunteţi doar o pană dusă de curent, ca atare nu aveţi puterea, deocamdată, să vă opuneţi sau să alegeţi alt sens. Sunteţi dus de vânt unde vrea şi cum vrea el, dar aveţi încredere că sunteți la locul potrivit și acest vânt vă duce acolo unde trebuie.

Săgetător
Porniţi într-o nouă aventură, dar trebuie să faceţi acest pas cu un dram de maturitate, ca să n-o luaţi în glumă. Nu e o joacă, deşi la început pare doar o tatonare, dar după primii paşi veţi vedea că se complică lucrurile şi nu aveţi voie să vă distraţi pe seama drumului tocmai început.

Capricorn
Treceţi printr-o provocare interesantă care cere de la dumneavoastră o investiţie masivă de resurse, dar le aveţi pe toate la dispoziţie! Trebuie să vă ridicaţi pentru drepturile dumneavoastră, dacă simţiţi că sunt încălcate, şi să faceţi tot posibilul să vă impuneţi principiile în care credeţi cu tărie, mai ales dacă e vorba de adevăr incontestabil.

Vărsător
Nimeriţi într-un mediu foarte plăcut, în care planează armonia şi buna înţelegere. Mai rar aveţi parte de asemenea anturaj atât de compatibil cu dumneavoastră, deci faceţi tot posibilul să vă integraţi în acest spaţiu şi să fiţi ca şi ceilalţi: calm, amabil, plăcut, amuzant! Este exact locul în care vă veţi relaxa cel mai bine, consideraţi-l o evadare din cotidian, din acele locuri tensionate şi triste.

Peşti
Ar fi trebuit să plecaţi azi la drum, dar sunteţi nevoit să renunţaţi în ultima clipă, ori pentru că apare altceva mai important de făcut, ori pentru că acea călătorie nu-şi mai are rostul. Dacă nu este obligatoriu să plecaţi acum la drum, ci puteţi rezolva problema cu un simplu telefon, ar fi bine să faceţi acel lucru, pentru că ar fi alte lucruri mult mai interesante de făcut în acelaşi timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS