8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Dacă intenționați să demarați o afacere sau un proiect nou, puteți fi optimist. Aveți șanse să găsiți cea mai bună cale de a vă pune planurile în aplicare și de a obține susținere financiară. Vă recomandăm să fiţi mai deschis cu persoanele din jur. În ceea ce privește sănătatea, nu se întrevăd probleme deosebite, dar ar trebui să acordați mai mult timp odihnei.

Taur
Se anunță o zi deosebit de plăcută, mai ales în plan sentimental. Nu este exclus să discutați despre o eventuală căsătorie. În ceea ce privește banii, chiar dacă situația actuală nu vă încântă, puteți conta pe sprijinul unei persoane apropiate. Atenție la tendința de a neglija chestiuni importante în activitatea profesională și în afaceri!

Gemeni
În prima parte a zilei s-ar putea să întâmpinați mici dificultăți financiare, dar sunt șanse să le depășiți destul de repede. Contextul astral de azi este favorabil activităților artistice. Talentul, creativitatea și originalitatea vă pot ajuta să vă faceți remarcat în societate. Trebuie să aveţi mai multă încredere în propriile forţe. Vă recomandăm să nu neglijați problemele familiale.

Rac
S-ar putea ivi șansa să faceți cunoștință cu o persoană importantă, cu experiență în afaceri, care este dispusă să vă învețe câte ceva. S-ar putea ca această întâlnire să vă stimuleze să faceți planuri îndrăznețe. Dacă sunteți perseverent și aveți răbdare, puteți reuși tot ce v-ați propus. Vă sfătuim să nu vă bazați doar pe intuiție și să analizați totul la rece.

Leu
Se anunță o zi obositoare, cu multă alergătură, dar rezultatele eforturilor depuse pot fi deosebite. Se pare că vă pregătiți pentru o călătorie în interes profesional sau de afaceri, care ar putea reprezenta un mare pas înainte în carieră. Partenerul de viață vă încurajează. Vă sfătuim să nu neglijați odihna şi, dacă simţiţi nevoia, să vă retrageţi, măcar câteva ore, pentru a vă analiza foarte bine gândurile.

Fecioară
S-ar putea să vă preocupe finalizarea unei lucrări de reparații sau modernizare în locuință. O persoană apropiată ar putea fi dispusă să vă ajute cu bani, dar va încerca să-și impună ideile. Vă sfătuim să evitați o ceartă, pentru că riscați să rupeți relațiile! În general, azi ar fi bine să evitați orice discuție în contradictoriu pentru că vă va aduce dezavantaje.

Balanţă
Aveți posibilitatea să rezolvați o problemă legată de locuință. Dacă v-ați propus să cumpărați o locuință nouă, azi s-ar putea să descoperiți o oportunitate care corespunde dorințelor și posibilităților dumneavoastră. Însă, trebuie să analizaţi foarte bine situaţia şi să fiţi atent la toate detaliile. Este posibil ca o femeie mai în vârstă din familie să se opună planurilor dumneavoastră, dar vă sfătuim să nu vă lăsați influențat.

Scorpion
Se întrevede o zi bună pe plan profesional și în afaceri, dar și în viața personală și socială. În prima parte a zilei sunteți plin de energie și reușiți să-i mobilizați pe cei din jur. Partenerul de viață vă va susține, cel mai probabil. Vă sfătuim să profitați de ideile originale pe care le aveți astăzi. Aveți posibilitatea să faceți planuri de viitor pe termen lung, care se vor concretiza.

Săgetător
În prima parte a zilei aveți posibilitatea să găsiți o soluție originală pentru o problemă profesională. Nu ar fi de mirare ca unii colegi să devină invidioși și să înceapă să vă bârfească. După-amiază s-ar putea ca o persoană mai în vârstă să vă facă reproșuri nemeritate. Vă recomandăm să nu vă lăsați provocat. Renunţaţi la ieşirile nervoase şi încercaţi să îi înţelegeţi mai mult pe cei din jur.

Capricorn
S-ar putea să începeți un proiect nou, la care vă gândiți de ceva vreme. Aveți toate șansele ca proiectul să reușească și să vă aducă beneficii. Ar fi bine să acceptați ajutorul unui prieten, ca să treceți cu bine peste toate obstacolele. Vă sfătuim să vă temperați spiritul critic și să nu provocați discuții în contradictoriu. Evitați speculațiile!

Vărsător
Aveți idei originale, care vă ajută să obțineți câștiguri suplimentare. O persoană apropiată ar putea să vă propună să colaborați într-o afacere sau să vă ofere un nou loc de muncă. Vă sfătuim să nu acceptați oferta până când nu o analizați cu atenție. Ar fi bine să vă consultați și cu partenerul de viață.

Peşti
Este o zi bună pentru a pune bazele unor colaborări sau asocieri și pentru a lua decizii în privința unor contracte sau investiții. În plan sentimental, totul ar trebui să decurgă fără probleme. Contextul astral al zilei este favorabil planurilor de viitor. Chiar dacă sunteți convins că aveți dreptate, vă recomandăm să respectați părerile celorlalți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS