17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSuper Bowl, urmărit de milioane de oameni

Super Bowl, urmărit de milioane de oameni

Super Bowl, duelul suprem al fotbalului american, s-a disputat, ieri, la Minneapolis, şi a atras o audienţă de peste 100 de milioane de telespectatori. Philadelphia Eagles a învins New England Patriots cu scorul de 41 la 33, iar comentatorii sportivi au afirmat că meciul a fost unul dintre cele mai spectaculoase din istoria Super Bowl.

Pentru Philadelphia Eagles a fost momentul revanşei, după ce, în 2004, a pierdut trofeul în faţa New England Patriots. Rezultatul a fost cu atât mai spectaculos cu cât Patriots a fost favorită la casele de pariuri, fiind prima echipă după Seattle Seahawks care ajunge de două ori consecutiv în finală.

Dincolo de meciul în sine, Super Bowl a însemnat un adevărat show. Pink a cântat imnul național, iar cântăreţul american Justin Timberlake i-a adus un omagiu lui Prince, în timpul concertului susţinut în pauza finalei Ligii americane de fotbal profesionist (NFL) – Super Bowl, desfăşurată în oraşul în care artistul a decedat în aprilie 2016, relatează AFP.

Ca în fiecare an, mini concertul din timpul Super Bowl a fost aşteptat cu nerăbdare de public şi a beneficiat de resurse importante alocate de NFL care transformă finala sa, Super Bowl, într-un adevărat spectacol.

Prezent pentru a treia oară la acest eveniment, ceea ce reprezintă un record, Justin Timberlake a avut o apariţie temperată, încheiată în public cu un selfie realizat alături de un fan.

La jumătatea spectacolului său, Timberlake s-a aşezat la pian în timp ce pe teren a fost desfăşurat un banner uriaş pe care a fost proiectată imaginea lui Prince.

”Aceasta este pentru tine, Minneapolis!”, a strigat Justin Timberlake înainte de interpreta unul dintre marile sale succese ale lui Prince, „I Would Die 4 U”, într-un duet virtual alături de artistul care şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii în acest oraş înainte de a muri subit, la 57 de ani, în urma unei supradoze de analgezice.

Un alt amănunt interesant. Prețul unei reclame de 30 de secunde în pauzele de la Super Bowl a fost de 7,7 milioane de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS