6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă cam jucaţi cu banii de care dispuneţi, furat ba de o tentaţie, ba de un capriciu de moment. Dacă nu vă opriţi la timp, vă veţi dezechilibra bugetul într-un moment în care nu prea se întrevăd soluţii de a-l întări. Sunteţi probabil influenţat de cineva din anturaj care o duce mult mai bine decât dumneavoastră din punct de vedere financiar şi când vedeţi că el cheltuieşte în neştire sunteţi tentat să faceți la fel.

Taur
Nu sunteţi în apele dumneavoastră, dar nu pentru că aţi avea vreo problemă concretă, ci pentru că sunteţi puternic influenţat de necazurile altei persoane. Puneţi suflet în problemele sale de parcă ar fi ale dumneavoastră, pentru că trece prin momente dificile şi aţi vrea să găsiţi o soluţie pentru a i le rezolva. Singur va depăşi impasul, nu preluaţi pe umerii dumneavoastră griji care nu vă aparţin.

Gemeni
Primiţi un stimulent mai mult decât binevenit într-un moment în care eraţi gata să abandonaţi un plan care nu vă mulţumea prea tare. Cineva este alături de dumneavoastră şi vă spune că se poate, că e un proiect cu sorţi de izbândă, iar susţinerea sa vă face bine. Uneori aveţi nevoie de astfel de cuvinte de suport care să vă îmbărbăteze pentru că slăbiciunile din dumneavoastră devin mai puternice decât voinţa.

Rac
Aveţi mai multe planuri pentru perioada următoare, dar nu vă puteţi concentra asupra ambelor în acelaşi timp. Faceţi distincţie clară între marile proiecte şi nu vă apucaţi de două în acelaşi timp, pentru că ştiţi cum se spune: nu fugiţi după doi iepuri că nu prindeţi niciunul! Greu va fi să vă decideţi asupra unei singure direcţii, dar când veţi vedea ce bine înaintează lucrurile chiar după primii paşi, veţi avea garanţia că aţi făcut alegerea cea bună.

Leu
V-aţi opus mai demult unei schimbări de direcţie şi credeaţi că, dacă a trecut momentul, nu veţi mai fi pus în aceeaşi situație, dar v-aţi înşelat. După o vreme, reveniţi în acelaşi punct în care sunteţi nevoit să luaţi o decizie: vreţi sau nu să porniţi pe această cale? Pentru că vă e puţin frică de sensuri complet noi şi necunoscute, sunteţi tentat să spuneţi nu şi de data aceasta, dar e totuşi o schimbare obligatorie care tot se va produce mai devreme sau mai târziu.

Fecioară
Nu priviţi la cei din jur care nu-şi văd capul de treburi şi griji şi vă spun mereu cât sunt de nefericiţi. Nu sunteţi aşa, deci nu vă raportaţi la necazurile lor, la stresul vieţii lor cotidiene. Totul este bine în lumea dumneavoastră şi această atitudine deschisă, tonică, optimistă vă va ajuta să treceţi peste toate cu succes.

Balanţă
Starea psihică nu e tocmai bună, sunteţi influenţat de cineva trist din anturaj care vă acaparează cu problemele sale. Pentru că vă regăsiţi, cumva, în frământările sale actuale, alunecaţi încet spre aceeaşi zonă emoţională negativă: depresie, teamă, nemulţumire, tristeţe. Dacă starea dumneavoastră e direct legată de poveştile lacrimogene ale celui din faţă, prefăceţi-vă că nu le auziţi sau măcar nu mai încercaţi să vă puneţi mereu în pielea lui.

Scorpion
Iubirea e sursa de emoţii maxime, dar e greu de spus dacă e vorba de bucurie sau de tristeţe, de parcă aveţi parte de ambele feţe ale monedei din acelaşi loc. Persoana iubită vă face şi cel mai fericit, dar şi cel mai nesigur, pentru că aşteptaţi ceva de la ea şi nu mai vine. O vorbă anume, un răspuns necesar, o decizie capitală, dar ea tace şi vă ţine ca pe jar în aşteptare.

Săgetător
Mare atenţie la viaţa de cuplu, pentru că se infiltrează o mică minciună între parteneri. Iubirea declarată azi conţine un neadevăr care, într-o zi, îşi va arăta adevărata faţă şi poate lăsaţi urme neplăcute în inima unuia dintre voi. Fiţi sincer, oricare ar fi sentimentele dumneavoastră, şi nu apelaţi la vorbe dulci, amăgitoare, dacă nu credeţi în ele, şi nici nu picaţi în plasa celui care vă promite azi luna de pe cer, pentru că nimeni nu se va ţine de cuvânt.

Capricorn
Efortul colectiv la care v-aţi adus contribuţia a ajuns într-un punct din care deja se întrevede succesul! Nu uitaţi că nu aţi fi ajuns aici fără cei din jurul dumneavoastră, ca atare cel mai motivant lucru e să vă apreciaţi deschis unii pe alţii, să vă recunoaşteţi fiecare rolul în acest demers care, iată, se apropie de nivelul sperat de toată lumea.

Vărsător
Felul în care îşi exercită unii autoritatea asupra dumneavoastră lasă urme neplăcute şi vă strică tot cheful de a mai face ceva. Ei nu ştiu să se impună decât prin ton agresiv, prin forţă, printr-o violenţă pe care nu o puteţi tolera, dar chiar dacă veţi încerca să vă spuneţi părerea despre comportamentul său nepotrivit, nu veţi scăpa fără un atac la persoană.

Peşti
Nu insistaţi să duceţi mai departe un plan dacă vedeţi că toate eforturile dumneavoastră sunt zadarnice. E bine să luaţi o pauză, să vă detaşaţi de toate şi să nu vă mai gândiţi la acel proiect ce s-a împotmolit. E semn că aţi consumat inutil timp şi energie, fără a ajunge la ce v-aţi propus, ca atare uitaţi de el pentru o vreme. După o perioadă de răgaz, s-ar putea să vedeţi lucrurile cu totul altfel şi să înceapă să apară şi soluţiile, dar acum nimic nu se mai mişcă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS