Horoscop

Autori


Berbec

Sunteţi implicat într-un proces de lungă durată care necesită răbdare din partea dumneavoastră, ceea ce, se ştie, nu prea deţineți. Aveţi de învăţat enorm din această lentă evoluţie. Pas cu pas, se clădeşte sub ochii dumneavoastră viitorul succes la care visaţi, deci nu aveţi încotro, ci trebuie să acceptaţi acest ritm de înaintare. Dacă v-aţi grăbi, aţi sări peste unele etape intermediare, considerându-le nesemnificative, şi la final aţi putea descoperi că şi acelea ar fi avut un rost.

Taur

Acasă, totul evoluează foarte bine pentru că reuşiţi să adunaţi în jurul dumneavoastră şi pe ceilalţi membri ai familiei pentru un plan comun, interesant. Sunteţi creierul acestei acţiuni, ceilalţi doar îşi vor aduce contribuţia cu ceea ce pot şi ştiu să facă mai bine, dar îi motivează susţinerea dumneavoastră, capacitatea de a-i stimula şi de a le canaliza energiile într-un sens pozitiv.

Gemeni

Inima plânge în tăcere şi nu doriţi să spuneţi nimănui ce se întâmplă în interiorul dumneavoastră ca nu cumva să lăsaţi impresia unui om slab. Ar fi mai bine să spuneţi ce simţiţi, să vă destăinuţi unui prieten intim, pentru că există cineva special alături de dumneavoastră care va şti să vă alunge suferinţa şi să vă readucă speranţa în suflet. Mama, o soră, o prietenă bună pot avea efecte incredibile pentru psihicul dumneavoastră.

Rac

Totul se învaţă, inclusiv comunicarea şi relaţionarea cu cei din jur. Azi primiţi o lecţie bună despre amabilitate, despre politeţe, despre cum să vă comportaţi ireproşabil. Întâlniţi o persoană educată, care se poartă minunat în relaţie cu oricine şi astfel puteţi afla cum e mai bine să trataţi oamenii din jur. Sunteţi pe drumul cel bun către perfectiunea spre care tindeţi, deci nu vă opriţi din învăţat.

Leu

Vă preocupă soarta unor investiţii, a unei afaceri, şi staţi şi chibzuiţi atent la paşii următori, ca să fiţi sigur că nu faceţi nici o greşeală sau nici un abuz. Sunteţi atent la cele mai mici cheltuieli, vă gândiţi chiar şi la eventuale plăţi neprevăzute, vreţi să stabiliţi o strategie bine pusă la punct ca să nu vă ia nimic prin surprindere.

Fecioară

Un mare noroc apare în cale prin intermediul unei informaţii salvatoare. Nu numai că vă rezolvă ca prin farmec una din marile dumneavoastră probleme actuale, dar deschide o perspectivă complet nouă asupra viitorului unor acţiuni care vă preocupă. Porniţi pe calea cea nouă fără teamă, optimist şi încrezător în reuşită, pentru că totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasă.

Balanţă


Vreţi să fiţi lăsat să decideţi singur ce aveţi de făcut, de aceea sunteţi pregătit sufleteşte să daţi startul unei acţiuni noi în care veţi investi tot ce aveţi mai bun în dumneavoastră. Inteligenţă, curaj, idei, creativitate, energie, chef de muncă, toate acestea vor conduce la un succes de zile mari. Cu atât mai mare va fi mândria dumneavoastră cu cât veţi şti că tot ce aţi realizat e numai şi numai contribuţie proprie.

Scorpion

Trebuie să vă implicaţi într-o competiţie care are ca scop obţinerea unui renume, a unui succes, care poate se numără şi în bani, dar aveţi alături concurenţi redutabili. Nu sunteţi cu nimic mai prejos, sunteţi la fel de bine pregătit, dar emoţiile negative nu vă lasă să arătaţi de ce sunteţi în stare. Vă aduceţi aminte de eşecuri din trecut şi vă este teamă să nu le repetaţi şi acum.

Săgetător

Visaţi de multă vreme la o veste bună sosită de sus, la un telefon de la o persoană anume, să întâlniţi un om pe care îl priviţi ca pe marele salvator al acestei perioade şi aveţi noroc: sunt mari şanse ca visul dumneavoastră să devină realitate şi omul de la care aveaţi atâtea speranţe să vă stea în faţă, gata să vă asculte, să vă ajute, să vă îndrume.

Capricorn

Vă temeţi de o situaţie care abia acum dă semne timide şi, influenţat cumva de un anturaj nefast, în loc să luaţi taurul de coarne şi să vedeţi încotro merg lucrurile, alunecaţi spre o uşoară depresie şi neputinţă care nu vă reprezintă de obicei. Nu-i ascultaţi pe cei care se plâng întruna în preajmă, pentru că v-ar putea trage în jos, ci profitaţi de cea mai mică sursă de speranţă, de cel mai mic lucru bun care se întrevede la orizont, chiar şi de cea mai fragilă cale ce v-ar putea scoate din acest impas.

Vărsător

Munciţi cu sârg, concentrat, la un proiect ce necesită un consum imens de energie şi de atenţie. Sunteţi conştient că numai de implicarea dumneavoastră depind, la final, şi rezultatele, de aceea vă aplecaţi cu interes maxim asupra celor începute. Sunteţi mulţumit cum evoluează, dar şi mai fericit aţi fi dacă aţi vedea că şi ceilalţi direct implicaţi privesc la fel de serios această muncă.

Peşti

Contactul cu autorităţile sau cu reprezentanţii unei instituţii de la care aşteptaţi un anumit răspuns merge defectuos şi se poartă cu dumneavoastră de parcă v-ar scoate la tablă, gata să vă dea notă proastă. Nu vă simţiţi cu musca pe căciulă, tocmai de aceea va trebui să luptaţi pentru poziţia dumneavoastră şi să nu vă lăsaţi copleşit de o funcţie superioară sau de un ton ridicat fără motiv.Comenteaza acum

Alte stiri

13 noiembrie 2018

Horoscop

Berbec Azi aveți o stare foarte dinamică şi hotărâtă, astfel încât veţi putea face aşa de multe încât veţi fi şi voi surprinşi. Sunteţi sigur pe voi şi pe acţiunile voastre, încât nu ar trebui să lăsaţi comentariile altora să
12 noiembrie 2018

HOROSCOP

Berbec Te simţi plin de energie şi te orientezi către activităţi care presupun efort fizic. Te sfătuim să nu te supraestimezi ca să nu ai probleme cu sănătatea. Spre seară este posibil să fii invitat la o rudă mai în
9 noiembrie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec Nu are sens să vă zbateţi ca să aveţi succes pentru că puteţi simţi uşor oportunităţile. Stabilizaţi-vă ceea ce aţi realizat până acum şi armonizaţi-vă relaţiile cu ceilalţi. Călătoriile vă vor fi de succes dacă vă mişcaţi cu atenţie

Sumarul ediției de miercuri, 17 ianuarie 2018

Actualitate

» Dăncilă, prima declaraţie ca premier desemnat: “Este importantă punerea în practică a programului de guvernare; pregătim preluarea preşedinţiei Consiliului UE”
» MAI a actualizat lista cu ţările care necesită vaccinarea obligatorie împotriva polio-virusurilor
» Atenţionare de călătorie în Turcia din cauza condiţiilor meteo severe
» Viorica Dăncilă, acceptată premier de președintele Klaus Iohannis

Interviu

» Constantin Florea, inspectorul-şef al ISU „Oltenia“: „330 de spaţii nu au autorizaţie pentru securitatea la incendiu“

Publireportaj

» Un investitor german va crea 500 de locuri de muncă la Craiova
» Derulare proiect „DEZVOLTAREA FIRMEI SC TRANS FAG SRL”
» Comunicat de presă privind lansarea proiectului cu titlul „Schimbare de destinaţie din birouri în centru de zi pentru persoane vârstnice, extindere şi etajare de la P la P+2, împrejmuire teren, puţ forat, bazin etanş vidanjabil, platformă pavată”, SMIS 115458

Local

» Amenzi mari pentru cine nu-şi curăţă zăpada din faţa imobilului
» Şedinţa Consiliului Prefectural Olt se mută la Corabia
» Un mort şi patru răniţi într-un accident cumplit
» România a introdus taxe pe ţigările electronice
» Casele de marcat cu jurnal electronic, obligatorii de la 1 iunie
» A intrat în vigoare Legea prevenirii
» 18 incendii în Mehedinţi în primele două săptămâni din 2018

Dolj

» Aproape 10.000 de pensionari din Dolj vor avea pensiile mărite, din ianuarie
» Fostul primar din Prundeni, în arest la domiciliu
» Capotescu rămâne în arest preventiv
» Poveşti de viaţă din căminul de bătrâni: „Când îţi iubeşti familia nu prea ai cum să ai regrete“
» Cadastru gratuit pentru 15 comune doljene
» Încă două autoutilitare pentru ridicări auto la Craiova
» Iarna blândă scade costurile cu încălzirea
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Craiova: Două spectacole marca Teatrul ACT București, programate în ianuarie și februarie la Teatrul “Colibri”
» Craiova: O femeie a fost rănită pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Dacia (VIDEO)
» Încă două autoutilitare pentru ridicări auto la Craiova
» Craiova: Tramvai deraiat pe strada Henry Ford (galerie foto)
» Dolj: Activitatea pe 2017 a poliţiştilor Serviciului pentru Imigrări a fost evaluată

Gorj

» Peste 20.000 de maşini au fost înmatriculate anul trecut
» Încă o amânare pentru Pandurii în dosarul falimentului
» Şefii ISJ s-au ales cu plângere penală pentru neacordarea sporului de calculator
» Anchetă la operatorul de apă Aparegio
» Agenţii economici nu au renunţat la munca „la negru“
» Primăria aşteaptă să scadă preţul pentru a cumpăra Casa de Cultură a Sindicatelor
» Gorj: Anchetă după ce un bărbat a bătut un elev în curtea unei şcoli din Peştişani
» Gorj: Drumul DN 67 C Novaci-Ranca, închis circulației
» Gorj: Autobuz plin cu muncitori, răsturnat la Drăguțesti
» Gorj: Trei tiruri sunt blocate în Defileul Jiului
» Gorj: Anchetă după ce un bărbat a bătut un elev în curtea unei şcoli din Peştişani
» Gorj: Zeci de acţiuni ale poliţiei în şcoli şi licee

Olt

» Olt: Alimente și o vorbă bună pentru 50 de familii din Corbu (VIDEO)

Vâlcea

» Vâlcea: Zăpadă și polei pe DN 7. Șapte autocamioane oprite pe un sens de mers
» Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, convocat ca urmare a atenţionărilor meteo “Cod Galben” şi “Cod Portocaliu”

Sport

» SCM luptă la Brașov
» Alex Mitriță a semnat cu echipa de suflet
» Răzvan Burleanu: Nu mai fac absolut nici un compromis

Bani & Afaceri

» ANAF pune piedică donaţiei de 2%

Educatie

» „Fierbe“ învățământul din Dolj

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top