16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Viitorul sună bine atunci când aveţi alături de dumneavoastră oameni optimişti care vă stimulează în mod constructiv spre împlinirea unui vis. E o plăcere să descoperiţi că nu sunteţi singur, că nu vă lasă cei dragi să vă luptaţi pe cont propriu cu greutăţile vieții, ci aveţi oricând la cine apela la nevoie. Ajunge doar să cereţi cuiva un sfat, că deja s-a creat alături de dumneavoastră un grup de suport entuziast şi dinamic ce vă va ajuta să depăşiţi cu brio orice hop.

Taur
Cei dragi pot fi cei mai de încredere susţinători ai dumneavoastră, deci ascultaţi-i cu respect, pentru că ei vă vor binele! Cele mai interesante sfaturi sau soluţii pot proveni azi de la jumătatea de suflet, care priveşte lucrurile din cu totul alt unghi decât dumneavoastră şi apoi îşi va oferi o idee salvatoare. Veţi primi cu recunoştinţă şi iubire ceea ce are el de oferit, considerându-vă de-a dreptul binecuvântat că aveţi asemenea om alături!

Gemeni
Veştile bune din familie au un efect tonic asupra dumneavoastră: vă dau chef de viaţă, de distracţie, energie din belşug pentru orice activitate dinamică. Faceţi planuri frumoase alături de cei dragi, convins că şi ei vor participa trup şi suflet la ceea ce le propuneţi. E o bucurie să fiţi în compania copiilor dumneavoastră sau a altor membri din familie care vă înconjoară cu entuziasm.

Rac
Veştile care sosesc de peste tot au un efect mobilizator asupra dumneavoastră, pentru că aveţi şansa de a participa la o activitate colectivă alături de oameni pe care îi apreciaţi. Începeţi ceva nou, ceva ce vă entuziasmează la maximum, de aceea vă apucaţi de treabă cu un chef fantastic, motivat de ambiţia celor din jur.

Leu
Nu puteţi avea şi întuneric, şi lumină în acelaşi timp, deci va trebui să vă împărţiţi în aşa fel încât să gestionaţi extremele mai eficient. Sunt aspecte care merg excelent, pe când altele lasă mult de dorit, dar aşa e viaţa: acum sunteţi sus, acum jos, ca o roată care se întoarce. Azi aveţi parte, aşadar, de un eveniment fericit care vă încântă, dar fericirea aceasta are şi un preţ de plătit: un moment critic ce vă supără profund.

Fecioară
Interveniţi la momentul oportun cu o soluţie salvatoare şi atrageţi respectul şi aprecierile colaboratorilor. Unii nu au găsit o astfel de idee, dar dumneavoastră v-aţi informat şi aţi avut curajul să spuneţi clar ce gândiţi, ca atare, iată, părerea dumneavoastră contează acum foarte mult.

Balanţă
Vă simţiţi ciudat într-un mediu în care, altădată, totul era armonios şi plăcut, dar azi parcă ar plana ostilităţi în aer. Nu prea aveţi cu cine vorbi, interlocutorii dumneavoastră sunt ori prea tăcuţi, ori prea indiferenţi la ceea ce le spuneţi, deci nu veţi primi prea multe răspunsuri la întrebările voastre. Unii sunt cu mintea în altă parte, nicidecum la planurile în care aţi dori să-i atrageţi.

Scorpion
Bine aţi face dacă nu v-aţi avânta azi în direcţia care se deschide în faţa dumneavoastră. E nevoie de multă prudenţă, pentru că se ştie că sunteţi genul de om care se aprinde repede şi la primul hop riscă să se împotmolească de tot. Mai aşteptaţi o vreme, pentru că momentul nu e tocmai prielnic unei acţiuni de anvergură. Ceva vă spune că nu e momentul, ci mai bine aţi mai aduna ceva informaţie sau experienţă înainte de a porni spre acest nou sens care vi se propune.

Săgetător
Dacă o sursă de venit se termină pe neaşteptate, nu vă pierdeţi cu firea. Sunteţi suficient de descurcăreţ să găsiţi imediat o altă cale pentru a vă câştiga banii. Ba mai mult: momentele de criză pot fi chiar benefice pentru dumneavoastră, deoarece vă obligă să vă puneţi iute mintea la contribuţie şi serios umărul la treabă pentru a descoperi soluţii profitabile.

Capricorn
Este agitaţie mare în jurul dumneavoastră, intraţi în contact cu tot felul de oameni faţă de fiecare trebuie să vă adaptaţi modul de comunicare, pentru a fi corect înţeles. Altfel vă purtaţi cu prietenii, şi cu totul altfel cu familia sau partenerul de viaţă, deci încercaţi să trageţi o linie clară între aceste planuri ale vieţii dumneavoastră în relaţie cu ceilalţi, ca nu cumva să le încurcaţi.

Vărsător
Este o zi veselă în care toate vă ies de minune, dar reuşita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o păstraţi. Zâmbiţi, simţiţi-vă bine cu dumneavoastră înşivă, dar şi alături de ceilalţi, spuneți mereu o glumă, bucuraţi-vă de lucrurile frumoase şi simple ale vieţii, pentru că nu aveţi motive de îngrijorare sau de tristeţe.

Peşti
Aveţi ghinionul de a atrage alături doar oameni cu trecut dubios, care vă afectează şi pe dumneavoastră cumva sau care nu fac altceva decât să vorbească despre alte timpuri, iar amintirile pe care le scot la lumină nu fac nimănui bine. Unii nu ştiu să discute decât despre erorile lor de altădată şi au tendinţa de a vă găsi ţap ispăşitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS