22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Degajaţi o energie pozitivă debordantă pe care multă lume o apreciază, deci să nu vă miraţi că, dintr-o dată, sunteţi mult mai căutat şi mai solicitat de prieteni. Unii chiar vă pot face declaraţii de dragoste sau de prietenie la care nici nu vă aşteptaţi, dar responsabil pentru această popularitate neaşteptată este entuziasmul dumneavoastră molipsitor pe care îl puneţi în valoare pe oriunde aţi trece.

Taur
Jucaţi un rol important într-o discuţie, pentru că sfatul dumneavoastră este mobilizator pentru o persoană căreia îi lipseşte curajul. Aveţi o vorbă bună pentru ea, aveţi un cuvânt de încurajare care îl va ajuta pe acesta să treacă peste un blocaj şi să facă paşi mari înainte. Aveţi de ce să fiţi mândru pentru ajutorul oferit, pentru că puteţi vedea cu ochii dumneavoastră ce salt mare se resimte acum în planurile celui din faţă.

Gemeni
Partenerul s-ar putea să nu agreeze prea mult nevoia dumneavoastră de libertate şi să încerce să vă mai restricţioneze spaţiul personal, să vă mai taie elanul, dar nu-l lăsaţi să facă asta! Dacă vă iubeşte, ar trebui să înţeleagă şi să accepte că sunteţi un spirit liber care doreşte, măcar din când în când, să zboare în voie, aşa cum simţiţi nevoia şi azi.

Rac
Exageraţi cu munca! Gândiţi-vă mai mult la dumneavoastră, la liniştea, poate chiar la sănătatea dumneavoastră. Aţi atins un nivel de oboseală şi de stres fără precedent, încât ar fi mare nevoie de pauză. Numai prin odihnă pasivă, nefăcând nimic chiar, sau ocupându-vă de activităţi care fac bine sufletului şi spiritului, vă veţi reîncărca bateriile.

Leu
Din dispute se pot naşte azi soluţii excelente, ca atare nu încercaţi să puneţi pumnul în gura celor care nu sunt de acord cu dumneavoastră. Chiar dacă fiecare emite idei contradictorii, diametral opuse celor din jur, până la urmă veţi găsi o cale ce poate uni la un loc toate aceste controverse pentru a genera o soluţie din care fiecare are ceva de învăţat sau de câştigat.

Fecioară
Faceţi în aşa fel azi încât să aveţi timp şi pentru sufletul dumneavoastră, oferindu-vă câteva ore de linişte. A sta toată ziua retras în casă are doar parţial conotaţii pozitive: pentru că aveţi timp să citiţi, să vă odihniţi, să meditaţi asupra dorinţelor dumneavoastră, dar nu pentru toată ziua, pentru că şi afară, în lume, în spaţii largi vă aşteaptă câteva motive excelente de distracţie.

Balanţă
Unele lucruri ajung la final, într-o zi, şi nu are rost să rămâneţi ataşat de cele de demult. Lăsaţi trecutul să se ducă, gata, ce a avut de oferit, e deja amintire şi aţi folosit cu succes. Acum contează direcţia spre care vă îndreptaţi, iar viitorul e de-a dreptul promiţător, numai că nu puteţi vedea viitorul dacă staţi încă blocat în trecut.

Scorpion
Primiţi o veste care anunţă un eveniment viitor căruia îi acordaţi o semnificaţie cu totul specială. Emoţia creşte cu fiecare oră care vă apropie mai mult de acel moment şi se vede că staţi ca pe ghimpi. E o aşteptare plăcută totuşi, deoarece vă legaţi toate speranţele entuziaste de acea clipă la care veţi ajunge curând. Ba chiar aţi dori să săriţi deja peste unele etape ca să vedeţi deja acel punct atins.

Săgetător
Număraţi-vă un pic resursele materiale, ca să descoperiţi că staţi chiar foarte bine. Azi puteţi folosi mai des cuvinte cu încărcătură pozitivă în tot ce ţine de bani şi bunuri, cuvinte precum belşug, abundenţă, prosperitate care au rolul de a amplifica şi mai mult energia pozitivă a banilor. Ba chiar ar fi bine să le puneţi şi mai bine în valoare, pentru că nu are nici un rost să scoateţi în evidenţă opusul, adică ceea ce nu aveţi, ci cât de multe aveţi la dispoziţie.

Capricorn
Aveţi grijă cum discutaţi cu un prieten care trece prin momente mai dificile, pentru că şi un sfat amical îl poate supăra şi mai tare. E atât de fragil din punct de vedere emoţional, încât chiar şi cel mai banal semn de apropiere îl poate irita, ca atare trebuie să vă purtaţi cu mănuşi cu un astfel de om! Ascultaţi-l, încercaţi să-l înţelegeţi şi doar dacă vă cere ajutorul, oferiţi-i-l.

Vărsător
Principiile dumneavoastră sunt de neclintit şi credeţi în ele până în pânzele albe, încât e normal să fiţi revoltat să vedeţi că unii le critică, le pun la îndoială sau nu le respectă. Luptaţi pentru a vă face auzit, pentru că nu sunt decât principii sănătoase şi merită să le scoateţi mai mult în lumină. Nu înseamnă că veţi face aliaţi sau adepţi, dar măcar vă urmaţi inima şi conştiinţa şi nu vă lăsaţi dominat de alţii care nu se folosesc de adevăr şi cinste.

Peşti
Dacă plecaţi la drum, va fi o călătorie fructuoasă, în care aveţi ocazia de a întâlni exact oamenii de care aveţi nevoie într-un proiect important. Faceţi cunoştinţe noi, primiţi idei sau soluţii interesante ce merită puse în aplicare, iar succesul oricărei colaborări este asigurat. Un telefon, un mesaj primit de departe sau o deplasare în plan geografic se pot solda cu rezultate demne de mândrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS