6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Este nevoie să vă ocupaţi de curățenie generală, reparații sau de vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Se recomandă prudență, deoarece relațiile cu membrii familiei sunt distorsionate. Gândirea și comunicarea lasă de dorit în această săptămână, astfel că ar fi bine să nu vă bazaţi pe cele spuse sau decise acum. Persoana iubită și copiii reprezintă alte subiecte provocatoare.

Taur
Multă lume va dori să vă vorbească în această săptămână. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, deci fiți prudent și evitați discuțiile ample. Gândurile vă sunt îndreptate spre câștiguri și investiții, dar ar fi bine să lăsați deciziile majore și semnarea documentelor importante pentru altă perioadă.

Gemeni
Sunteţi pus pe fapte mari în această săptămână. Energia vitală este la cote înalte, astfel că sunt șanse deosebite de a trasa direcții noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Accentele acestor zile se află pe relațiile cu ceilalți, mai ales pe cele cu partenerul de viață și pe relațiile de colaborare.

Rac
Sunteţi capricios în această săptămână, astfel că puțini sunt capabili să vă intre în voie. Sunt momente excelente pentru a trasa planuri noi, pentru a vă ocupa de nevoile dumneavoastră sufletești, dar și pentru a studia pe îndelete relațiile cu ceilalți. Se îmbunătățesc veniturile din activitatea profesională, dar sunt șanse și de a primi cadouri sau favoruri.

Leu
Este clar că în relațiile de prietenie se finalizează un capitol important. Asta înseamnă că veţi renunța la unii sau vă veţi schimba radical atitudinea față de ei. Concluziile privitoare la segmentul prietenilor și susținătorilor din segmentul socio-profesional vă vor determina să redefiniţi conceptul de prietenie, orientându-vă totodată spre alte persoane de o mai bună calitate. Final de proiecte profesionale.

Fecioară
Sunteţi înconjurat de prieteni în prima parte a săptămânii. Emotivitatea și subiectivismul vă împiedică să ajungeţi la un consens chiar și cu dumneavoastră înşivă. Evitaţi să povestiţi despre dumneavoastră și planurile de viitor. Sănătatea este vulnerabilă, deci fiţi pudent și îngrijiţi-vă corespunzător.

Balanţă
Sunteţi solicitat de multă lume, atât la serviciu, cât și acasă. Alegeți-vă vorbele și gesturile cu grijă, întrucât vă sunt observate cu atenție și criticate în consecință. Gândirea și comunicarea sunt viciate în general, deci este dificil să se ajungă la un consens. Prudență, răbdare, dozarea eforturilor! Foarte importante sunt acum relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul socio-profesional.

Scorpion
Planuri de călătorie, de studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, activități socio-profesionale sunt subiectele principale ale acestei săptămâni. Sunt posibile erori de gândire și comunicare, de aceea fiţi prudent și nu luaţi de bun chiar tot ce auziţi. La serviciu sunteţi solicitat de șefi pentru reluarea unor sarcini de lucru vechi care au rămas nefinalizate.

Săgetător
Se conturează cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, servicii sau investiții. Sunt momente bune pentru a lămuri bugetul de cheltuieli și pentru a trasa planuri financiare noi. Cheltuiţi cu măsură și evitaţi implicarea în câștiguri rapide, dar nesigure. Planuri de călătorii, de studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, participare la seminarii, activități culturale.

Capricorn
Relațiile parteneriale sunt provocatoare în sensul că a sosit vremea să lămuriţi fie aspectele vieții de cuplu, fie pe cele ale unor colaborări aflate în derulare. Există o mare vulnerabilitate pe acest segment, pentru că dumneavoastră sunteţi sensibil și concentrat pe propria persoană. Fiţi prudent și acordaţi atenție și celorlalți, în limita posibilităților.

Vărsător
Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și în plan personal aveţi multe și mărunte de făcut. Dozați-vă eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. De reținut că la serviciu există animozități ascunse, conflicte mocnite ce stau să izbucnească. Fiţi discret față de toată lumea!

Peşti
Este bine să vă îndreptați atenția spre persoana iubită, spre copii, dar și spre hobbyuri. Activitățile recreative desfășurate alături de cei dragi vă relaxează, vă amuză și vă provoacă să vă exersaţi creativitatea. Aţi putea realiza adevărate opere de artă în aceste zile. La serviciu se animă atmosfera la mijlocul săptămânii, datorită unor sarcini de lucru ce trebuie reluate sau lămurite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS