7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Visaţi un nou început, ca şi cum nimic din ce aţi fost sau aţi experimentat înainte nu ar mai conta. Iată că şansa vi se oferă acum şi trebuie să vă folosiţi de ea cu maximă încredere. Renaşteţi ca pasărea Phoenix din propria cenuşă, dar nu renunţând la tot ce aţi făcut anterior, ci folosind ceva din paşii deja parcurşi.

Taur
Prietenia e cel mai de preţ dar pe care l-aţi primit de la viaţă şi sunteţi de-a dreptul fericit că aveţi pe cineva alături capabil de imense gesturi de afecţiune faţă de dumneavoastră. Chiar dacă nu întotdeauna ştiţi să-i răspundeţi la fel şi să-i oferiţi aceleaşi semnale de prietenie, primiţi atâta energie pozitivă încât sunteţi capabil să răsturnaţi şi munţii cu ajutorul lui.

Gemeni
Nu vă încăpăţânaţi să mergeţi pe aceeaşi cale dacă aţi văzut deja că nu duce acolo unde doriţi. Fiţi pregătit să abandonaţi nava de urgenţă, înainte de a fi prea târziu să mai recuperaţi ceva. Uneori, un abandon e mai înţelept şi mai eficient decât efortul de a mai salva ceva, deci acelaşi lucru trebuie să-l faceţi şi astăzi. Lăsaţi în urmă tot ce a fost şi porniţi în altă direcţie, fără să vă cramponaţi de tot ce aţi acumulat înainte.

Rac
Depărtările sunt atracţia dumneavoastră principală, pentru că simţiţi că acolo se va petrece ceva ieşit din comun sau de acolo vine azi cea mai importantă veste. Poate pregătiţi o mutare majoră de domiciliu, poate vă gândiţi deja la o călătorie pe care o veţi face curând, poate doar căutaţi cu înfrigurare o direcţie nouă spre care să vă canalizaţi atenţia.

Leu
Probleme cu banii zici? Nici vorbă, deci puteți să scoateți din vocabular sau din gând cuvinte precum sărăcie, datorii, griji materiale. N-au ce căuta în mintea dumneavoastră, pentru că ele sunt cele care pot naşte alte probleme. Gândirea pozitivă face minuni astăzi, ca atare încărcaţi-vă cu termeni benefici, precum abundenţă, bogăţie, prosperitate, succes material, cumpărături minunate!

Fecioară
Sunteţi blocat într-un punct din care nimic nu mai mişcă, nimic nu mai înaintează. Nu vă cramponaţi de un banal hop, nu e nici primul, nici ultimul din planurile dumneavoastră în desfăşurare. Dacă trebuie să staţi pe loc, e semn că e bine să mai analizaţi un pic situaţia: de unde veniţi şi încotro mergeţi, pe ce resurse vă bazaţi, pentru că sigur aţi scăpat ceva din vedere.

Balanţă
Întâlniţi o persoană care vă seamănă leit, ori ca fire, ori ca mentalitate, ori ca aspect exterior, şi multă lume spune că parcă aţi fi fraţi. Faceţi echipă bună cu el, vă susţineţi unul pe altul şi vă place să fiţi permanent împreună, într-un tandem bine închegat. Vă stimulaţi reciproc exact acele calităţi care vă recomandă la capitolul comunicativitate, sociabilitate, isteţime, spontaneitate, rapiditate.

Scorpion
Apreciaţi mult compania celor maturi, pentru că alături de ei vă simţiţi cu un pas mai în faţă sau cu un cap deasupra. Simţiţi că e motiv de mândrie să fiţi primit în astfel de medii, pentru că acolo se află oameni cu mai multă experienţă, care ştiu mai multe şi de la care aţi putea învăţa o mulţime de lucruri utile.

Săgetător
Uneori, cele mai bune soluţii nu vin din direcţia cu care sunteţi obişnuit, ci din diverse alte unghiuri la care, înainte, nici nu vă gândeaţi ca la o opţiune viabilă. Ca atare nu vă încăpăţânaţi să mergeţi doar pe calea deja cunoscută, cea pe care aţi mers de o sută de ori înainte, ci gândiţi-vă la variante ocolitoare, la căi originale, la cărări nebătătorite de nimeni. Ele pot duce mai repede acolo unde speraţi.

Capricorn
Nu sunteţi în cele mai bune toane şi se vede că nimic nu vă convine după tonul pe care îl folosiţi cu cei care încearcă să vă intre în graţii. Ajustaţi-vă comportamentul înainte de a da replica celor care întind o mână spre dumneavoastră, pentru că, fără să vă daţi seama, aţi putea răni profund un prieten care vă vrea binele. Calmaţi-vă înainte de a da un răspuns, înainte de a lua o decizie, înainte de a vă expune părerea, pentru că sunteţi prea nervos.

Vărsător
Felul mai sever în care vorbiţi celor din jur îi poate intimida pe cei mai sensibili sau pe cei care nu se ridică la nivelul dumneavoastră intelectual. Vă simţiţi bine în această postură, dar nu prea aveţi satisfacţii dacă o faceţi pe deşteptul în faţa celor mediocri. Dacă vreţi să vă măsuraţi isteţimea cu adevărat, făceţi-o cu cei de acelaşi rang, ca să vă daţi seama câte ştiţi.

Peşti
Dacă aveţi norocul să vedeţi azi un petic de cer senin, sunteţi fericit. Sunteţi meteodependent, astăzi, deci starea de bine depinde enorm de vremea frumoasă. Dacă nu aveţi parte de un pic de soare, sunteţi şi dumneavoastră trist toată ziua, în schimb dacă soarele străluceşte pe cer, ochii vă sclipesc şi chipul vi se luminează ca prin farmec.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS