Horoscop

Autori


Berbec

Vă preocupă mult alimentaţia şi acordaţi o mai mare atenţie la tot ce consumaţi. Sunteţi pregătit, la nevoie, să începeţi un regim mai strict, din care să eliminaţi total anumite alimente. O faceţi ori pentru că v-o cere medicul, ori pentru că simţiţi nevoia să vă purificaţi după o perioadă alimentară cam haotică, deci e momentul ideal pentru o cură de slăbire sau de detofixiere.

Taur

Nu priviţi punctul acesta al evoluţiei dumneavoastră ca pe un blocaj, pentru că nu este! E doar un moment de repaus, pentru a vă mai trage un pic sufletul, după ce aţi tras atât de mult ca să ajungeţi aici. Chiar dacă mai sunteţi tentat să folosiţi definiţii cu tentă negativă gen: stau pe loc, nu mai merge nimic, aştept degeaba, nu mai e nici o cale, veţi vedea că e cea mai greşită abordare!

Gemeni

Azi vă simţiţi liber să faceţi ce vreţi, de parcă tocmai aţi aflat un verdict prin care vi se dă voie să acţionaţi cum vă place! E o eliberare bine meritată, mult aşteptată, pentru că v-aţi simţit o vreme captiv într-o situaţie în care eraţi defavorizat, tratat injust, subjugat fără să meritaţi. Aţi luptat pe toate căile corecte să vă demonstraţi nevinovăţia şi drepturile, iar acum aţi putea primi răspunsul edificator care să vă dea în sfârşit acea senzaţie de totală descătuşare.

Rac

Există o miză motivantă în joc şi vă implicaţi în această competiţie cu multă pasiune. Vreţi să puneţi mâna pe acel premiu de aceea nu puteţi pierde nici o clipă fără să faceţi ceva în acest sens. Aveţi concurenţi puternici, să nu credeţi că e uşor să ajungeţi la rezultatele visate, dar deţineţi toate resursele unui succes deplin.

Leu

Aveţi grijă la imaginea pe care o afişaţi, pentru că există mulţi copii cu ochii pe dumneavoastră, azi, şi vă vor lua ca exemplu. Ce spuneţi, vor face şi ei, cum acţionaţi, vor acţiona şi ei cândva, deci n-ar strica să vă ajustaţi cu multă precauţie comportamentul, ca să fiţi un exemplu bun! Deveniţi îndrumător pentru alţii, pentru că ceilalţi văd în dumneavoastră un deschizător de drumuri, deci asumaţi-vă acest rol cu încredere.

Fecioară

Staţi şi cântăriţi la rece o situaţie şi ajungeţi la o singură concluzie: să-i puneţi punct aici. Consideraţi că nu merită să mergeţi mai departe, nici să tot căraţi după dumneavoastră la nesfârşit o stare de lucruri care nu va mai aduce nimic nou, ca atare pregătiţi-vă să spuneţi stop acum.

Balanţă


O veste proastă vă strică toată ziua şi nu mai găsiţi forţa sau motivaţia de a duce mai departe un plan care deja scârţâie. Aveţi impresia că vi s-au înecat toate corăbiile, că nu se mai poate face nimic şi fiecare nou element negativ care apare vă întristează din ce în ce mai mult până ajungeţi în faţa renunţării. Din păcate, nu toate merg perfect, ci priviţi cu ochii dumneavoastră cum se duce de râpă un proiect de la care aveaţi mari speranţe, dar trebuie să-l abandonaţi, pentru că nu mai aveţi încredere în el.

Scorpion

Sunteţi în faţa unui drum nou, dar vă lipseşte încrederea, de aceea e bine să fiţi acompaniat în acest moment de o persoană cu un caracter mult mai puternic decât dumneavoastră. Singur v-ar fi mult mai greu, dar aşa, însoţit, stimulat, protejat de acest tovarăş de drum, nimic nu mai pare greu.

Săgetător

Sunteţi implicat de obicei în ce se petrece în jur, dar azi alegeţi o atitudine mult mai rezervată, convins că numai aşa veţi depăşi cu bine o situaţie dezechilibrată. Rămâneţi rece, distant, oarecum dezinteresat de sensul în care merg lucrurile, şi aşa veţi vedea că efectele eventualelor hopuri nu vor mai fi la fel de mari. Nu sunteţi genul să trataţi de pe margine sau cu indiferenţă lucrurile care se întâmplă, dar de data aceasta e mult mai bine să staţi pe loc şi să nu vă băgaţi.

Capricorn

Inima vă e încă ataşată de un eveniment din trecut pe care nu-l puteţi uita. Fie că e vorba de un moment de fericire deplină din care încă vă mai extrageţi energia, fie că e o amintire tristă care vă macină, tot vă întoarceţi cu gândul în acele vremuri. Ar fi bine să luaţi cumva taurul de coarne şi să rezolvaţi treburile cu trecutul, să aşezaţi lucrurile pe făgaş normal şi să treceţi mai departe.

Vărsător

Jucaţi un rol major în colectivul din care faceţi parte, pentru că lumea vă recunoaşte supremaţia în anumite domenii şi aşteaptă de la dumneavoastră o decizie. Vedeţi lucrurile dintr-un alt unghi decât restul lumii, sunteţi bine documentat, aveţi mintea limpede, dar mai ales deţineţi informaţiile necesare pentru a extrage concluzia potrivită.

Peşti

Aduceţi-vă aminte de copilaşul din dumneavoastră care, cândva, mai spunea şi câte o minciunică pentru a ieşi basma curată dintr-o încurcătură. Aşa faceţi şi azi, pentru că puteţi să mai apelaţi şi la un mic neadevăr, din când în când, dar nu uitaţi: mic să fie! Nu vă lăsaţi păcălit de neatenţia unora pentru a turna cine ştie ce gogoşi care ar putea fi crezute.Comenteaza acum

Alte stiri

11 decembrie 2018

Horoscop

Berbec Este posibil să aveţi ocazia să obţineţi un câştig bănesc dintr-o activitate de colaborare sau parteneriat. Un proiect mai vechi ar putea prinde contururi reale. Sentimentele vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi dorinţa ...
5 decembrie 2018

Horoscop

Berbec Vă simţiți ca un cal de curse obligat să stea pe loc. Aveți impresia că v-ați blocat şi aşteptaţi un semn care să vă facă să reveniți la ritmul normal. Vă simţiți lipsit de putere, având în vedere că

Sumarul ediției de miercuri, 13 decembrie 2017

Actualitate

» Agresoarea de la metrou a fost arestată pentru 30 de zile
» Ministrul Sănătății a aprobat ordinul privind modul de implementare a acţiunilor pentru tratamentul pacienţilor cu arsuri grave
» Atenţionare de călătorie în Grecia. Greve ale marinarilor şi ale angajaţilor din diferite sectoare de activitate
» Premieră în Franţa: Grupul auto Renault devine acţionar la un grup de presă
» Senatorul ALDE Ilie Niţă a fost plasat sub control judiciar de procurorii DNA
» Sicriul cu corpul neînsufleţit al Regelui Mihai I a ajuns la Castelul Peleş
» 99.000 de autoturisme noi înmatriculate în România în primele 11 luni / maşinile rulate sunt de 5 ori mai multe
» Trafic complet blocat pe Valea Oltului, după ce două microbuze s-au ciocnit (VIDEO)
» Judecătoarea Camelia Bogdan, care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, a fost reprimită în magistratură
» TVA redusă la încă 8 tipuri de lucrări agricole (proiect)
» Modificarea Regulamentului Camerei Deputaților – publicată în Monitorul Oficial
» CCR a respins sesizările PNL şi USR privind înfiinţarea Comisiei pentru legile Justiţiei
» Craiova: Alaiul datinilor “Din bătrâni, din oameni buni” ediţia din 2017

Publireportaj

» Investiţii de milioane de euro în Aeroportul din Craiova (VIDEO)

Local

» Tinere prinse în flagrant la furat dintr-o maşină de curierat
» Aproape 5.000 de şomeri au fost încadraţi în muncă de la începutul anului
» 800 de olteni pot pleaca la muncă în Spania prin AJOFM (VIDEO)
» Primăria Craiova organizează dezbaterea publică a „Proiectului de hotărâre privind aprobarea impozitelor și taxelor locale pe anul 2018”

Dolj

» Asociație de proprietari din Craiova, delapidată prin metoda chitanțierului dublu
» Proaspăt eliberat din pușcărie, reținut pentru tâlhărie
» Vechimea în muncă se poate cumpăra retroactiv și în 2018
» Elevă din Craiova, laureată la un festival din Lituania
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Tânără din Dolj, ucisă de o craioveancă la metrou
» Parcările din cartierul 1 Mai, la rând pentru asfaltare
» Spărgătorii de străzi
» Craiova: Maşină de poliţie, implicată într-un accident
» Craiova: Volumul “Și-am spart gheața…”, lansat joi la Biblioteca “Aman”
» Craiova: Manifestări dedicate sărbătoririi membrilor Asociaţiei Veteranmont România
» Doljeni prinși la furat în supermarketuri craiovene
» Craiova: Principalul suspect al tâlhăriei din Parcul Corniţoiu, reţinut

Gorj

» Peste patru milioane de lei pentru Programul Start Up pentru Excelenţă în judeţul Gorj
» Parapeţi de protecţie pentru DN 67C Novaci – Rânca 
» Ziua Porţilor Deschise la AJOFM Gorj 
» Un profesor va fi propus pentru titlul de Cetăţean de Onoare al oraşului Bumbeşti-Jiu
» Gunoiul din Târgu Jiu va fi ridicat după un program special 
» Târgu Jiu riscă să rămână fără Casă de Cultură
» Gorj. Tineri reţinuţi pentru că ar fi şantajat un om de afaceri
» Autoturism din Suedia, implicat într-un accident rutier în Gorj

Olt

» Protest spontan la AJPIS ȘI ITM Olt
» Olt: Angajații APIA, și cu salarii mai mici de la 1 ianuarie 2018, și cu bani de dat
» Olt: Material lemnos confiscat de jandarmi la Strejeşti

Mehedinţi

» Mehedinţi: Aproape 5.000 de şomeri au fost încadraţi în muncă de la începutul anului

Vâlcea

» Vâlcea: Pomi de Crăciun transportaţi ilegal la Vaideeni

Sport

» Echipa Fulger, cea mai tare de la Turneul „Paul Stuparu“
» Volei (m): SCM-U Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României
» Fotbal / Răzvan Marin a contribuit la calificarea lui Standard Liege în semifinale Cupei Belgiei

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei
» Programul Cinema Colours Craiova pentru perioada 15-21 decembrie

Top