24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinReţeta de weekend - Pui cu ciuperci

Reţeta de weekend – Pui cu ciuperci

Ingrediente pentru 4 porţii:

2 linguri ulei măsline, 500 g piept de pui fără piele, făină, 50 g bacon tăiat cuburi, 300 g ciuperci de pădure, 2 cepe, fin feliate, 250 ml supă de pui, 1 lingură oțet din vin alb, 50 g mazăre congelată, o mână pătrunjel tocat.

Mod de preparare:

Se încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie. Se asezonează după gust și se presară puiul cu făină, apoi se prăjește până devine maro pe toate părțile. Se prăjesc baconul și ciupercile până se înmoaie. Se adaugă lingura de ulei rămasă și se călește timp de 5 minute ceapa. Se adaugă supa de pui și oțetul, apoi se fierbe timp de 1-2 minute. Adăugați din nou bucățile de pui, și ciupercile și gătiți timp de 15 minute. Se adaugă mazărea și pătrunjelul, se continuă fierberea pentru încă 1-2 minute și se servește cald.

Menţiuni:

Se poate servi cu mămăliguţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS