Horoscop

Autori


Berbec

Nu cu ton ridicat şi nici cu predici severe îi veţi convinge pe cei care nu sunt de acord cu dumneavoastră să vă asculte, ci numai cu duhul blândeţii! Lăsaţi autoritatea deoparte, nu vă lăsaţi copleşit de orgolii, ci încercaţi să abordaţi conflictul de astăzi cu maximă toleranţă. Fără nervi, fără judecăţi de valoare sau etichete nemeritate, totul poate reveni uşor la o binefăcătoare stare de calm.

Taur

Nu vă aşteptaţi ca lumea să fie de acord cu dumneavoastră pentru că nu aveţi alături oameni care gândesc la fel. Unii îl iau pe nu în braţe, alţii critică tot ce aud, dar continuaţi să credeţi în direcţia dumneavoastră şi gândiţi pozitiv până la capăt. Nu vă lăsaţi învins de negaţii, de comentarii acide, de conflictele de idei care se mai încing, ci contează să vă păstraţi tonusul pozitiv şi să nu ţineţi cont de nimeni.

Gemeni

Nu vă grăbiţi să extrageţi o concluzie cu iz negativ doar din cauza unui răspuns care, la prima vedere, vă dezamăgeşte. E posibil ca după o vreme să mai apară informaţii care să repare situaţia de acum, încât veţi regreta că v-aţi pripit în concluzii. Unele lucruri au nevoie de mai mult timp pentru a se aşeza pe teren sigur.

Rac

E o plăcere să-l vedeţi pe partenerul de suflet atât de implicat în proiectele comune, compania lui vă încurajează, vă motivează, vă face să depuneţi eforturi şi mai mari pentru a ajunge la scopurile care vă avantajează pe amândoi. Ceea ce clădiţi acum împreună, umăr la umăr, va fi de bun augur, deci aveţi toate motivele să trageţi tare pentru a vedea acest vis împlinit.

Leu

Coincidenţele fac parte dintr-un plan pe care noi, oamenii, nu îl putem înţelege, dar unele lucruri sunt atât de bine programate acolo, sus, încât ne pot lăsa fără cuvinte. Asta trăiţi acum, un noroc chior care apărea la momentul potrivit în locul potrivit. După ce beneficiaţi de el, începeţi să faceţi un întreg şir de asociaţii de idei prin care vă daţi seama că ar fi fost de ajuns doar o clipă care să nu vă mai lase să ajungeţi la acel superb moment.

Fecioară

Mare grijă la tranzacţiile financiare ale acestei zile, pentru că trece un oarecare risc prin portofel. Ori sunteţi chiar pe cale să încheiaţi o afacere proastă, să cumpăraţi un obiect care, mai târziu, se va strica, ori trebuie să deturnaţi o sumă mai mare de bani într-o direcţie neplăcută, cum ar fi o amendă, repararea unui obiect de care aveţi mare nevoie şi care s-a defectat.

Balanţă


Mare grijă la deciziile categorice pe care sunteţi gata să le luaţi. S-ar putea să fie nişte alegeri făcute în pripă care, mai devreme sau mai târziu, vă vor pune într-o situaţie dificilă. Dacă pe dumneavoastră vă scoate dintr-un impas, nu la fel se poate spune despre cei din jur, care vor primi decizia pe care o luaţi ca pe o veste bombă. Fiţi deci prudent când spuneţi azi un da sau un nu, pentru că s-ar putea să sune a verdict pentru altcineva care chiar are nevoie de răspunsul dumneavoastră.

Scorpion

Azi vă jucaţi de-a iubirea în cel mai copilăresc mod, pentru că nu e momentul să discutaţi despre planuri comune, despre viitor, despre decizii de cuplu cu o încărcătură capitală. Luaţi-o mai uşor, bucuraţi-vă de tot ce simţiţi, de fluturii din stomac, de distracţia care însoţeşte fiecare clipă petrecută în doi, fără să pretindeţi de la celălalt angajamente de cursă lungă.

Săgetător

Aţi avea două căi de evoluţie într-un proiect la care contribuiți, dar nu puteţi merge pe ambele simultan, ca atare este vremea unei alegeri dificile. Amândouă au şi avantaje şi dezavantaje, ca atare cântăriţi-le cu mare atenţie, fără a lăsa emoţia să decidă în locul raţiunii. Veţi alege varianta optimă, dar nu o veţi pune în aplicare decât atunci când veţi fi sigur că deţineţi toate mijloacele şi informaţiile de a transforma o idee într-o reuşită.

Capricorn

Fără un program ieşit din comun, vă puteţi apleca asupra acelor activităţi de rutină pe care le-aţi tot amânat înainte. Fie că faceţi ordine prin hârtii, corespondenţă sau acte, fie că vă ocupaţi mai serios de copii, vă veţi simţi mult mai bine la finalul zilei că aţi reuşit să mai puneţi câte ceva la locul potrivit.

Vărsător

Nu puteţi trece, deocamdată, la etapa următoare a unui plan de la care aveaţi mari speranţe şi totul din cauza unei piedici venite de la o persoană care încearcă să vă mai taie avântul. Nu renunţaţi la scopul dumneavoastră, dar ascultaţi totuşi sfaturile sale, pentru că e posibil să fie o idee bună, care vă duce acolo unde vreţi să ajungeţi, dar pe alte căi decât aţi ales prima dată.

Peşti

Orice discuţie cu cei din jur are efecte benefice asupra dumneavoastră, pentru că primiţi de la fiecare idei interesante care merită puse în practică. E o plăcere să cunoaşteţi oameni cât mai diferiţi, cât mai mulţi, pentru că toţi sunt o sursă de inspiraţie. Unul vă spune ceva, altul vă dă o idee din altă direcţie şi veţi reuşi să le adunaţi pe toate într-un buchet unic ce va genera un succes de toată frumuseţea.Comenteaza acum

Alte stiri

17 octombrie 2018

Horoscop

Berbec Relaţiile cu străinătatea se pot solda cu afaceri bănoase, mai ales dacă i-aţi cunoscut pe parteneri prin prietenii voştri. Anulaţi problemele psihologice nerezolvate, care se pot transforma în boli fizice, făcând o importantă curăţenie ...
16 octombrie 2018

Horoscop

Berbec Relaţiile cu străinătatea se pot solda cu afaceri bănoase, mai ales dacă i-aţi cunoscut pe parteneri prin prietenii dumneavoastră. Sănătatea este la cote cât se poate de bune, de aceea la tratamentele de înfrumusețare reacţionaţi mai bine ...

Sumarul ediției de marţi, 21 noiembrie 2017

Actualitate

» Caracatița scumpirilor se extinde la fructe și legume
» Tatăl lui Vâlcov ar fi cumpărat trei lingouri de aur nepoților
» În 11 luni au fost schimbate 261 de articole din Codul Fiscal – Revoluţie fiscală, o dată la două zile
» La zece ani de la aderarea la UE, România a încasat fonduri europene de 43,9 miliarde de euro și a plătit contribuții de 14,9 miliarde euro
» DNA: Sechestru de 127 milioane de lei pe averea lui Liviu Dragnea
» Comisiile de specialitate din Senat au avizat un proiect de lege care prevede plafonarea dobânzilor penalizatoare la împrumuturi
» UPDATE – Liviu Dragnea, huiduit la DNA
» BNS organizează un protest în Capitală pe 12 decembrie
» CSM a aprobat raportul Inspecţiei Judiciare de după controlul la Parchetul General. S-a apreciat că managementul PG a fost eficient (surse)
» Băsescu: Pentru ieșirea din zona gri a Republicii Moldova trebuie luată în considerare varianta reunificării cu Romania
» O nouă zi a fost declarată sărbătoare naţională. Când va fi celebrată Ziua Minorităţilor Naţionale din România
» Liviu Dragnea: O să merg azi la DNA. Merg să iau în primire sechestrul. Urmează probabil sechestrul pe viaţă
» Leul se prăbușește, avem un nou minim istoric în raport cu euro
» ANP: Într-o lună au fost eliberaţi 710 de detinuţi / Federaţia Sindicatelor din ANP: Numărul lor este mai mare
» Nigeria: Cel puţin 50 de persoane au murit după un tânăr kamikaze s-a detonat într-o moschee
» Comisia de Apărare din Camera Deputaţilor a dat aviz privind legea ce vizează sistemul Patriot
» Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus, publicate pe site-ul AFM
» Sechestru pe averea suspecţilor din dosarul Tel Drum. Liviu Dragnea, între cei vizaţi

Publireportaj

» Aeroportul Craiova, poartă aeriană modernă

Dolj

» Contestaţie stranie la contractul pentru gunoaiele din Dolj
» Grădinițele cu activitatea suspendată, lăsate în așteptare
» Baza de la Deveselu, șansă pentru Spitalul Militar Craiova
» Performanțe și eșecuri ale Craiovei, comparativ cu alte orașe (II)
» „Bătaie“ pe contractul de modernizare a străzilor din Craiova
» Sală de sport, depozit pentru alimentele Primăriei Craiova
» Proprietarii nu mai plătesc reabilitarea după venituri
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Teatrul ACT București revine pe scena Teatrului ”Colibri” din Craiova
» Şofer bătut într-o benzinărie din Craiova (VIDEO)
» Conferinţa “România – Centenar” la Facultatea de Ştiinţe Sociale a Universităţii din Craiova
» Dolj: Prins conducând fără permis

Gorj

» Doar 10-15% dintre candidaţi mai obţin permisul auto
» Matriţa descoperită la Cărbuneşti este autentică
» Doi atleți gorjeni, vicecampioni balcanici la cross, în Turcia
» Campanie de promovare a UCB Târgu Jiu în comunităţile de români din Serbia
» Elevii de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu, campioni la dans
» Judecătoria Târgu Jiu a validat mandatul primarului ales din Telești

Vâlcea

» Mehedinţi: Un tânăr de 21 de ani, prins în timp ce transporta material lemnos fără documente legale
» Vâlcea: Campanie educaţională pentru conştientizarea elevilor cu privire la importanţa vaccinării animalelor de companiei
» Vâlcea: Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru tentativă de omor, pus în aplicare de poliţişti

Sport

» „Satelitul“ și-a programat un amical cu Petrolul
» Tricolorele se pregătesc la Craiova pentru Mondiale
» Handbal (f): Naționala României a început antrenamentele la Craiova pentru Trofeul Carpați
» 8 românce în Top 200 WTA
» Fotbal / „Satelitul” și-a programat un amical cu Petrolul

Educatie

» Livrarea manualelor școlare destinate elevilor de clasa a V-a, finalizată în 39 de județe

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei
» Creștinii prăznuiesc Intrarea Maicii Domnului în Biserică
» Astăzi este Ziua Mondială a Salutului

Top