16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Se pare că resimţiţi o stare de nemulţumire şi iritare şi aveţi tendinţa să vă ieşiţi uşor din fire. Faceţi apel la stăpânirea de sine şi evitaţi reacţiile exagerate. În relaţia cu partenerul de viaţă ar fi bine să ocoliţi subiectele delicate, care pot conduce la discuţii aprinse. Aveţi şanse mari să rezolvaţi probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă susţine şi este dispus să vă ajute.

Taur
Este posibil ca astăzi să aveţi un spirit critic ieşit din comun şi tendinţa de a exagera. S-ar putea să fiţi puţin descurajat de numărul problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Cu calm şi răbdare, aveţi toate şansele să realizaţi tot ce v-aţi propus pentru azi. Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări în casă, spre satisfacţia partenerului de viață. Fiţi atent pe ce daţi banii! Nu este un moment prea bun pentru investiţii.

Gemeni
În prima parte a zilei există riscul să vă dezamăgiţi un prieten apropiat. Atenţie: sunteţi predispus la gafe! Ar fi bine să ascultaţi sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie, chiar dacă nu vă convine tot ce are de spus. Azi puteţi avea succes în toate activităţile casnice. Este posibil să primiţi o sumă importantă de pe urma unei afaceri şi să vă faceţi planuri de viitor împreună cu partenerul de viaţă.

Rac
S-ar putea să fiţi nelinişitit din cauza unor dificultăţi financiare trecătoare. Nu este cazul să vă faceţi probleme. După-amiază este posibil ca o rudă apropiată să vă împrumute o sumă importantă sau să vă propună o colaborare de pe urma căreia puteţi câştiga bine. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să vă ascultaţi intuiția. Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale.

Leu
Astăzi aveţi tendinţa de a fi prea insistent, cu riscul de a deveni chiar sâcâitor. Este posibil ca o neînţelegere cu un prieten apropiat să vă pună pe gânduri. Vă pricepeţi foarte bine să vă susţineţi punctul de vedere, dar asta nu înseamnă că aveţi dreptate chiar întotdeauna. Vă sfătuim să fiţi calm şi prudent, ca să evitaţi confruntările inutile.

Fecioară
La locul de muncă sau în afaceri aveţi tendinţa să acordaţi prea multă importanţă unor chestiuni mărunte şi să tensionaţi relaţiile cu colegii sau partenerii. Dacă priviţi lucrurile cu mai multă detaşare, cresc şansele de a găsi o rezolvare eficientă. Ar fi bine să vă relaxaţi mai mult.

Balanţă
Se întrevăd câteva drumuri scurte, în care reuşiţi să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord să cumpăraţi un obiect de valoare. Se pare că resimţiţi o stare de nervozitate accentuată şi sunteţi tentat să exageraţi. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Azi puteţi avea succes în afaceri şi aveţi posibilitatea să faceţi schimbările la care vă gândiţi de ceva timp.

Scorpion
Este posibil să fiţi irascibil şi să nu reuşiţi să vă controlaţi nervozitatea. Este recomandabil să vă păstraţi calmul şi să evitaţi să discutaţi despre subiecte delicate. Seara ar fi bine să staţi acasă, în mijlocul familiei. Se pare că sunteţi hotărât să faceţi o schimbare în privinţa relaţiilor sentimentale. După-amiază puteţi petrece momente relaxante într-o reuniune cu prietenii.

Săgetător
Aveţi tendinţa să vă enervaţi din orice, cu riscul de a vă trezi în situaţii neplăcute. Vă recomandăm să amânaţi discuţiile şi deciziile importante în afaceri sau la locul de muncă, pentru că azi şansele de reuşită sunt mici. V-ar prinde bine o activitate relaxantă, în compania unui prieten. S-ar putea să aveţi de făcut mai multe drumuri scurte pentru casă şi pentru un membru mai tânăr al familiei.

Capricorn
Vă sfătuim să nu vă ocupaţi de mai multe lucruri în acelaşi timp, pentru că riscaţi să faceţi greşeli cu consecinţe pe termen lung. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi nu refuzaţi ajutorul colegilor! În a doua parte a zilei s-ar putea să primiţi o vizită. Aveţi ocazia să daţi sfaturi excelente unor persoane mai tinere. Cu sprijinul financiar al unei rude, vă puteţi îndeplini dorinţa de a cumpăra un obiect de uz casnic.

Vărsător
Un prieten v-ar putea reda buna dispoziţie şi optimismul propunându-vă o colaborare. Vă recomandăm să finalizaţi proiectele deja începute şi să nu neglijaţi familia. Ascultaţi cu răbdare părerile partenerului de viaţă! După-amiază s-ar putea să aveţi o neînţelegere cu un vecin. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei. În a doua parte a zilei este posibil să vi se propună participarea într-o afacere.

Peşti
În prima parte a zilei sunteţi predispus la exagerări. O discuţie banală cu un coleg de serviciu ar putea să degenereze într-o ceartă. Pentru a evita conflictele, ar fi bine să fiţi mai flexibil şi să nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere cu orice preţ. Este recomandat să amânaţi călătoriile de afaceri şi întâlnirile cu prietenii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS