17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
S-ar putea să vă confruntaţi cu dificultăţi financiare de scurtă durată. Aţi face bine să fiţi optimist şi mai destins. Dacă sunteţi prea încordat, riscaţi să tensionaţi relaţiile cu cei din jur. Nu este o zi bună pentru examene şi călătorii. După-amiază puteţi petrece momente plăcute alături de persoana iubită. Intuiţia şi simţul practic vă ajută să luaţi decizii inspirate în activitatea profesională.

Taur
Se pare că vă simţiţi plin de energie şi inspiraţie, iar cei din jur vă apreciază ideile. Este posibil să se ivească ocazia să faceţi o excursie împreună cu prietenii. Ar fi bine să profitaţi de orice ocazie pentru a vă relaxa. Nu este cazul să vă gândiţi la cheltuieli, pentru că v-ar prinde bine câteva momente de destindere. Dimineaţa s-ar putea să vă loviţi de o serie de dificultăţi şi să aveţi impresia că vă zbateţi degeaba.

Gemeni
Este posibil ca pregătirile pentru plecarea într-o călătorie să tensioneze atmosfera din familie. O persoană apropiată v-ar putea indispune cu sfaturile sale insistente. Mai târziu, însă, aceste sfaturi se vor dovedi foarte utile. În a doua parte a zilei, o întâlnire cu prietenii v-ar putea ajuta să vă relaxaţi. Este posibil să renunţaţi o călătorie din cauza unei mici probleme de sănătate.

Rac
Dimineaţa este posibil să primiţi o veste bună în legătură cu o sumă de bani pe care urmează să o încasaţi de la locul de muncă, spre bucuria familiei. Puteţi să faceţi planuri de viitor şi să vă întâlniţi cu prietenii. Aveţi grijă să nu-i neglijaţi pe cei tineri din familie! Se pare că v-aţi propus să începeţi o activitate nouă, dar sunteţi prea nerăbdător.

Leu
Astăzi sunt şanse să culegeţi roadele unei colaborări. După-amiază nu este exclus să apară tensiuni în relaţia cu persoana iubită. Un prieten v-ar putea ajuta să depăşiţi acest moment delicat. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp odihnei şi activităţilor casnice. Vă recomandăm să fiţi foarte atent cu colegii şi cu partenerii de afaceri, pentru că există riscul să aveţi probleme de comunicare.

Fecioară
După o perioadă mai puţin favorabilă pe plan sentimental, astăzi şansa este de partea dumneavoastră. Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă farmecă imediat. Nu este exclus să devină o relaţie de durată. Pe plan financiar ar trebui să staţi bine. Nu este momentul să încercaţi să obţineţi câştiguri suplimentare.

Balanţă
Se pare ca sunteţi nemulţumit din cauza unor dificultăţi financiare. Pe plan intelectual ar trebui să fiţi într-o formă excelentă. Profitaţi de acest context favorabil şi vă dedicaţi studiului sau proiectelor de viitor. Sunteţi comunicativ şi puteţi să vă faceţi noi prieteni. Ascultaţi-vă intuiţia! Este posibil să aveţi o nereuşită în afaceri şi să fiţi dezamăgit. Nu este cazul să vă întristaţi, vor apărea curând alte oportunităţi.

Scorpion
Se întrevede o zi agitată, cu multe probleme de rezolvat. Vă sfătuim să vă planificaţi cât mai bine, ca să nu vă irosiţi energia. Chiar dacă aveţi spor în tot ce faceţi, ar fi bine să nu refuzaţi ajutorul prietenilor. După-amiază s-ar putea ca o persoană mai în vârstă din familie să vă facă un cadou plăcut şi util. Un prieten de familie vă propune o colaborare.

Săgetător
Se pare ca sunteţi într-o stare de spirit foarte bună, iar relaţiile cu anturajul decurg fără probleme. Singurul lucru care nu vă mulţumeşte pe deplin ar putea fi situaţia financiară. Aveţi şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin, dar şi în societate. Seara s-ar putea să participaţi la o întrunire cu persoane apropiate. Vă sfătuim să vă cântăriţi cu atenţie cuvintele, pentru că există riscul să jigniţi pe cineva.

Capricorn
Sunteţi foarte creativ şi puteți avea reuşite importante la locul de muncă sau în afaceri. Planurile pe care le faceţi azi se pot concretiza în scurt timp şi vă pot aduce satisfacţii financiare. Vă sfătuim să nu treceţi cu vederea problemele partenerului de viaţă. Căutaţi să găsiţi o cale de compromis între muncă şi viaţa sentimentală! Este posibil să plecaţi într-o delegaţie în care puteţi avea mari satisfacţii profesionale. Relaţiile cu colegii ar trebui să fie excelente.

Vărsător
Astăzi aveţi un farmec deosebit, care vă deschide toate uşile şi vă poate fi de mare ajutor în plan social. Puteţi să vă ocupaţi de afaceri şi să faceţi investiţii pentru cămin. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu membrii familiei. Se anunţă o zi încărcată, aşa că vă sfătuim să vă concentraţi asupra chestiunilor prioritare.

Peşti
Activităţile sociale vor fi un bun prilej de a vă face remarcat. Nu trebuie, însă, să vă lăsaţi influenţaţi de orice zâmbet amabil. Relaţia cu superiorii ierarhici se va îmbunătăţi într-o bună măsură. Clipele petrecute în compania partenerului de suflet vă vor ajuta să vă relaxaţi şi să depăşiţi cu mai multă uşurinţă agitaţia cotidiană, ce pare a nu se mai termina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS