6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Este foarte posibil să fiţi indispus din cauza unui eşec în afaceri sau a unei discuţii în contradictoriu cu un prieten. Relaţiile cu persoana iubită pot deveni încordate dacă refuzaţi să mergeţi într-o vizită. Dacă totuşi decideţi să mergeţi, fiţi cumpătat şi calm. Vă sfătuim să fiţi mai diplomat în relaţiile cu cei apropiaţi. Încercaţi să vă relaxaţi mai mult şi să găsiţi o activitate care vă place mult.

Taur
Ar fi bine să amânaţi vizitele planificate pentru azi, fiindcă s-ar prea putea să nu decurgă întocmai cum aţi dori. Sunteţi puţin ursuz şi nu aveţi dispoziţia să ascultaţi discuţii care vi se par inutile. Împreună cu partenerul de viaţă puteţi să faceţi planuri în ceea ce priveşte căminul şi viaţa de familie. După-amiază s-ar putea să câştigaţi o sumă importantă sau să vi se propună o colaborare avantajoasă.

Gemeni
Este posibil să vă certaţi cu persoana iubită din cauza unei neînţelegeri. Pentru a detensiona relaţia, vă sfătuim să daţi dovadă de răbdare şi calm. În a doua parte a zilei s-ar putea să participaţi la o întrunire cu persoane apropiate. Vă sfătuim să nu luaţi nici o decizie astăzi în privinţa relaţiilor sentimentale, pentru că s-ar putea să regretaţi. În plus, trebuie să aveţi mare grijă la cuvintele pe care le folosiţi!

Rac
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi dezamăgit de un partener de afaceri care v-a înşelat încrederea. Nu puneţi la suflet! Sunteţi plin de energie şi aveţi mari şanse de reuşită în tot ceea ce faceţi împreună cu partenerul de viaţă. Este posibil să amânaţi o călătorie, din cauza unor dificultăţi financiare trecătoare. Nu vă lăsaţi descurajat de nimic. Totul este trecător şi lucrurile vor reveni la normal cât mai curând!

Leu
Este posibil să aveţi o discuţie aprinsă cu o persoană cu autoritate din familie, care vă reproşează că sunteţi deseori inflexibil şi că vă impuneţi punctul de vedere. Este foarte posibil să aibă dreptate şi vă sfătuim să încercaţi să-i ascultaţi mai mult pe cei din jur şi să ţineţi cont de ceea ce spun. În relaţia cu persoana iubită, ar fi bine să fiţi mai prudent, ca să evitaţi o ceartă sau o decepţie.

Fecioară
S-ar putea ca o întâlnire de afaceri să nu decurgă conform aşteptărilor şi să fiţi dezamăgit. Nu vă descurajaţi! Pur şi simplu, azi nu este o zi bună pentru afaceri. Aveţi şanse să petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită. Este posibil să faceţi planuri în legătură cu o călătorie la rude sau planuri importante de viitor.

Balanţă
Se pare că aveţi multe probleme de rezolvat, aşa că ar fi bine să vă organizaţi cât mai bine timpul. În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi tentat să cheltuiţi o sumă importantă. Vă sfătuim să fiţi prudent, fiindcă nu este un moment favorabil investiţiilor sau cheltuielilor mari. Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care v-ar putea determina să vă schimbaţi planurile de viitor.

Scorpion
Nu este momentul să începeţi noi activităţi, pentru că s-ar putea să nu găsiţi cele mai bune soluţii şi să aveţi parte de o dezamăgire. În prima parte a zilei este posibil să aveţi dificultăţi de concentrare şi să aveţi tendinţa de a neglija probleme importante. Vă sfătuim să vă planificaţi timpul cât mai bine şi să nu vă ocupaţi de mai multe lucruri în acelaşi timp.

Săgetător
S-ar putea ca cei din jur să nu vă aprecieze ideile la adevărata lor valoare, dar asta nu vă descurajează. Astăzi ar fi bine să nu semnaţi documente oficiale şi să amânaţi planurile referitoare la un nou proiect profesional sau de afaceri. În schimb, puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental şi în relaţiile cu persoanele mai tinere din familie. Profitaţi de acest lucru şi petreceţi clipe minunate alături de cei dragi.

Capricorn
Este posibil să survină evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă modificaţi programul stabilit pentru azi, dar sunteţi destul de flexibil. Nu este exclus să fiţi nevoit să faceţi o călătorie în interes profesional şi să amânaţi o întrunire de familie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Dacă reuşiţi să vă păstraţi calmul şi să vă argumentaţi bine deciziile, puteţi evita o ceartă în familie.

Vărsător
Este posibil să vă confruntaţi cu o mică încurcătură financiară din cauza unei sume de bani care vi se cuvine, dar care nu v-a fost achitată la timp. Amânarea unei călătorii planificate mai demult ar putea tensiona relaţia cu persoana iubită. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să aşteptaţi zile mai bune. Este nevoie să vă retrageţi din orice activitate, măcar pentru câteva ore, pentru a vă pune gândurile în ordine.

Peşti
La locul de muncă sau în afaceri se pare că sunteţi cu capul în nori şi s-ar putea să pierdeţi din vedere chestiuni importante. Astfel, va trebui să depuneţi eforturi însemnate pentru a nu face greşeli majore. Vă recomandăm să nu începeţi proiecte noi, pentru că aveţi tendinţa să faceţi greşeli de neatenţie şi riscaţi să ieşiţi în pierdere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS