6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Un membru al familiei nu îşi respectă o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu vă grăbiţi să îi faceţi reproşuri! S-ar putea să aibă motive obiective şi ar fi bine să încercaţi să îl înţelegeţi. Astăzi ar fi bine să daţi dovadă de mai multă flexibilitate în relaţiile cu prietenii şi cu familia. Dacă vă simţiţi agitat, ar fi bine să găsiţi o modalitate de relaxare pentru că altfel lucrurile vor lua o întorsătură neplăcută.

Taur
Pe plan profesional, eforturile susţinute din perioada precedentă încep să dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relaţiile cu cei din jur pot avea de suferit. Ar trebui să cântăriţi mai bine lucrurile şi să faceţi eforturi să fiţi calm în faţa oricăror situaţii. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile cu prietenii şi să evitaţi deplasările cu autoturismul, pentru că riscaţi să fiţi implicat în accidente.

Gemeni
Partenerul de viaţă vă face reproşuri neîntemeiate. Chiar dacă simţiţi că aţi făcut anumite sacrificii, acest lucru pare să fi trecut neobservat de către partenerul de viaţă. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să evitaţi o confruntare. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi, în special, partenerului de viaţă pentru a-l face să vadă că îi sunteţi alături.

Rac
S-ar putea să fiţi implicat într-un scandal la locul de muncă din cauza bârfelor unei femei mai în vârstă. Nu răspundeţi la provocări! În scurt timp, situaţia se va lămuri şi totul va reveni la normal. Sunteţi nevinovat, iar acest lucru vă linişteşte într-un anumit fel. După-amiază este posibil să primiţi o sumă de bani neaşteptată, pe care o veţi cheltui pe ceva pe care vi-l doriţi de mult timp.

Leu
Astăzi ar fi bine să evitaţi deplasările cu autoturismul. Există pericolul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie din vina dumneavoastră. Dacă totuşi sunteţi nevoit să conduceţi, fiţi cât mai atent, nu vă grăbiţi şi verificaţi starea tehnică a maşinii. Speculaţiile financiare sunt de evitat pentru că nu sunteţi în cea mai inspirată perioadă din viaţa dumneavoastră pentru a face bani.

Fecioară
Aveţi de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar colegii nu se grăbesc să vă ajute. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să faceţi afirmaţii pe care le veţi regreta. Mai mult decât atât, riscaţi să faceţi anumite greşeli care se vor îndrepta greu. După-amiază este posibil să primiţi o veste neplăcută în legătură cu implicarea unui prieten într-un accident.

Balanţă
Deveniţi impulsiv din cauza unor neînţelegeri directe cu şeful. Fiţi prudent în afirmaţii pentru că este posibil să regretaţi ceea ce spuneţi. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul în discuţiile cu partenerul de viaţă, altfel riscaţi să tensionaţi atmosfera din familie. Este cazul să vă puneţi gândurile în ordine şi să vă retrageţi, măcar o zi, într-un loc care vă aduce linişte şi care vă detensionează.

Scorpion
În cursul dimineţii primiţi vestea pe care o aşteptaţi de mult timp, în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal. Partenerul de viaţă vă reproşează că nu v-aţi ales bine momentul pentru această deplasare. După o discuţie aprinsă, s-ar putea să amânaţi călătoria sau chiar să renunţaţi. Însă, dacă veţi găsi cea mai potrivită modalitate de a expune argumentele este posibil ca partenerul să vă înţeleagă. Fiţi mai diplomat!

Săgetător
Sunteţi cam irascibil, din cauza stresului şi a oboselii acumulate. Este timpul să vă luaţi câteva zile de concediu sau să mai reduceţi din cantitatea de muncă pe care o depuneţi. Dacă simţiţi nevoia, puteţi cere ajutorul unei persoane în care aveţi încredere. Evitaţi discuţiile în contradictoriu! Sunteţi predispus la unele probleme de sănătate şi chiar la accidente.

Capricorn
În cursul dimineţii, colaborarea cu un partener de afaceri vă va da dureri de cap. Totul porneşte de la bani: se pare că nu vă înţelegeţi în legătură cu o investiţie. Vă sfătuim să evitaţi disputele şi să căutaţi o soluţie comună. Dacă reuşiţi să evitaţi o ceartă, perspectivele afacerii sunt foarte bune. Puteţi să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă sau cu o persoană apropiată din familie.

Vărsător
Din cauza unor evenimente neprevăzute, nu vă puteţi respecta programul stabilit. Ar fi foarte bine să nu vă puneţi mari speranţe într-o afacere demarată recent. S-ar putea să fiţi dezamăgit. Trebuie să înţelegeţi că este nevoie de mai mult timp pentru a se consolida. Amânaţi deciziile importante şi nu vă lăsaţi condus de impulsuri de moment! Orice pas greşit vă poate cauza pe termen lung.

Peşti
Începeţi o activitate care vă poate aduce avantaje materiale, cu condiţia să vă temperaţi spiritul critic. Nu toată lumea este dispusă să considere criticile drept sfaturi constructive şi s-ar putea să creaţi anumite situaţii tensionate. Este recomandabil să fiţi conciliant în discuţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă. Orice dispută poate degenera într-un scandal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS