8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinReţeta de weekend - Supă cremă de dovleac

Reţeta de weekend – Supă cremă de dovleac

Ingrediente:

1 kg miez de dovleac, tăiat cubulețe, 400 ml fiertură de pui sau legume, 2 linguri unt, 200 g smântână, 2 morcovi, 150 g ceapă tocată, oregano, după gust, pătrunjel, după gust, sare, piper.

Mod de preparare:

Într-o oală, pui împreună dovleacul cubulețe, supa de pui, morcovii curățați și dați pe răzătoare și ceapa. Condimentezi cu sare și piper, după gust. Lași să fiarbă, la foc mic, aproximativ 40 de minute sau până când dovleacul devine moale.
Dai legumele fierte, cu tot cu zeamă, la blender. Adaugi untul. Mixezi până se formează o pastă groasă, apoi încorporezi smântâna.

Menţiune:

Se servește cu oregano și pătrunjel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS