Horoscop

Autori


Berbec

Astăzi ar fi bine să nu vă asumaţi riscuri. Este posibil să resimţiţi o stare de nervozitate care vă poate face să reacţionaţi şi mai impulsiv decât vă stă în fire. Vă sfătuim să evitaţi să conduceţi maşina, pentru că sunteţi predispus la neatenţie şi puteţi provoca un accident de circulaţie. În relaţiile cu cei dragi este recomandat să evitaţi discutarea subiectelor controversate, fiindcă se poate ajunge uşor la ceartă.

Taur

Este posibil să vă simţiţi copleşit de mulţimea de lucrări şi probleme nerezolvate care s-au acumulat în ultima vreme. Acordaţi prioritate problemelor care sunt mai uşor de rezolvat, fiindcă sunteţi predispus la dificultăţi de concentrare. Din acelaşi motiv, sunt contraindicate speculaţiile de orice fel. În partea a doua a zilei este posibil să aveţi o întâlnire plăcută cu persoane apropiate.

Gemeni

Azi aţi face bine să vă limitaţi la activităţi de rutină şi să vă găsiţi timp pentru relaxare şi odihnă. Sunt contraindicate călătoriile lungi şi vizitele prelungite. Din cauza contextului astral tensionat aveţi tendinţa să deveniţi irascibil şi riscaţi să provocaţi o ceartă. În a doua parte a zilei, o persoană apropiată v-ar putea propune o afacere.

Rac

În prima parte a zilei, este posibil să fiţi indispus din cauza unei veşti neplăcute din partea superiorului ierarhic. Pare să fie vorba despre o decizie nejustificat de aspră, care vă nedreptăţeşte. Nu încercaţi să vă faceţi dreptate azi, pentru că riscaţi să agravaţi situaţia. Ar fi bine să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă şi cu un coleg mai în vârstă. Numai aşa puteţi lua cele mai bune decizii.

Leu

În plan profesional, este posibil să fiţi nevoit să munciţi peste program. Se pare că vă atrage ideea unor realizări deosebite. Un coleg de serviciu ar putea fi invidios pe succesul dumneavoastră şi nu este exclus să încerce să vă implice într-un scandal. S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că dedicaţi prea mult timp serviciului şi neglijaţi familia. Cu un gest tandru puteţi dezamorsa un potenţial conflict.

Fecioară

Azi nu sunt recomandate călătoriie lungi. Este posibil să fiţi supărat pe o persoană apropiată care nu şi-a respectat o promisiune de natură financiară. Vă sfătuim să nu luaţi nici o decizie importantă azi. În partea a doua a zilei vă sfătuim să fiţi atent şi prudent, pentru că există o predispoziţie către mici probleme de sănătate.

Balanţă


Este recomandabil să evitaţi discuţiile serioase despre afaceri, pentru că este posibil să aveţi dificultăţi de concentrare şi riscaţi să luaţi decizii cu efecte neplăcute pe termen lung. Din cauza contextului astral dificil al zilei, creşte riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. În schimb, este o zi favorabilă relaţiilor cu cei dragi. Aţi putea petrece o seară romantică împreună cu persoana iubită.

Scorpion

Preferabil ar fi să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi să dedicaţi mai mult timp activităţilor casnice şi relaţiei cu partenerul de viaţă. Nu este o zi bună pentru a lua decizii importante în plan financiar. Este recomandabil să vă consultaţi cu familia şi să nu vă bazaţi pe o sursă nesigură de venituri. Seara este favorabilă activităţilor relaxante, aşa că puteţi chema câţiva prieteni la dumneavoastră pentru ca atmosfera să fie mai plăcută.

Săgetător

Este posibil să vă preocupe o problemă financiară şi să vă gândiţi să faceţi un împrumut. Azi nu este indicat să luaţi o decizie în acest sens. În schimb, vă puteţi consulta cu partenerul de viaţă, care v-ar putea ajuta să găsiţi o soluţie nesperat de bună. Păstraţi-vă calmul! Sunteţi predispus la probleme de sănătate care se pot dovedi foarte neplăcute.

Capricorn

Aveţi tendinţa să munciţi fără pauze şi să ignoraţi oboseala acumulată în timp. Ar trebui să vă relaxaţi şi să petreceţi mai mult timp împreună cu cei dragi. În partea a doua a zilei s-ar putea să vă preocupe o problemă financiară. Se pare că vă faceţi griji nejustificat de mari, iar dificultăţile se vor dovedi de scurtă durată sau uşor de rezolvat. Renunţaţi la pesimism pentru că nu vă ajută deloc!

Vărsător

Este posibil să nu vă simţiţi în formă şi să fiţi indispus fără un motiv clar. Este efectul contextului astral al zilei. Dacă vă stăpâniţi nervozitatea şi nu luaţi decizii sub impulsul momentului, puteţi depăşi cu bine această zi relativ dificilă. Nu sunt recomandate întâlnirile cu prietenii sau cu rudele. În schimb, sunt favorizate activităţile relaxante, de preferinţă în aer liber.

Peşti

În prima parte a zilei este posibil să primiţi o veste neplăcută, care vă obligă să vă schimbaţi programul. Se pare că va trebui să plecaţi la drum împreună cu partenerul de viaţă. Evitaţi discuţiile în contradictoriu, chiar dacă sunteţi sigur că aveţi dreptate! Nu întotdeauna persoanele cu care staţi de vorbă pot înţelege.Comenteaza acum

Alte stiri

26 septembrie 2018

Horoscop

Berbec Este foarte posibil să aveţi parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane căreia i-aţi fost alături atunci când a avut mai mare nevoie. Aşadar, norocul pe care îl trăiți este, de fapt, rodul muncii depuse în ultima
26 septembrie 2018

Bancul zilei

Mama vine acasă într-o haină nouă de blană. – Când ţi-a cumpărat tăticul blană?, întreabă fiul. – Dacă m-aşi fi bazat pe taică-tu nu te-aş fi avut nici pe tine… *** – Dragul meu, mie-mi creşte burta, cred că sunt
25 septembrie 2018

Bancul zilei

Care e asemănarea dintre un soţ şi o maşină nouă? Ambele funcţionează bine în primul an… *** – Alo, iubita, după serviciu merg la o bere cu băieţii… – Repetă, te rog! – După serviciu, vin direct acasă! *** –

Sumarul ediției de joi, 12 octombrie 2017

Actualitate

» Plenul CSM a emis o hotărâre de principiu cu privire la legalitatea detașărilor în curs ce depășesc durata de șase ani
» Parisul intenţionează să interzică circulaţia maşinilor cu combustie internă din 2030
» CE, pregătită să medieze între Austria și Germania în cazul taxei de drum percepută șoferilor străini
» Vremea se menţine în general frumoasă în sudul ţării
» Conducerea PSD decide în această seară dacă aprobă remanierile pe care le propune Mihai Tudose
» Statele Unite ale Americii se retrag din UNESCO
» Iohannis, la Craiova: Dacă și acest guvern ar cădea, ar trebui să-mi pun întrebarea dacă PSD are capacitatea să guverneze
» Furtuna tropicală Ophelia s-a transformat în uragan şi se îndreaptă spre Europa
» Leul a continuat astăzi să se deprecieze
» Germania prelungeşte controlul la frontiere până în mai 2018
» Prognoza agrometeorologică pentru perioada 13 – 19 octombrie
» România şi Bulgaria, cele mai mari creşteri ale numărului de pasageri transportaţi pe aeroporturi

Publireportaj

» Derulare proiect „Dezvoltarea durabilă a firmei NELICA-IMPEX SRL”
» Hotel Euphoria, mai animat ca niciodată după redeschidere
» Cittadella Residence – preţuri mici pentru visuri mari!
» „Vintilă Horia – Expoziție de obiecte personale“

Local

» Aproape 2.000 de pacienți afectați de viroze și pneumonii și nici urmă de vaccin
» Funcționar acuzat de complicitate la fraudarea APIA

Dolj

» 16 octombrie, ziua în care luptăm împotriva risipei de alimente
» CAO, intervenții cu încetinitorul
» Ford EcoSport a intrat în producție la uzina din Craiova
» L-a înjunghiat de 27 de ori pentru că i-a zgâriat mașina
» Grădinițe din Craiova și Argetoaia cu activitatea suspendată de DSP
» Consiliul Local al Municipiului Craiova începe atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă
» Craiova: Cererile de acordare a ajutoarelor băneşti pentru încălzirea locuinţei se depun începând cu 16 octombrie
» Craiova: Accident provocat de o minoră de 17 ani pe strada Râului (galerie foto)
» Craiova: Cursuri gratuite de limba și cultura italiană, la Biblioteca Judeţeană
» Craiova: „Vintilă Horia – Expoziție de obiecte personale”, la „Aman“
» Spectacolul „Exploziv“ al TNC, prezent în două festivaluri de anvergură

Gorj

» Asfaltul pe străzile din Rânca, încă la stadiul de promisiune
» Proiect de 90 de milioane de euro pentru DJ Logreşti – Roşia de Amaradia şi Alimpeşti
» Statutul „Minerului”, prezentat Ministerului Economiei, în prezența sindicatelor
» UATAA are de 1,3 milioane de lei de recuperat de la primărie
» Primărie din Gorj, în pragul falimentului, după ce au fost majorate salariile angajaţilor
» Gorj: Minoră de 13 ani, căutată de poliţie după ce a dispărut de acasă
» Gorj: Trei elevi au ajuns la spital, după ce un coleg de-al lor a folosit un spray cu piper
» Gorj: Corpul de Control a depistat deficienţe la Direcţia pentru Cultură

Mehedinţi

» Mehedinți: Pompierii organizează activităţi specifice cu ocazia Zilei Internaţionale pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale

Sport

» Orientariștii craioveni au cucerit Munții Zărandului
» Goran Martinic își înfruntă fosta echipă
» Pascu: Meciul cu Ploiești e ca oricare altul pentru mine
» Stadionul așteaptă avizele, în jurul lui se fac calcule
» Nicolae Negrilă, defăimat în Italia
» Bogdan Vătăjelu: „Craiova arată ca o echipă mare!“
» Tenis: Tecău și Rojer și-au asigurat prezența la Turneul Campionilor

Sanatate

» Vreau să fiu un copil sănătos! Oltenia are nevoie de spital (III): SJU Slatina, fără Terapie Intensivă pentru copii

Magazin

» Horoscopul de weekend
» Atenţie la curăţarea tenului!
» Bancul zilei
» Reţeta de weekend – Supă cremă de dovleac

Top