10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgramul Colours Cinema Craiova în săptămâna 13 - 19 octombrie

Programul Colours Cinema Craiova în săptămâna 13 – 19 octombrie

The Snowman / Omul de zăpadă
The Snowman / Omul de zăpadă

Geostorm 3D / Geostorm: Pericol Global Avanpremiera
Regia: Dean Devlin
Cu: Jeremy Ray Taylor, Gerard Butler, Abbie Cornish, Talitha Bateman, Ed Harris
Gen film: Acţiune, SF
Durată: 109 min

În timp ce un om merge în spațiu ca să împiedice ca sateliții ce controlează clima să creeze o furtună de proporții uriașe, fratele său descoperă un complot de asasinare a președintelui.
Joi 21:20

The Snowman / Omul de zăpadă
Regia: Tomas Alfredson
Cu: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson
Gen film: Crimă, Dramă, Horror, Mister, Thriller
Durată: 125 min

Un detectiv-șef al unei unități de elită (Fassbender) investighează dispariția unei victime în prima zi de ninsoare din iarnă, și are toate motivele să se teamă că un ucigaș în serie care le scăpase printre degete până acum e din nou activ. Cu ajutorul unei nou-sosite în echipă (Ferguson), polițistul trebuie să facă legătura între cazuri vechi de câteva decenii și cazul de acum, sperând că va putea să ajungă cu un pas înaintea acestui criminal extraordinar de inteligent până la următoarea ninsoare.
Vineri pana Joi 14:20; 21:00

Blade Runner 2049 3D / Vânătorul de recompense 2049
Regia: Denis Villeneuve
Cu: Ryan Gosling, Dave Bautista, Robin Wright, Ana de Armas, Harrison Ford
Gen film: SF, Thriller
Durată: 163 min
La 35 de ani distanță după evenimentele din primul film, un nou vânător de replici umane – ofițerul LAPD (Los Angeles Police Department) „K” (Ryan Gosling) descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a scufunda în haos ce a mai rămas din societate. Descoperirea îl face pe K să demareze o anchetă cu scop final de a-l găsi pe Rick Deckard (Harrison Ford), fost vânător de replici umane, care a fost dat dispărut de trei decenii.
Vineri pana Miercuri 17:15; 20:20
Joi 18:10

Home Again / Cum să faci ca s-o desfaci?
Regia: Hallie Meyers-Shyer
Cu: Reese Witherspoon, Michael Sheen, Lake Bell, Nat Wolff, Candice Bergen
Gen film: Comedie, Dramă, Romantic, Dragoste
Durată: 97 min
Cum să faci ca s-o desfaci? e o comedie romantică modernă, cu Reese Witherspoon ca protagonistă, despre iubire, prietenie, și despre familiile pe care ni le creăm, cu un mesaj foarte important: să o iei de la început nu e treabă de începător. Witherspoon este Alice Kinney. Recent separată de soțul ei (Michael Sheen), Alice decide să o ia de la început mutându-se înapoi în orașul ei natal, Los Angeles, împreună cu cele două fetițe ale sale.
Vineri pana Joi 16:50

Happy Family 3D / Familia Monstrulescu
Regia: Holger Tappe
Cu: Emily Watson, Jason Isaacs, Nick Frost
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie, Horror
Durată: 96 min
O familie fericită, dar numai la prima vedere. De fapt, mama se luptă cu librăria pe care o deține, și care e în faliment, tatăl, cu șeful tiranic, fiica, o adolescentă aflată la prima iubire, nu e nici ea scutită de neplăceri, iar fiul are de îndurat zile grele la școală din cauza colegilor care îl agresează. Ca și cum nu le era de ajuns, cei patru merg la un bal mascat unde Baba Yaga îi blestemă, așa că familia „fericită” se transformă în familia Monstrulescu. Urmează o cursă de-a latul și de-a lungul lumii, întâlniri cu monștri adevărați, și aventuri monstruos de amuzante, la finalul căreia cei patru vor vedea dacă decid să se întoarcă la viața dinainte, sau au curajul să o ia de la început.
Dublat
Vineri pana Joi 18:50

Flatliners / Linia morţii
Regia: Niels Arden Oplev
Cu: Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton, Kiefer Sutherland
Gen film: Drama, Horror, SF, Thriller
Durată: 109 min
Într-o încercare temerară de a afla ce ne așteaptă pe toți după moarte, câțiva prieteni, colegi la Medicină, concep un plan prin intermediul căruia, unul câte unul, să-și provoace oprirea temporară a oricărei activități cerebrale, pentru a „simți” moartea înainte de a fi readuși la viață. Unii dintre ei sunt „uciși” și apoi înviați cu amintiri extrem de puternice, iar experimentul este considerat un succes.Dar, deși pare că au câștigat mai mult decât își propuseseră inițial, trecutul pur și simplu da buzna peste ei, bântuindu-i.
Vineri pana Joi 18:50
The LEGO Ninjago Movie 3D
Regia: Charlie Bean, Bob Logan, Paul Fisher
Cu: Olivia Munn, Justin Theroux, Kumail Nanjiani, Dave Franco, Jackie Chan, Michael Peña
Gen film: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 102 min
O țară îndepărtată este amenințată de întuneric. În acest loc numit Ninjago, forțele răului și ale binelui se vor confrunta într-o aventură epică și distractivă. Dispuși să își riște viața pentru a apăra orașul Ninjago cu onoare, o echipă de șase tineri nedisciplinați va trebui să demonstreze că nu sunt doar niște adolescenți obișnuiți de liceu, ci niște războinici secreți înzestrați cu abilități deosebite.
Dublat
Vineri pana Miercuri 13:10
Joi 14:00
The Jungle Bunch / Patrula Junglei
Regia: David Alaux
Cu: Paul Borne, Philippe Bozo, Pascal Casanova, Emmanuel Curtil, Michel Mella
Gen film: Animaţie, Familie
Durată: 97 min
Maurice e un pinguin cu suflet de… tigru! Crescut de o tigroaică, acest pinguin nu a devenit deloc un împiedicat, ci un adevărat profesionist în artele marțiale Kung Fu. Acum, împreună cu prietenii lui din Patrula Junglei, Maurice are planuri mari: vrea ca în junglă să domnească ordinea și dreptatea, exact ca pe vremea când mama lui era la conducere. Dar Igor, un koala diabolic, înconjurat de babuinii săi mercenari nu tocmai iuți la minte, are și el planurile lui: să distrugă jungla. E timpul ca Patrula Junglei să intre în acțiune!
Dublat:
Vineri pana Joi 12:20

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS