12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Trebuie să fiţi prezent în alt loc decât cele cu care eraţi obişnuit în programul zilnic, căci prezenţa este folositoare pentru rezolvarea cu succes a unor sarcini concrete. Călătoriile au rezultate vizibile, de care puteţi fi mândru. Nu vă întoarceţi acasă fără ceva palpabil, pe care să-l consideraţi rodul material al eforturilor de azi.

Taur
Aţi fost nevoit să faceţi un sacrificiu, obligatoriu la vremea respectivă, dar acum regretaţi că aţi făcut acel gest, că v-aţi călcat pe suflet şi pentru ce, în fond? Nu se văd urmările benefice ale acelui compromis şi vă pare rău că aţi coborât atât de mult ştacheta… Mai aşteptaţi, e posibil ca efectele vechilor compromisuri să nu fi apărut încă, de aceea vi se pare că totul merge încă într-o direcţie defavorabilă. Vă întrebaţi dacă a meritat.

Gemeni
Interveniţi la momentul oportun cu o soluţie salvatoare şi atrageţi respectul şi aprecierile colaboratorilor. Unii nu au găsit o astfel de idee, dar v-aţi informat şi aţi avut curajul să spuneţi clar ce gândiţi, ca atare, iată, părerea dumneavoastră contează acum foarte mult. Orice confruntare sau competiţie de idei în care sunteţi implicat vă poate avea printre învingători, deci nu vă fie teamă să vă exprimaţi părerea.

Rac
Nu ştiţi unde să mergeţi, pentru că veţi avea la dispoziţie două destinaţii la fel de tentante. E greu să ajungeţi şi într-o parte şi-n alta în aceeaşi zi, deşi veţi încerca, pentru că, dacă trebuie să renunţaţi la una din ele, veţi rămâne mereu cu gândul la aceasta, întrebându-vă dacă nu ar fi fost mai bună. Nu fugiţi după doi iepuri în acelaşi timp, pentru că ştiţi că s-ar putea să nu prindeţi nici unul.

Leu
Cu atitudinea pe care o aveţi, totul evoluează în direcţia cea bună. Credeţi cu tărie ca ceea ce faceţi are rezultate excelente şi e doar o chestiune de timp până veţi ajunge la capăt. Aveţi şi răbdarea necesară, şi tonusul ideal pentru a face tot ce vă stă în putinţă pentru a vă materializa un gând. Puteţi uimi lumea prin ceea ce se naşte din mintea sau din mâinile dumneavoastră.

Fecioară
Nu insistaţi să duceţi mai departe un plan care pare să nu se mai urnească din loc de la o vreme, ci încercaţi să vă detaşaţi câteva zile de miezul evenimentelor. După o pauză, veţi vedea lucrurile din alt unghi şi blocajul de acum va fi depăşit mult mai uşor, ca atare nu vă încăpăţânaţi să treceţi cu orice preţ de acest impas.

Balanţă
Privind in jur, aveţi tendinţa de a spune că totul merge prost, că nu primiţi nimic bun de la ceilalţi, că sunteţi blocat într-o zonă neagră, dar vă înşelaţi! Nu sunteți genul să vă lăsaţi copleşit de insatisfacţiile minore ale vieţii de zi cu zi; aveţi ţeluri mult mai înalte şi o viziune mult mai tonică asupra viitorului, dar în loc să priviţi la ceea ce vă aşteaptă dincolo de opreliştile actuale, bateţi pasul pe loc analizând ce nu merge.

Scorpion
Sunteţi împins de la spate de nişte termene limită care vă irită la culme, dar în loc să staţi şi să comentaţi graba cu care trebuie să vă mişcaţi, mai bine aţi profita de fiecare clipă pentru a vă ocupa de acel proiect urgent. Dacă vă organizaţi mai bine şi măriţi un pic ritmul, veţi vedea ce bine înaintaţi spre scopul propus, fără să intraţi în panică, fără să vă enervaţi pe nimeni şi fără să greşiţi.

Săgetător
În orice colectiv, cineva trebuie să-şi asume rolul de lider pentru că are ceva mai mult curaj. De data aceasta aţi putea fi omul potrivit pentru a trasa direcţia. Toţi vă vor recunoaşte valoarea, superioritatea şi autoritatea şi vă simţiţi bine în această postură de şef, mai ales că nimeni nu vă contrazice ci vi se supune cu respect. Într-o astfel de atmosferă, vă veţi uni cu toţii forţele într-un scop comun pe care îl puteţi atinge doar dacă liderul îşi îndrumă supuşii cu talent şi pricepere.

Capricorn
Căutaţi nod în papură la orice, chiar şi la acele direcţii care sunt clare, sigure şi nu ar merita să fie tratate cu atâta suspiciune, cum faceţi acum! Alungaţi temerile inutile din minte sau din suflet, pentru că direcţia în care mergeți nu ascunde nimic riscant sau periculos, aşa cum vi se pare. Deşi aveţi impresia că înaintaţi într-o direcţie amăgitoare, merită să mergeţi mai departe, fără să vă temeţi de propriile decizii.

Vărsător
Este o zi pe placul dumneavoastră, dar cea mai mare fericire provine din contactul cu lumea. Întâlniţi persoane a căror prezenţă vă face multă plăcere. Primiţi un telefon de la cineva drag şi numai auzul vocii sale vă face să zâmbiţi. Vă intră cineva în casă, iar atmosfera pe care o creează acesta prin simpla sa apariţie face tuturor bine.

Peşti
Când toate vă merg de minune, sunteţi mult mai vesel şi mai generos şi vă place să împărtăşiţi bucuria cu ceilalţi. Indiferent care ar fi formele de gratitudine pe care le aveţi la îndemână, sunteţi atât de darnic şi de bun, încât oferiţi totul cu inima deschisă. E modul de a arăta lumii că sunteţi recunoscător pentru tot ce aţi primit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS