8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Se conturează discuţii aprinse cu şefi, cu oameni importanţi, dar va apărea şi oportunitatea unei călătorii în străinătate sau măcar departe de locurile natale. Este foarte important acum să vă remodelați mentalitatea, să renunțaţi la tipare comportamentale perimate şi la idei sau concepţii care doar vă obstrucţionează progresul. Sunt momente bune pentru a trasa noi planuri de viitor.

Taur
Este nevoie să vă ocupați de segmentul financiar, secţiunea bani şi bunuri comune cu alţii. Se pare că veți fi nevoit să achitaţi facturi restante, să vă ocupați de credite sau să discutaţi cu cineva avizat despre investiţii şi credite. Pe de altă parte, este bine de reţinut faptul că există detalii ascunse referitoare la veniturile pe care le obţineți la un loc de muncă.

Gemeni
Este nevoie de rediscutarea unor termeni şi condiţii de desfăşurare a proiectelor comune. Chiar dacă tonul discuţiilor este ridicat, cu puţin efort şi bunăvoinţă sunt şanse să aplanați orice diferend. Pe de altă parte, vor interveni şi cheltuieli comune cu alţii pe moşteniri, partaje, facturi, servicii comune. Evitați să faceți datorii sau să oferiți altora sprijin material, deoarece veniturile sunt fluctuante.

Rac
Mult de lucru la serviciu, însă şi acasă în plan personal aveți de făcut multe şi mărunte. Sunt detalii care trebuie rezolvate în regim urgent, de aceea ar fi bine să vă dozați eforturile şi să vă ocupați numai de priorităţi. Relaţiile colegiale nu sunt ceea ce par, de aceea bazați-vă numai pe forţele proprii.

Leu
Este nevoie să vă ocupați de persoana iubită şi de copii. Se recomandă prudenţă, mai ales în relaţia cu generaţiile tinere, pentru că există riscul declanşării unor conflicte pe termen lung. La serviciu sunteți foarte solicitat, astfel că veți fi nevoit să faceți ore suplimentare sau să cereți sprijinul unui coleg pentru a duce la bun sfârşit tot ce aveți de realizat.

Fecioară
Sunteți implicat în multe activităţi, fiind un exemplu pentru ceilalţi. Sunt zile excelente pentru a rezolva treburi personale şi îndatoriri casnice. Reparați, curătați, reorganizați spaţiul locativ, debarasați-vă de lucrurile care vă prisosesc. Există riscul unor discuţii aprinse sau declanşării unor conflicte pe termen lung cu membrii familiei şi cu neamurile.

Balanţă
Persoanele din anturajul apropiat vă solicită foarte mult prin discuţii şi activităţi în care sunteți ademenit să vă implicați. Este momentul să vă desprindeți de relaţiile toxice şi să vă pregătiți de cu totul altele. Unii vor dori să profite de generozitatea dv. şi vă vor provoca sub diverse forme. Evitați să răspundeți la provocări şi nu divulgați secrete personale!

Scorpion
Se prefigurează cheltuieli majore în aceste zile, dar apar și informaţii noi privitoare la salarizarea aferentă unui loc de muncă. Schimbările sunt iminente fie că vreți, fie că nu, fie că sunteți pregătit, fie că nu. Este bine să fiți foarte prudent şi să luați în serios tot ce se petrece în sfera financiară, deoarece acum se deschid culoare noi de câştig.

Săgetător
În aceste zile beneficiați de ajutorul stelelor pentru a desfăşura activităţi de anvergură. În tot ce doriți să întreprindeți, prietenii şi susţinătorii din segmentul profesional vă sprijină necondiţionat. Ascultați sfaturile celorlalţi, analizați pe îndelete situaţiile în care sunteți implicat şi decideți în consecinţă. În mod special este evidenţiat locul de muncă şi domeniul profesional în care activați.

Capricorn
Aveți nevoie de odihnă şi de retragere din forfota cotidiană. Chiar dacă aveți multe de făcut, ar fi bine să apelați la cineva de încredere pentru a vă ajuta corespunzător. Se pot activa afecţiuni vechi, dar sunt şanse şi să apară altele noi. Îngrijiți-vă conform sfaturilor de specialitate, dar ţineți cont şi de vocea interioară.

Vărsător
Se întrezăresc multe discuţii cu prietenii şi cu persoanele din anturajul socio-profesional. Unii vă sfătuiesc de bine, alţii însă au interese ascunse total opuse. Este dificil în aceste zile să stabiliți o graniţă clară între ceea ce vă este benefic şi ceea ce vă dăunează. Deocamdată ascultați, dar evitați să emiteţi păreri şi să vă divulgați intenţiile.

Peşti
Discuţii cu şefii, cu reprezentanţii unor instituţii oficiale, tema principala fiind banii şi bunurile comune. Se pare că trebuie să organizați reuniuni profesionale care implică activităţi de anvergură destul de costisitoare. De reţinut că unii dintre cei alături de care sunteți implicat în aceste activităţi vă vânează fiecare gest sau fiecare vorbă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS