17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ar fi minunat să vă plimbați prin parcuri, să vă jucați cu animalele de companie şi să visați cu ochii deschişi la o lume mai bună. Stările de spirit sunt fluctuante, organismul încă este obosit, dar diversitatea naturii înconjurătoare vă poate ajuta să depăşiți cu bine perioada actuală.

Taur
Organizați-vă programul zilei, astfel încât să aveți timp suficient şi pentru un hobby. Foarte uşor vă puteți etala talentele, alături de oamenii dragi. Pe de altă parte, copiii sau persoana iubită vă reproşează faptul că ţineți cont numai de dumneavoastră. Deci, opriți-vă preţ de câteva momente şi îndreptați-vă atenţia, dar şi afecţiunea spre cei dragi.

Gemeni
Atmosfera din sânul familiei este tensionată, pentru că fiecare membru al său are alte aşteptări de la ceilalţi sau, pur simplu, fiecare se gândeşte la ale sale. Detaşați-vă, rezolvaţi-vă treburile personale şi depuneți eforturi să aduceți căldură şi armonie în cămin. Ceilalţi vă vor aprecia eforturile şi chiar vă vor răsplăti cu mici favoruri…

Rac
Sunteți solicitat mult de către prietenii şi rudele apropiate. Mentalul este obosit și este dificil să vă concentrați atenţia spre un subiect sau pe problemele altora. Oferiți sfaturi cu măsură şi nu vă lăsați impresionat de situaţiile în care se află ceilalţi. Călătoriile pe distanţe scurte, cu scopul de a rezolva chestiuni domestice, sunt frecvente pe tot parcursul zilei.

Leu
Vă preocupă în mod special capitolul financiar şi anume găsirea unor posibilităţi noi de câştig dintr-o activitate profesională oficială. Deocamdată lăsați doar în faza de gând ceea ce intenţionați să faceți în acest sens. Posibil să vă răzgândiți în zilele următoare sau pur şi simplu să apară de la sine variante nebănuite de câştig.

Fecioară
Oscilați mult în gânduri, decizii, vorbe şi fapte. Ca să găsiți echilibrul sufletesc, ocupați-vă numai de acele activităţi care vă fac plăcere sau stați de vorbă numai cu oamenii care vă susţin cu adevărat. Feriți-vă de spaţii aglomerate, discuţii ample sau luarea unor decizii care vă implică pe termen lung.

Balanţă
Departe de ochii şi urechile majorităţii plănuiți, împreună cu cineva din anturajul apropiat, o colaborare pe termen lung. Ar fi bine însă ca deocamdată să lăsați lucrurile în stadiul de discuţie sau plan. Zilele următoare ies la iveală amănunte neplăcute şi va fi nevoie de reorientare rapidă.

Scorpion
Este momentul să redefiniți relaţiile sentimentale şi cele cu prietenii. Pentru că aveți idei progresiste, vreți să ajutaţi pe toată lumea, apropiaţii vă pot face tot soiul de reproşuri. Printre evenimentele şi discuţiile zilei vă veți da seama că exagerați uneori şi, mai ales, că nu dispuneți de suficiente forţe pentru a vă asuma responsabilităţi deosebite.

Săgetător
Sunteți nevoit să vă împărţiți între îndatoririle socio-profesionale şi cele domestice. Tentante sunt cele profesionale, însă membrii familiei şi urgenţele casei vă vor atrage în mod special atenţia. Dacă vă focusați prea mult pe treburile din afara planului familial riscați să gafați, deoarece contextul astral vă susţine prea puţin demersurile în acest sens.

Capricorn
Vă gândiți la multe subiecte, fiind dificil să vă stabiliți clar asupra unuia. Astfel şi comunicarea cu ceilalţi sau luarea deciziilor au de suferit. Aveți răbdare să se desfăşoare cursul firesc al evenimentelor şi lăsați concluziile pentru zilele următoare. Posibil să primiți o ofertă de colaborare în străinătate sau cu parteneri străini.

Vărsător
Nemulţumirile privitoare la banii şi bunurile administrate şi folosite în comun cu alţii sunt mari astăzi. În relaţia cu partenerul de viaţă se poate pune problema unui divorţ, a partajului în urma separării. Fiți prudent şi sfătuiți-vă cu persoane autorizate în domeniul financiar şi juridic. Aveți încredere că până la urmă veți depăşi cu bine această perioadă.

Peşti
Indiferent ce vă oferă ceilalţi, tot sunteți nemulţumit. Doriți să se facă lucrurile numai cum vreți, pe considerentul că ştiți foarte bine evenimentele din jur. Fiți prudent, pentru că există un risc mare de a vă amăgi. Depuneți eforturile necesare şi detaşați-vă de ceea ce se petrece în jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS