21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTenul gras, protejat cu produse din natură

Tenul gras, protejat cu produse din natură

Femeile cu tenul gras au probleme ca urmare a unor pori dilataţi, puncte negre inestetice, a aspectului mai uleios al tenului şi al predispoziţiei la acnee. În cazul în care eşti posesoarea unui astfel de ten, este necesar să mănânci cât mai multe alimente care conţin vitamina A, cum ar fi spanac, morcovi, ficat, dar şi alimente ce conţin zinc: scoici, ciocolată neagră sau arahide.
Dacă vreţi să vă faceţi singure acasă o mască pe bază de banane, miere şi lămâie, aveţi nevoie de o banană bine coaptă, o linguriţă de miere şi zeama de la o lămâie sau o portocală. Este recomandat să lăsaţi masca să acţioneze 10-15 minute, apoi să clătiţi cu apă rece.
Este bine să pisați două-trei aspirine şi să le amestecați cu două linguri de miere caldă sau cu o lingură de ulei de măsline.
O mască făcută din lămâie şi roşii este foarte utilă pentru tenul mai gras.
Trebuie spus că măştile cu argilă sunt bune pentru toate tipurile de ten, depinde doar cu ce le combini. Dacă ai tenul mai gras, trebuie să amesteci argilă cu apă şi să nu laşi masca să acţioneze mai mult de 15 minute.
Şi căpşunile combinate cu iaurt pot forma un amestec cu valenţe protectoare pentru piele.
O altă mască este cea rezultată din lămâie şi roşii amestecate. În acest scop, aveți nevoie de o roşie coaptă pe care să o zdrobiți şi să o amestecați cu zeama de la o jumătate de lămâie. Este indicat să aplicați masca pe toată faţă, mai puţin în zona ochilor şi a buzelor, şi veți obţine nişte rezultate uimitoare în câteva săptămâni.
Argila face minuni pentru tenul gras.
Masca din sare amestecată cu apă este una dintre cele mai simple metode de a face să dispară porţiunile lucioase de pe faţă, potrivit site-ului Care2.com.
Întâi trebuie să vă asiguraţi că sarea este complet dizolvată, apoi stropiţi zonele afectate cu amestecul respectiv şi încercaţi să utilizaţi un şervet de hârtie pentru a usca pielea şi problema este rezolvată. Rezultatele vor fi uimitoare, dacă veţi face această operaţiune cel puţin o dată pe zi.
Alt amestec care vă scapă cât aţi clipi de tenul gras este următorul: o linguriţă de suc de castravete şi una de lămâie verde.
Trebuie să aplicaţi mixtura pe porţiunile cu probleme cu ajutorul unui disc demachiant, cu cel puţin 30 de minute înainte de a face baie. În tot acest timp, amestecul va face minuni pentru pielea dumneavoastră, deoarece acţionează de minune şi ca antioxidant, revitalizând toate celulele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS