5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Posibil să vă agaseze la un moment dat informaţiile vehiculate în preajmă sau faptul că multe persoane vă solicită sfaturi sau detalii ale vieţii personale. Evitați să vorbiți prea mult şi, mai ales, nu divulgați intenţiile, temerile sau activităţile în care sunteți implicat. La un moment dat, o persoană cu funcţie v-ar putea da un sprijin substanţial. Popularitatea de care vă bucuraţi vă permite să aveţi un cuvânt greu de spus.

Taur
La îndemnul prietenilor, persoanei iubite sau copiilor e posibil să cheltuiți sume importante de bani. Fiți prudent şi nu vă lăsați impresionat de vorbele meşteşugite ale celorlalţi. Veniturile sunt nesigure încă, iar de la alţii nu se întrezăresc ajutoare materiale sau financiare. Există şanse să scadă aceste venituri şi, de asemenea, să se modifice condiţiile de muncă.

Gemeni
Ziua este favorabilă creării unui program nou de viaţă, în care să includeți mai multe acţiuni necesare îmbunătăţirii sănătăţii sau înfăţişării. Evitați tendinţa de a riposta la tot ce vine din partea celorlalţi. Există riscul să stricați relaţii şi situaţii bune. Compania celorlalţi vă aduce informaţii utile. Dacă aveţi probleme legate de aparatul circulator, în această perioadă ele s-ar putea acutiza.

Rac
Indiferent ce se petrece în preajmă, detaşați-vă, fiți calm şi lăsați evenimentele
să-şi urmeze cursul firesc. Sunt posibile tensiuni interioare, insomnii şi senzaţia pregnantă că dincolo de aparenţele lumii fizice se ţes conflicte. Contemplați aceste stări şi identificați temerile reale. Odată ce le-ați stabilit, conştientizat, jumătate din ele sunt rezolvate.

Leu
Ar fi bine să priviți atent la poziţia profesională, la relaţiile cu cei jur, dar şi la relaţia cu banii. Chiar dacă sunteți tentat să vă desprindeți de anumite persoane sau să ripostați în vreun fel, de la fiecare aveți câte ceva de învăţat. Totul este să vă deschideți mintea şi sufletul şi să luați lucrurile ca pe o continuă ocazie de evoluţie.

Fecioară
Este o zi în care aveți şanse să învăţați câte ceva deosebit de la fiecare persoană întâlnită. Unii probabil că vă vor contesta meritele personale sau profesionale, dar şi prin aceştia veți obţine un dram de înţelepciune. Alegeți activităţi care vă pot linişti şi îmbogăţi spiritual. Cele intelectuale vă favorizează în mod special, dându-vă ocazia să vă puneţi în evidenţă calităţile.

Balanţă
Astăzi citiți, informați-vă, discutați cu persoane din medii diferite, vizionați filme sau vizitați locuri interesante. Indiferent cât de ocupat ați fi cu sarcinile personale sau profesionale cotidiene, cu o bună organizare şi disciplină veți face faţă. Feriți-vă să vorbiți prea mult sau să prezentați oricui situaţiile în care sunteți implicat.

Scorpion
Segmentul financiar vă atrage atenţia în mod special. Posibil să fiți nevoit să cheltuiți bani pe facturi, taxe, impozite sau să ajutaţi pe cineva apropiat cu bunuri materiale sau cu sume de bani. Alcătuiți-vă un program financiar pe cel puţin patru săptămâni de acum încolo, pentru că stabilind acum un buget anume pentru cheltuieli comune cu alţii, aveți şanse mari să îl urmăriți îndeaproape.

Săgetător
În plan relaţional puteți rezolva multe amănunte legate de acţiunile comune cu partenerul de viaţă sau cu colaboratorii profesionali. Sunt posibile discuţii aprinse, chiar unii vă pot face reproşuri pentru că sunteți concentrat numai pe interesele personale în detrimentul celorlalţi. Fiți prudent şi acceptați-vă locul în cadrul echipei de lucru!

Capricorn
Sunteți hotărât să rezolvați multe sarcini de lucru restante la serviciu, însă şi acasă vă aşteaptă altele la fel de urgente. Ați putea ruga un coleg, la locul de muncă, sau un membru al familiei să vă ajute cu treburile propuse spre rezolvare astăzi. Posibil unii să vă refuze. Ocupați-vă numai de priorităţi şi lăsați restul pentru zilele următoare.

Vărsător
Ziua este favorabilă dialogului cu persoana iubită sau cu copiii. Tonul, vorbele, gesturile pot parcurge o gamă largă, pentru că tensiune nervoasă accentuată există de ambele părţi. Fiți prudent şi controlați-vă reacţiile. Partea bună a lucrurilor constă în aceea că se pot lămuri subiecte vechi care undeva, cândva au rămas fie neînţelese, fie lămurite parţial.

Peşti
Tensiunile apărute în sânul familiei le puteți diminua dacă sunteți înţelegător cu membrii familiei şi acceptaţi şi părerile lor. Lucrul în gospodărie poate fi împărţit, în funcţie de complexitatea activităţii respective şi de putinţa fiecăruia de a o duce la bun sfârşit. Concentrați-vă mai mult pe segmentul domestic şi pe nevoile reale ale familiei şi casei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS