21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinScoția este cea mai frumoasă țară din lume

Scoția este cea mai frumoasă țară din lume

Cititorii ghidurilor de călătorie Rough Guide au ales Scoția drept cea mai frumoasă țară din lume. Regiunea Marii Britanii a întrecut astfel Canada în topul celor 20 cele mai atractive state din punct de vedere turistic.
Scoția este urmată în top de țări precum Canada (locul 2), Noua Zeelandă (locul 3), Italia (locul 4) și Africa de Sud (locul5).
Potrivit lui Malcolm Roughead, director executiv al VisitScotland, acest titlu va atrage mai mulţi turişti în Scoţia. ”Suntem încântaţi că Scoţia a primit această remarcabilă distincţie din partea cititorilor Rough Guide, însă sigur că acest lucru nu este o surpriză pentru cei care au cunoscut minunata noastră ţară”, a declarat el, potrivit The Independent. ”De la peisajele noastre copleşitoare până şi atracţiile istorice remarcabile până la centrele urbane agitate dar frumoase, Scoţia îţi taie răsuflarea”, a adăugat Roughead. „Sigur, odată cu imensa frumuseţe vine şi o mare responsabilitate şi îi îndemnăm atât de turişti cât şi pe locuitori să respecte bunurile naturale ale Scoţiei şi să le conserve pentru generaţiile care vor veni”, a precizat el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS