16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Relaţiile cu anturajul apropiat vor cunoaşte turnuri importante. Este bine să fiți mai selectiv cu oamenii cărora vă destăinuiți, deoarece nu toţi sunt ceea ce par. Controlaţi-vă gândurile şi alegeţi-vă cu grijă cuvintele. Posibil să fiți etichetat într-un mod destul de subiectiv. Călătoriile pe distanţe scurte sunt o altă temă importată.

Taur
Se întrezăresc cheltuieli. Recomandabil este să fiți prudent, deoarece veniturile sunt incerte. Pe de o parte vă vin bani, însă pe de alta, deja sunt cheltuiţi de câteva zile. Evitați planurile de investiţii sau asocierile în afaceri aşa-zise profitabile pentru toţi cei implicaţi. Tot ce ţine de regimul banilor este acum răsturnat şi subiectiv.

Gemeni
O perioadă în care emotivitatea este accentuată. Stările de spirit sunt fluctuante şi de aici relaţiile cu ceilalţi sunt tensionate. Minunat ar fi să vă ocupați doar de îndatoririle personale şi să fiți cât mai discret. Renunţați la obiceiuri, idei, concepţii, direcţii de viaţă care s-au dovedit nefolositoare până în prezent.

Rac
Sunteți retras şi greu observabil în perisajul cotidian. Vin informaţii preţioase legate de locul de muncă. În aparenţă relaţiile cu şefii sunt bune, însă reţineți că este doar o aparenţă. Pot izbucni conflicte din te miri ce. De aceea, controlaţi-vă reacţiile şi ţineți-vă departe de discuţii frivole sau situaţii incerte.

Leu
Sunteți susţinut de prieteni sau protectori. Totuşi, ar fi bine să nu vă divulgați planurile de viitor sau să vă dați prea mult cu părerea pe diverse teme comune cu alţii. Există riscul să apară divergenţe majore de opinie şi este mai greu să faceți faţă unor discuţii aprinse. Reţineți sfaturile şi îndemnurile pe care le primiți.

Fecioară
Se conturează evenimente importante în sfera profesională. Întâlnirile şi dialogurile cu şefii sau cu diverse persoane cu funcţie vă vor pune pe gânduri. Temerile legate de locul de muncă sau de relaţiile colegiale sunt accentuate. Riscurile nu sunt chiar atât de mari pe cât credeți.
Balanţă
Gândirea este dominată de temeri mai mult sau mai puţin fondate. De aici, felul în care vorbiți şi relaţionați cu ceilalţi poate duce la multiple neînţelegeri. Temperaţi-vă stările şi ordonaţi-vă gândurile. Este nevoie să vă schimbați mentalitatea, fie că este vorba despre viaţă privată, fie despre zona profesională în care activați.

Scorpion
O perioadă favorabilă achitării facturilor, taxelor şi relaţionării cu instituţiile financiare. Se recomandă prudenţă, deoarece există un risc crescut de erori în documente sau în calcule. De asemenea, este posibil să plătiți daune de pe urma acţiunilor partenerului de viaţă, a unei rude sau de pe urma colaborărilor profesionale.

Săgetător
Sunt aduse în atenţie relaţiile parteneriale. Există o mare vulnerabilitate pe acest segment de viaţă, de aceea fiți prudent. Pe de o parte, colaborările profesionale sunt tensionate şi au puţine şanse să reziste testului timpului. Însă, pe de altă parte, sunt momente bune pentru a vă schimba poziţia şi atitudinea faţă de partenerul de viaţă sau de cei de afaceri.

Capricorn
Aveți parte de multă forfotă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt haotice, fiind bine să vă bazați doar pe forţele personale. Dozaţi-vă eforturile şi ocupați-vă numai de priorităţi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului respirator. Evitați, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Vărsător
Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii vă oferă disconfort. De ceva vreme, discordia şi-a făcut cuib în sectorul amoros, de aceea fiți prudent şi nu răspundeți provocărilor. Mai mult este vorba despre temerile ascunse, care ies la iveală din când în când. Este momentul să vă schimbați viziunea asupra iubirii.

Peşti
Casa şi familia vă acaparează din plin. Posibil ca un membru al familiei să aibă nevoie de suport material şi moral. Sunteți sensibil la problemele celor dragi, însă ţineţi-vă firea. Există şi varianta ca ceilalţi să profite de dumneavoastră şi de veniturile personale, folosind şantajul emoţional. Păstrați o distanţă sănătoasă faţă de toată lumea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS