16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Primiți o veste cu tentă oficială pe care vă puteți baza în proiectele profesionale de viitor. E ca şi cum ați primi o certificare, o garanţie scrisă sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii în carieră. Ştiți mai bine spre ce vă îndreptaţi, sunteți mult mai sigur pe scopul de acum înainte, iar oamenii pe care îi întâlniți în drumul spre succes vă susţin şi vă sunt de folos în atingerea scopurilor.

Taur
Nu vă mai stresaţi cu lucruri care nu ar merita deloc atenţie. Sunt chestiuni atât de mărunte încât nici nu ar merita timpul pe care îl acordați cu atâta înverşunare. Încercați să tratați unele aspecte cu mai multă indiferenţă, pentru că sunt realmente fleacuri! Folosiți-vă resursele pentru a începe ceva nou, pentru a face un plan îndrăzneţ, pentru a crea ceva de care să fiți mândru, pentru că sigur aveți multe alte idei bune.

Gemeni
Nu întotdeauna iubirea conţine doar fluturaşi şi îngeraşi roz plutind pe deasupra, ci mai vine şi cu evenimente negative, ce nasc suferinţe. Cam aceasta e atmosfera acestei zile şi, de câte ori vine vorba de iubire, parcă ați prefera să nu existe. Riscul unui eşec sentimental e mare, ori pentru că vă îndrăgostiți de cine nu merită, ori pentru că sunteți gata să dezamăgiți un suflet care aşteaptă enorm de la dumneavoastră.

Rac
Aveți mult de lucru, dar nu prea dați randament din cauza celor din jur care nu ştiu altceva decât să critice ceea ce faceți şi să vă pună beţe în roate. Ar fi de preferat să lucrați de unul singur, fără să depindeți de cineva, dar e greu de crezut că nu va fi nevoie, la un moment dat, de sprijinul sau contribuţia celor din echipa de lucru sau la alte persoane care ar trebui să ofere diverse soluţii.

Leu
Aveți de ce să fiți mulţumit, pentru că tot efortul din ultima vreme începe să dea roade şi deja puteți calcula reuşita în cifre. Poate a venit vremea recompenselor la finalul unui proiect la care ați contribuit. Poate investiţia de timp şi de efort acum se vede prin rezultate palpabile. Sunteți mândru şi, când mai primiți şi laudele şi felicitările celor din jur, parcă vă motivați şi mai tare să mergeți mai departe.

Fecioară
Modul agresiv în care vă adresați celor din jur creează mari animozităţi şi tensiuni, pentru că nu e pe placul nimănui. Se resimte o oarecare apăsare peste tot unde se discută pe asemenea ton, deci, înainte de a deschide gura, puneți-vă un pic în pielea celui care vă ascultă.

Balanţă
Banii vin şi se duc cât ați clipi, dar nu contează că dispar atât de repede, ci că, datorită lor, mai ştergeți de pe lista de restanțe o serie de cheltuieli care vă apasă pe umeri ca o povară. Azi scăpați de mai multe facturi dintr-un foc. Sunt sume mici, dar pic cu pic se face o sumă mai mare şi veți încheia ziua cu un sentiment de satisfacţie că ați mai onorat câteva datorii şi luna aceasta.

Scorpion
Dacă vedeți în jur priviri invidioase sau dacă auziți bârfe nedrepte, e semn că valoarea dumneavoastră este recunoscută de ceilalţi şi, cum nu au prin ce să vă depăşească, preferă să vă denigreze în fel şi chip. Dar acest lucru nu vă deranjează câtuşi de puţin, dimpotrivă, vă stimulează să atrageți şi mai mult atenţia, pentru că aveți astfel o garanţie clară că sunteți bun!

Săgetător
Munciți mult, dar nu prea iese mare lucru. Dacă nu reuşiți să vă canalizați toate forţele spre un unic scop, nu va ieşi nimic constructiv astăzi. Dacă aveți probleme pe alte planuri ale vieţii, veți merge la serviciu deja stresat încât riscați să faceți mari greşeli din neatenţie, ceea ce poate atrage reclamaţii de la clienţi, mustrări de la şefi şi ostilitatea colegilor.

Capricorn
Aşteptați cu înfrigurare o anumită veste care va sosi prin intermediul unei persoane căreia îi atribuiți un rol de destin, ca şi cum urmează să vă schimbe toată viaţa prin ceea ce are de transmis. Mesajul poate avea efecte marcante, tocmai de aceea stați ca pe ghimpi atent ori la telefon, ori la uşă, emoţionat că, din clipă în clipă, poate apărea mesagerul divin!

Vărsător
Nu vă lăsați copleşit de o stare emoţională negativă, care vă dă târcoale. Da, poate pe moment sunteți trist, obosit, dezamăgit de ceva, dar peste câteva zile veți vedea că nimic din stările de acum nu va mai conta, deci trebuie să treceți peste ele cu capul sus. Aveți ceva de învăţat din tot ce trăiți acum, deci nu trebuie să priviți un hop ca pe un dezastru.

Peşti
Dacă sunteți în căutarea unei soluţii sau a unei idei rentabile care să vă scoată dintr-un impas, nu căutați ajutor la cei foarte apropiaţi, pentru că nu aceştia sunt cheia problemelor. Dați un telefon la cineva de departe sau chiar plecați la drum pentru că, acolo, la destinaţie, vă aşteaptă o veste care poate rezolva cu succes o situaţie încurcată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS