17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Interesantă şi importantă zi la capitolul prieteni şi protectori. Se deschid posibilităţi de relaţionare cu oameni noi, deosebiţi, care chiar pot să vă sprijine în proiectele de viitor. Sunt posibile neplăceri de la prieteni şi aşa-zişii protectori. Bine ar fi să vă îndepărtați de actualele persoane apropiate şi să vă orientați eforturile către alţii. Primiți oferte de includere în grupuri, asociaţii cu interese umanitare.

Taur
În domeniul profesional se conturează noi orizonturi din toate punctele de vedere. Vi se pot oferi sarcini de lucru noi, cu bătaie pe termen lung, o funcţie de răspundere râvnită în taină sau pur şi simplu vă orientați către alt loc de muncă. Şefii sau reprezentanţii unor instituţii oficiale vă pot crea neplăceri, însă cu puţin efort, înţelegere şi bunăvoinţă depăşiți toate piedicile ivite.

Gemeni
Noutăţi amestecate din şi despre străinătate, iar pentru cei implicaţi în examene, probe, interviuri profesionale sau studii pe termen lung, acestea vor lua o turnură nebănuită. Sunt momente favorabile de a vă schimba planurile de viaţă, fie orientându-vă către călătorii peste mări şi ţări, fie abordând forme de instruire care presupun studiu îndelungat, alături de oameni cu o înaltă ţinută morală şi profesională.

Rac
Se deschide o etapă importantă de câştig, fie de la şi prin partenerul de viaţă, fie prin colaborări noi, fie prin moşteniri. Există şi varianta să se înceapă un proces de partaj în urma unui divorţ sau în urma unei separări în afaceri. Vă orientați către împrumuturi şi investiţii. Fiți prudent, verificați atent toate documentele, informați-vă în permanență vizavi de legislaţie şi termeni financiari.

Leu
Relaţiile parteneriale vor cunoaşte reconfigurări pe termen lung. Cu greu vă desprindeți de cele vechi, însă nemulţumirile şi dezacordurile între ce vă doriți să faceți şi ce vă oferă ceilalţi sunt mult prea mari pentru a mai continua în acelaşi stil. Sunt posibile discuţii aprinse, reproşuri, însă aveți în vedere faptul că mentalul colectiv este bulversat. Evitați să luați decizii majore.

Fecioară
Se anunţă modificări ale condiţiilor de lucru, colegi noi sau chiar este posibil să apară la orizont şi o altă profesie pe care până nu de mult o abordați doar sub formă de hobby. Sănătatea este vulnerabilă în special pe segmentele aparatului circulator, inimă şi coloană vertebrală. Dozaţi-vă eforturile, evitați enervările şi provocările celorlalți.

Balanţă
Se conturează schimbări majore în relaţiile sentimentale şi în cele cu copiii. O relaţie de iubire mai veche se poate reconfigura sau chiar destrăma definitv. Este nevoie să priviți cu alţi ochi tot ce ţine de relaţiile cu cei dragi şi să-i lăsați să-şi trăiască viaţa aşa cum cred ei mai bine. Pe de altă parte, sunt momente favorabile de a plănui dezvoltarea unui hobby, transformându-l într-o ocupaţie frecventă.

Scorpion
Sunt posibile discuţii importante legate de patrimoniul familial şi de trecutul neamului din care proveniți. De reţinut informaţiile primite, deoarece vă vor ajuta să lămuriți multe necunoscute legate de rude pe de o parte, iar pe de altă parte puteți desluşi noi trasee. Ascultați mai mult şi vorbiți strictul necesar. Fiți mai atent la nevoile şi doleanţele membrilor familiei!

Săgetător
Mare atenţie dacă învățați, dacă susţineți examene, probe sau dacă lucrați la serviciu cu documente, acte oficiale, înscrisuri care privesc grupuri mari de oameni. De asemenea, comunicarea este viciată, aşa încât sunt posibile neînţelegeri şi chiar un schimb de replici nu tocmai plăcute. Controlați-vă gândurile şi fiți foarte prudent în vorbe şi fapte.

Capricorn
Se întrezăresc noutăţi la capitolul venituri obţinute din munca desfăşurată la un serviciu. Sunteți predispus la noi forme de câştig, pe de o parte datorită schimbărilor condiţiilor de muncă, pe de altă parte este foarte posibil să primiți oferte de colaborare destul de tentante. Fiți prudent şi dozaţi-vă eforturile pentru că energia vitală fluctuează mult, creându-vă neplăceri.

Vărsător
Sunt momente favorabile pentru a vă remodela personalitatea şi pentru a relaţiona altfel cu tot ce vă înconjoară. Ar fi bine să începeți să fiți mai atent cu trupul şi sufletul dumneavoastră, prin îngrijiri specifice sau prin abordarea unor cursuri de dezvoltare personală. Sunteți emotiv, subiectiv, dornic de acţiuni noi, însă astăzi evitați eforturile prea mari.

Peşti
Sunt momente favorabile pentru discuţii tainice cu propria persoană, dar şi cu cineva drag. Temele de mare interes sunt deocamdată legate de sănătate şi de domeniul profesional. Evitați, pe cât posibil, astăzi, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale! Duşmăniile ascunse sunt la cote înalte şi începând de astăzi pot lua amploare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS