Horoscop

Autori


Berbec

Renunțaţi probabil la orice tip de rigoare formală,. Probabil că nu vă mai arătaţi preocupat excesiv de securitatea personală, că nu mai ţineți să obţineți nişte maxime certitudini în condiţii de minime riscuri. S-ar putea spune că preferați să strângeți relaţiile cu cei din jur, să creați o atmosferă de deschidere sufletească.

Taur

E necesar să aveți grijă ce vă doriți, mai ales dacă sunt în discuţie bani sau posesiuni, lucruri şi bunuri de valoare aparţinând patrimoniului de familie. E posibil să visați gratuit la câştiguri fără să fiți capabil să le puteți obţine, să dați cu uşurinţă vrabia din mână pe cioara de pe gard. În viaţa afectivă preţuiți probabil ceea ce aveți, nu mai căutaţi nod în papură partenerului.

Gemeni

Este de aşteptat să vă agitați şi să consumați mari resurse de energie ca să vă asigurați o zonă de confort personal. Numai că în zbuciumul vieţii cotidiene, efortul pe care îl depuneți ca să construiți un mediu în care să vă puteți relaxa şi destinde este masiv şi epuizant. O soluţie ar fi retragerea într-un loc privat discret, care vă inspiră şi are efect calmant.

Rac

Poate fi zi de bilanţ, puteți trage roadele unei strategii financiare întreţinute pe termen îndelungat ori puteți evada din limitele unor restricţii financiare impuse, beneficiind de venituri peste aşteptări. În relaţia cu persoana iubită nu mai căutaţi scuze şi nu vă mai ascundeți, ci faceți tot ce-i posibil să îi dezvăluiți ce simţiți. Atitudinea e una triumfalistă şi trufaşă.

Leu

Astăzi e posibil să lăsați impresia unei stabilităţi financiare de invidiat, ba chiar a unui huzur şi confort sporit personal. Se prea poate să exagerați pentru a fi la înălţime, în timp ce doar dumneavoastră ştiți în ce nevoi, necesităţi şi neputinţe materiale vă scăldați în realitate. În cazuri extreme, ați putea să vă învingeți vanităţile şi să cereți bani cu împrumut celor apropiaţi. Poate fi o zi de zbucium inutil, cu nenumărate gânduri pesimiste, pe care nici nu le recunoaşteţi, nici nu ştiţi ce să faceți cu ele.

Fecioară

Se prognozează pentru azi o stare strălucită din punct de vedere fizic. E de aşteptat să nu mai fiți moleşit şi să nu vă mai porniți greu, ci să reacţionați prompt şi să stați ferm pe poziţii atunci când e necesar. Pe de altă parte, reuşiți să depăşiți inhibiţiile emoţionale, să dărâmați zidul îndărătul căruia v-ați ascuns şi să vă mărturisiți, cu onestitate, din sentimente.

Balanţă


Puteți fi copleşit de melancolii, vă puteți afla într-o dispoziţie nostalgică şi sentimentală, despărţindu-vă cu greu de lucrurile, persoanele sau situaţiile cu care v-ați obişnuit. Ați putea bate în retragere dacă vi se cere să preluați în forţă iniţiativa într-un demers de grup, căci vă displace să ieșiți strident la rampă, să ieşiți în evidenţă.

Scorpion

S-ar zice că azi ţineți să vă puneți de-a curmezişul, să mergeți împotriva curentului şi a deciziilor luate în familie. Vi s-ar putea reproşa, în consecinţă, că sunteți un eretic, că refuzați să vă plecați în faţa experienţei de viaţă a celor mai în vârstă. În plus, dispuneți de bune abilităţi de comunicare, ştiți să seduceți şi să convingeți, să vă susţineți cauza sentimentală şi cea profesională.

Săgetător

La locul de muncă creați tensiuni şi puneți paie pe foc, neştiind să aplanați conflictele sau să domoliți situaţia. Printre cunoscuţi şi rude, ori în cazul în care frecventați medii mai familiare, vă puteți satisface unele vanităţi, epatați şi nu vă deranjează să urmați simple convenţii sociale. Se pare că cei apropiaţi reuşesc însă să pătrundă dincolo de aparenţe, ştiu că sunteți apt şi de un suport emoţional puternic.

Capricorn

Trebuie să luați decizii pe mai multe planuri. Există posibilitatea ca pe plan profesional să realizați că aveți nevoie de noi cunoștințe și să vă îndreptați într-o nouă direcție. În același timp, pot apărea și mici impedimente, însă nu suficient de puternice pentru a vă opri. Dacă decideți să puneți în aplicare o idee mai veche, luați-vă toate măsurile de precauție.

Vărsător

Pretenţios şi inflexibil, sobru şi cu pretenţii de a fi integru, etic şi onest prin excelenţă, e de aşteptat să ţineți să coborâți milităria din pod, impunând în cadrul familiei o morală de fier. Atenţie însă, duritatea şi rigiditatea nu constituie cea mai bună politică de comportament, dacă nu vreți să-i îndepărtați pe cei dragi. Orice neînţelegere în familie vă poate păgubi de o sumă de bani.

Peşti

Puteți regla astăzi unele aspecte care nu funcţionează eficient în viaţa de cuplu. Probabil că vă simţiți pe teren minat, vă simţiți pregătit cumva de bătălie, de o răfuială sentimentală, dar partea bună este că mânuiți cuvintele cu mare artă, astfel încât practica de a vă spune of-ul şi apăsările poate fi dusă în condiţii de siguranţă, fără a-i aduce prea mari ofense celuilalt. Aţi stabilit deja că munca este baza pentru a vă construi viitorul dorit.Comenteaza acum

Alte stiri

25 iunie 2018

Horoscop

Berbec La locul de muncă şi în afaceri este posibil să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul din cauza unor evenimente neprevăzute. În a doua parte a zilei, un prieten v-ar putea ajuta să clarificaţi o neînţelegere cu persoana iubită,
22 iunie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec Toate mişcările pe care le faceţi pot trece neobservate de alţii, chiar şi de partener. Tot ce ţine de viaţa dumneavoastră va fi gestionat în mare taină şi discreţie şi veţi căuta chiar să vă mişcaţi în spatele scenelor.

Sumarul ediției de luni, 31 iulie 2017

Actualitate

» Cum s-a ajuns ca un tânăr pensionar din armată, poliţie sau servicii să aibă pensia mai mare decât salariul – Istoria pensiilor speciale
» ANAF: Persoanele juridice supuse impunerii potrivit regulilor impozitului specific, obligate la plata impozitului pe veniturile microîntreprinderilor
» Legea vaccinării: Consimțământul pentru imunizare se prezumă ca fiind dat, dacă părinții nu și-au exprimat refuzul în scris
» Cartiere de nou-veniţi în Podari
» Străzi ca după bombardament în Dăbuleni
» Ambulatoriul de Pneumoftiziologie de la Boli Infecțioase, renovat din donații
» Piaţa din Valea Roşie, pustie
» Un bărbat de 58 de ani a murit înecat la Constanţa. Numărul persoanelor înecate pe litoral a ajuns la 14
» PÎCCJ: Procurorul general cere punctul de vedere al CSM referitor la ancheta privind alegerile din 2009
» Distribuitorii europeni de medicamente: Peste 600 de medicamente au fost retrase de pe piață
» Pensionări masive la vârful SRI – zece generali din SRI au fost trecuţi în rezervă de preşedintele Iohannis
» A murit părintele Pantelimon, discipolul lui Arsenie Boca
» Prognoza meteo pe următoarele trei luni
» Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni în Oltenia, la munte şi la mare
» Salariile polițiștilor vor crește cu 10%

Publireportaj

» SC Topo Live Engineering SRL anunţă participarea la procedura de atribuire simplificată a contractului de furnizare din cadrul proiectului “Achiziţie aparatură cadastrală şi de inginerie topografică”

Local

» Adolescent înecat în lacul fostului director de la „Doina Oltului“
» Primăria Craiova: Concurs pentru ocuparea postului de şef serviciu în cadrul Serviciului Registrul Agricol
» Vreme caniculară în următoarele trei zile

Dolj

» ITM și Antifrauda Fiscală demarează controale ample la firme
» Angajaţii şi clienţii firmelor din bloc, trecuţi la întreţinere
» Piaţa din Valea Roşie – pustie, vânzătorii – disperaţi
» Ambulatoriul de la Spitalul de Boli Infecțioase, renovat din donații
» Revoltă în blocurile reabilitate termic de Primăria Craiova
» Vii cu avionul, pleci cu RAT-ul de la marginea drumului
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Primăria Craiova: Concurs pentru ocuparea postului de referent, grad IA, studii medii
» Craiova: Furnizarea gazelor se opreşte marţi pe strada Răşinari
» Craiova: Poliţia locală a depistat 85 de construcţii ridicate ilegal pe domeniul public
» Trei noi ofiţeri şi 10 agenţi de poliţie îşi încep activitatea la IPJ Dolj
» Craiova: Începe a patra etapă a dezinsecției pe domeniul public din acest an

Gorj

» Al doilea turneu internaţional de tenis de câmp şi-a desemnat câştigătoarele
» Pregătiri pentru Festivalul Naţional de Folk şi Baladă „Poarta Sărutului“
» Scandal pe regulamentul privind ridicarea maşinilor parcate ilegal pe domeniul public
» Un bărbat și-a ucis concubina în bătaie
» Gorj: Accident cu două victime la Lelești
» Un nou Consiliu de Administraţie la Parcul Industrial de la Bumbeşti-Jiu
» Gorj: Două cazuri de muncă „la negru” la spălătorii auto
» Gorj: Incendiu la Borăscu
» Controale ale inspectorilor DSVSA Gorj
» Gorj: Continuă campania de vaccinare antirujeolică

Olt

» Olt: Braconajul piscicol s-a diminuat, spun jandarmii, dar braconierii tot scapă nepedepsiți

Vâlcea

» Vâlcea: Căminul pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni a fost inaugurat
» Locuri de muncă pentru persoanele calificate ȋn domeniul hotelier – gastronomic în Germania
» Râmnicu Vâlcea: S-a inaugurat Căminul pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni

Sport

» Aur și argint la competiții internaționale pentru judoka din Bănie
» Baschet: Încă doi străini au semnat cu SCM-U Craiova
» Tenis: Simona Halep, pe locul al doilea în clasamentul WTA și lider în ierarhia Race

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top