14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Renunțaţi probabil la orice tip de rigoare formală,. Probabil că nu vă mai arătaţi preocupat excesiv de securitatea personală, că nu mai ţineți să obţineți nişte maxime certitudini în condiţii de minime riscuri. S-ar putea spune că preferați să strângeți relaţiile cu cei din jur, să creați o atmosferă de deschidere sufletească.

Taur
E necesar să aveți grijă ce vă doriți, mai ales dacă sunt în discuţie bani sau posesiuni, lucruri şi bunuri de valoare aparţinând patrimoniului de familie. E posibil să visați gratuit la câştiguri fără să fiți capabil să le puteți obţine, să dați cu uşurinţă vrabia din mână pe cioara de pe gard. În viaţa afectivă preţuiți probabil ceea ce aveți, nu mai căutaţi nod în papură partenerului.

Gemeni
Este de aşteptat să vă agitați şi să consumați mari resurse de energie ca să vă asigurați o zonă de confort personal. Numai că în zbuciumul vieţii cotidiene, efortul pe care îl depuneți ca să construiți un mediu în care să vă puteți relaxa şi destinde este masiv şi epuizant. O soluţie ar fi retragerea într-un loc privat discret, care vă inspiră şi are efect calmant.

Rac
Poate fi zi de bilanţ, puteți trage roadele unei strategii financiare întreţinute pe termen îndelungat ori puteți evada din limitele unor restricţii financiare impuse, beneficiind de venituri peste aşteptări. În relaţia cu persoana iubită nu mai căutaţi scuze şi nu vă mai ascundeți, ci faceți tot ce-i posibil să îi dezvăluiți ce simţiți. Atitudinea e una triumfalistă şi trufaşă.

Leu
Astăzi e posibil să lăsați impresia unei stabilităţi financiare de invidiat, ba chiar a unui huzur şi confort sporit personal. Se prea poate să exagerați pentru a fi la înălţime, în timp ce doar dumneavoastră ştiți în ce nevoi, necesităţi şi neputinţe materiale vă scăldați în realitate. În cazuri extreme, ați putea să vă învingeți vanităţile şi să cereți bani cu împrumut celor apropiaţi. Poate fi o zi de zbucium inutil, cu nenumărate gânduri pesimiste, pe care nici nu le recunoaşteţi, nici nu ştiţi ce să faceți cu ele.

Fecioară
Se prognozează pentru azi o stare strălucită din punct de vedere fizic. E de aşteptat să nu mai fiți moleşit şi să nu vă mai porniți greu, ci să reacţionați prompt şi să stați ferm pe poziţii atunci când e necesar. Pe de altă parte, reuşiți să depăşiți inhibiţiile emoţionale, să dărâmați zidul îndărătul căruia v-ați ascuns şi să vă mărturisiți, cu onestitate, din sentimente.

Balanţă
Puteți fi copleşit de melancolii, vă puteți afla într-o dispoziţie nostalgică şi sentimentală, despărţindu-vă cu greu de lucrurile, persoanele sau situaţiile cu care v-ați obişnuit. Ați putea bate în retragere dacă vi se cere să preluați în forţă iniţiativa într-un demers de grup, căci vă displace să ieșiți strident la rampă, să ieşiți în evidenţă.

Scorpion
S-ar zice că azi ţineți să vă puneți de-a curmezişul, să mergeți împotriva curentului şi a deciziilor luate în familie. Vi s-ar putea reproşa, în consecinţă, că sunteți un eretic, că refuzați să vă plecați în faţa experienţei de viaţă a celor mai în vârstă. În plus, dispuneți de bune abilităţi de comunicare, ştiți să seduceți şi să convingeți, să vă susţineți cauza sentimentală şi cea profesională.

Săgetător
La locul de muncă creați tensiuni şi puneți paie pe foc, neştiind să aplanați conflictele sau să domoliți situaţia. Printre cunoscuţi şi rude, ori în cazul în care frecventați medii mai familiare, vă puteți satisface unele vanităţi, epatați şi nu vă deranjează să urmați simple convenţii sociale. Se pare că cei apropiaţi reuşesc însă să pătrundă dincolo de aparenţe, ştiu că sunteți apt şi de un suport emoţional puternic.

Capricorn
Trebuie să luați decizii pe mai multe planuri. Există posibilitatea ca pe plan profesional să realizați că aveți nevoie de noi cunoștințe și să vă îndreptați într-o nouă direcție. În același timp, pot apărea și mici impedimente, însă nu suficient de puternice pentru a vă opri. Dacă decideți să puneți în aplicare o idee mai veche, luați-vă toate măsurile de precauție.

Vărsător
Pretenţios şi inflexibil, sobru şi cu pretenţii de a fi integru, etic şi onest prin excelenţă, e de aşteptat să ţineți să coborâți milităria din pod, impunând în cadrul familiei o morală de fier. Atenţie însă, duritatea şi rigiditatea nu constituie cea mai bună politică de comportament, dacă nu vreți să-i îndepărtați pe cei dragi. Orice neînţelegere în familie vă poate păgubi de o sumă de bani.

Peşti
Puteți regla astăzi unele aspecte care nu funcţionează eficient în viaţa de cuplu. Probabil că vă simţiți pe teren minat, vă simţiți pregătit cumva de bătălie, de o răfuială sentimentală, dar partea bună este că mânuiți cuvintele cu mare artă, astfel încât practica de a vă spune of-ul şi apăsările poate fi dusă în condiţii de siguranţă, fără a-i aduce prea mari ofense celuilalt. Aţi stabilit deja că munca este baza pentru a vă construi viitorul dorit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS