8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Pot avea loc schimbări benefice în relaţiile dumneavoastră sentimentale. Sunteţi comunicativ şi aveţi ocazia să vă împrieteniţi cu o persoană deosebită. Nu este exclus ca această relaţie să ducă la o căsătorie. Spre seară, s-ar putea să aveţi o mică problemă de sănătate. Nu este cazul să vă faceţi griji: trece până dimineaţă. Astăzi reuşiţi să faceţi tot ce v-aţi propus.

Taur
Dimineaţa vă simţiţi obosit, chiar epuizat. Este recomandabil să evitaţi deciziile importante, mai ales în afaceri, şi activităţile ce necesită un efort deosebit. Limitaţi-vă la activităţi de rutină! Spre seară, s-ar putea să mergeţi în vizită la o persoană foarte dragă, unde vă recăpătaţi buna dispoziţie. Dimineaţa nu sunteţi mulţumit de nimic şi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea.

Gemeni
Dimineaţa încasaţi o sumă considerabilă de pe urma unei afaceri. Deşi se poate spune că acum aveţi bani, vă sfătuim să nu faceţi investiţii şi nici călătorii lungi. Ar fi bine să vă petreceţi timpul liber împreună cu persoana iubită. Încercaţi să-i faceţi o surpriză plăcută! Ar fi bine să îi acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă răbdare cu persoana iubită.

Rac
Deşi sunteţi foarte aglomerat, aveţi suficientă energie pentru a face faţă tuturor problemelor. Aveţi ambiţia să mergeţi până la capăt, indiferent de obstacole. Situaţia financiară nu vă satisface, dar nici nu reprezintă o problemă gravă. Discutaţi mai mult cu partenerul de viaţă! S-ar putea să fiţi indispus din cauza dificultăţilor financiare şi sentimentale. Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor casei.

Leu
Aveţi posibilitatea să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale, care vă poate schimba viaţa. Cineva apropiat vă oferă un cadou de care vă bucuraţi foarte mult. Prietenii va invită să mergeţi la o petrecere. După-amiază s-ar putea să cunoaşteţi o persoană interesată să porniţi o afacere împreună. Este posibil să aveţi probleme acasă, dar se pot rezolva rapid.

Fecioară
Doriţi mult să faceţi o schimbare sau să începeţi ceva nou. Traversaţi o perioadă dificilă, cu multe probleme de rezolvat. Nu staţi prea bine cu banii, dar vă sfătuim să nu vă faceţi griji. Evitaţi speculaţiile financiare! Nu sunteţi deloc mulţumit de situaţia financiară, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi. În curând veţi primi bani de unde nu vă aşteptaţi.

Balanţă
O rudă mai în vârstă reuşeşte să vă tempereze dorinţa de a obţine venituri riscante. Vă sfătuim să nu vă sacrificaţi tot timpul liber pentru interese materiale. Nu merită să vă neglijaţi prietenii! Ar trebui să acordaţi mai multă importanţă studiului şi relaţiilor sentimentale. Nu este momentul să vă ambiţionaţi să rezolvaţi singur problemele casei, pentru că s-ar putea să nu aveţi succes.

Scorpion
Este posibil să începeţi o nouă etapă în viaţa socială şi pe plan sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubită şi călătoriile. Aveţi o dorinţă intensă de schimbare. Acum este momentul să demaraţi o nouă afacere. Vă recomandăm să fiţi atent la cheltuieli. Dimineaţa sunteţi nemulţumit şi nervos pentru că nu reuşiţi să plecaţi într-o excursie.

Săgetător
Nu este o zi favorabilă investiţiilor. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile. Nu căutaţi să obţineţi sume necuvenite, pentru că riscaţi să aveţi necazuri! După-amiază, este posibil să aveţi musafiri. Relaţiile sentimentale vă oferă mari satisfacţii. Dimineaţa sunteţi măcinat de sentimente contradictorii, dar o femeie mai în vârstă din familie vă ajută să vi le clarificaţi.

Capricorn
Vă aflaţi într-o perioadă favorabilă contactelor sociale şi relaţiilor sentimentale, dar şi pe plan social. După-amiază, survin schimbări de program din cauza invitaţiei la o petrecere. Nu neglijaţi odihna. Aveţi tendinţa să exageraţi în privinţa sentimentelor şi a afacerilor. Vă sfătuim să fiţi mai moderat, pentru că riscaţi să vă dezamăgiţi prietenii. Să nu vă aşteptaţi la prea multe satisfacţii, dacă vă urmăriţi numai interesele personale!

Vărsător
Dimineaţa sunteţi decis să rezolvaţi o problemă de familie, pe care aţi tot amânat-o. Sunteţi nevoit să faceţi câteva drumuri şi cheltuieli destul de mari. Aveţi sentimentul că nu vă mai ajunge timpul, dar reuşiţi să terminaţi tot ce v-aţi propus. Vă recomandăm să aveţi grijă de bani. Există pericolul să îi pierdeţi. Spre seară, primiţi o veste în legătură cu o moştenire, care vă schimbă programul pentru mâine.

Peşti
Sunteţi hotărât să începeţi ceva nou. Este o zi favorabilă activităţilor intelectuale şi aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. S-ar putea să vă remarce o persoană de sex opus. Vă recomandăm să daţi dovadă de prudenţă. Aveţi, însă, o mare capacitate de comunicare şi puteţi să depăşiţi toate neînţelegerile cu persoana iubită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS