22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Suferiţi pierderi financiare din cauza unei afaceri care nu a dat rezultatele scontate. Relaţiile cu partenerii de afaceri ar putea fi tensionate din cauza dificultăţilor de comunicare. Înarmaţi-vă cu răbdare şi evitaţi orice speculaţie! Dimineaţă s-ar putea să vă ieşiţi din fire din cauza unui partener de afaceri. Faptul că aveţi păreri diferite nu trebuie să vă împiedice să analizaţi situaţia cu luciditate.

Taur
Este posibil să deveniţi irascibil din cauza unor dificultăţi financiare. Dacă nu vă temperaţi nervozitatea riscaţi să jigniţi o persoană apropiată. Nu este o zi bună pentru a susţine examene sau proiecte şi nici pentru călătorii. Puteţi, însă, să petreceţi momente plăcute în compania persoanei iubite şi a celor tineri din familie. Fiţi prudent în afirmaţii!

Gemeni
Întâmpinaţi diverse obstacole şi aveţi impresia că vă irosiţi energia, ceea ce vă creează o stare de nervozitate. Puteţi conta pe înţelegerea şi sprijinul celor din jur. Relaţiile cu persoana iubită ar trebui să decurgă din ce în ce mai bine. Spre seară, aţi putea rezolva împreună o problemă casnică. Vă irită faptul că aveţi probleme la locul de muncă şi că nimeni nu se gândeşte să vă ofere o mână de ajutor.

Rac
Aveţi tendinţa de a reacţiona impulsiv şi riscaţi să vă îndepărtaţi partenerii de afaceri şi prietenii. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie. Vă sfătuim să vă menajați sănătatea şi să vă odihniţi mai mult. Acordaţi mai multă atenţie problemelor personale ale membrilor familiei! Se pare că nu vă înţelegeţi prea bine cu şeful direct.

Leu
S-ar putea să fiţi indispus din cauză că un prieten nu şi-a respectat o promisiune făcută cu ceva timp în urmă. Ar fi bine să nu vă manifestaţi iritarea înainte de a verifica dacă nu cumva întârzierea are cauze obiective. Dacă daţi dovadă de înţelegere, puteţi evita o ceartă cu consecinţe pe termen lung. În familie, este recomandat să vă limitaţi la activităţi relaxante şi să amânaţi discutarea eventualelor chestiuni importante.

Fecioară
Astăzi nu este indicat să vă ocupaţi de probleme care necesită mult tact. Aveţi tendinţa de a deveni irascibil şi riscaţi să nu fiţi suficient de convingător. În schimb, relaţiile cu partenerul de viaţă ar trebui să fie foarte bune şi nu se întrevăd probleme de sănătate. Dimineaţă va merge foarte bine, dar după-amiază s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult sau că aţi întârziat.

Balanţă
Sunteţi tentat să vă asumaţi prea multe responsabilităţi şi s-ar putea să nu le faceţi faţă singur. Din punct de vedere astrologic, ziua de azi nu este favorabilă afacerilor. Este recomandat să amânaţi deciziile importante, fiindcă riscaţi să fie păguboase. Dacă plecaţi la drum, vă recomandăm să fiţi precaut şi să verificaţi cu atenţie maşina şi bagajele. S-ar putea să vă treziţi în mijlocul unui scandal, iscat din cauza bârfelor unei colege.

Scorpion
În prima parte a zilei este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare, care vă pot afecta relaţiile sociale şi sentimentale. Nu este momentul să începeţi noi activităţi sau afaceri, oricât ar fi de promiţătoare. Vă recomandăm să evitaţi deplasările cu maşina. Există riscul să faceţi un accident. Dacă nu aveţi încotro, fiţi foarte prudent!

Săgetător
Sunteţi tentat să vă dedicaţi unor activităţi intelectuale, cu riscul de a va îndepărta de prieteni. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi diverse probleme în cămin. Dacă se iveşte ocazia să plecaţi într-o călătorie, vă sfătuim să renunţaţi, fiindcă astăzi sunteţi predispus la accidente. Reuşiţi să demaraţi o afacere. Pentru ca succesul să fie deplin, vă recomandăm să vă temperaţi tendinţa de a critica pe toată lumea.

Capricorn
În prima parte a zilei este posibil să resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. Din cauza dificultăţilor de comunicare, este indicat să amânaţi întâlnirile programate pentru azi. De asemenea, nu este momentul să faceţi investiţii sau să cumpăraţi obiecte de valoare. Există riscul să nu faceţi cea mai bună alegere. Este posibil să vă supăraţi pe un prieten pentru că nu va dă un împrumut aşa cum a promis.

Vărsător
Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor mici probleme de sănătate şi să deveniţi mai puţin sociabil. Vă sfătuim să nu refuzaţi comunicarea cu prietenii şi cu partenerul de viaţă. Seara este posibil să vă viziteze o rudă, care reuşeşte să vă redea buna dispoziţie şi să destindă atmosfera din cămin. Pe plan profesional, culegeţi roadele eforturilor din ultima vreme.

Peşti
Nu este o zi favorabilă întrunirilor şi călătoriilor în interes de afaceri. Şansele de a avea succes în negocieri sunt mici. Relaţiile sentimentale pot fi excelente, dacă acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Este posibil să aveţi o dispută cu şefii şi, din cauza aceasta, să nu mai plecaţi într-o delegaţie. Nu este exclus să vă certaţi şi cu un coleg. Vă irită lipsa banilor, iar oboseala acumulată vă face şi mai nervos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS