16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Se pun în balanţă fidelitatea şi loialitatea în cuplu, pentru că a venit vremea să purtaţi o discuţie faţă în faţă, cu maximă sinceritate, prin care să spuneţi fiecare ce e bine sau ce nu merge în relaţia voastră. Sunteți un pic mai rezervat, de parcă l-ați bănui pe partener de gesturi incorecte, dar dacă analizați la rece situaţia, v-ați da seama că amândoi aveţi şi defecte, şi calităţi în felul în care trataţi relaţia.

Taur
Dacă vă eliberați de grija care vă ţinea blocat de ceva vreme, dintr-o dată vi se va părea că orizonturile sunt mult mai limpezi şi ştiți mai bine ce aveți de făcut. Atât timp cât nu scăpați de acel hop care vă taie elanul, orice efort este în zadar şi căile către etapele următoare sunt închise, ca atare faceți un efort să scăpați de acel aspect nedorit care vă ţine pe loc.

Gemeni
Vă apropiați încet de finalul unei activităţi care v-a solicitat la maximum din punct de vedere fizic şi mental, dar rezultatele bune se prefigurează la orizont şi sunteți foarte mulţumit. Vi se citeşte pe chip satisfacţia, mândria că ați ajuns aici prin forţe proprii, dar mai bine stați un pic să savurați reuşita înainte de a vă apuca de altceva.

Rac
Vestea care soseşte azi are efecte negative asupra psihicului, dar nu vă dați bătut de la atâta lucru. Pe moment alunecați spre o uşoară tristeţe sau apatie, dar reuşiți să vă adunați repede forţele şi să vă apucați de treabă pentru a depăşi cu brio momentul critic. Poate la originea acestei situaţii neplăcute se află un eşec, o greşeală sau o întâlnire care nu vă face nici o plăcere.

Leu
Călătoriile care erau programate pentru azi conţin o mare doză de agresivitate. Ori traficul e infernal şi vă enervați la tot pasul, eliberându-vă nervii pe ceilalţi şoferi, ori ceea ce vă aşteaptă pe parcurs vă face să regretaţi că ați plecat la drum, pentru că nu e o zi tocmai potrivită pentru deplasări. Vă întoarceți acasă frânt de oboseală şi stresat, fără prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei.

Fecioară
De dragul familiei sunteți capabil de orice, fiind convins că şi ei ar face la fel. Dar puteți avea o surpriză foarte neplăcută când veți vedea realitatea. Cândva ați făcut ceva important pentru cineva drag, iar acum, când ar fi momentul potrivit să întoarcă serviciile, descoperiți că ori nu e de găsit, ori caută scuze ca să scape de responsabilitate.

Balanţă
Nu sunteți genul să vă lăsați pradă depresiei, dar ceva ciudat se petrece, de parcă schimbați radical macazul de pe o zi pe alta. Nu vă lăsați dominat de emoţii, dar vă paşte o criză emoţională, o criză de isterie, o criză de lacrimi, o criză de personalitate pentru că vă comportaţi ciudat. Începeți ziua cu o senzaţie de trezire bruscă la realitate, de parcă ați lua o decizie fermă prin care vreți să schimbați ceva de acum înainte.

Scorpion
Dacă vă veți uni forţele alături de colectivul în care lucrați, rezultatele se vor contura mult mai repede, pentru că sunteţi foarte aproape de finish. Merită să faceţi un efort de voinţă pentru a ajunge la capătul unui proiect care a evoluat bine. Mai sunt doar câţiva paşi înainte de punctul final.

Săgetător
Jucați un rol cheie în rezolvarea unei probleme de serviciu cu care multă lume îşi bate capul. Sunteți bine pregătit la nivel teoretic, ați acumulat deja informaţiile necesare pentru soluţionarea situaţiei de faţă, dar aşteptaţi să vi se ceară părerea. Considerați că, dacă vă băgați fără să fiți consultat, ar fi un semn de infatuare. Vă cunoaşteți valoarea, şi alţii v-o cunosc foarte bine, dar de data aceasta stați cuminte în bancă.

Capricorn
Presimţiți că se apropie un eveniment care vă inspiră o oarecare teamă, dar în loc să folosiți timpul ce vă desparte de acesta într-un mod constructiv, stați şi vă puneți singur cenuşă în cap, lamentându-vă întruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar dacă nu e vorba de un eveniment fericit.

Vărsător
Dorul vă cheamă spre zona de baştină, spre casa părintească sau spre o localitate îndepărtată unde se află ceva drag sufletului dumneavoastră. Aveți şanse să vedeți acel loc la care visați, încât călătoriile pot deveni cel mai bun mijloc de a întâlni fericirea şi de a vă împlini visele. Pe unde treceți, vedeți locuri frumoase, peisaje încântătoare, oameni plăcuţi, iar deplasările sunt astfel cea mai rapidă metodă de relaxare.

Peşti
Participați la un proiect ce implică resurse mari. Totul va merge bine atâta timp cât păstrați un echilibru între componentele acestui proiect, fără să alunecați spre exces de zel în nici o parte! Dacă investiți energie, timp şi pasiune, dacă mai aveți ocazia de a vă pune în valoare şi talentele native, atunci aveți toate motivele să fiți mulţumit de rezultate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS